framme

Nu är jag framme, inte en spänn behövde jag betala i övervikt. så nöjd! hihi. Direkt när jag kom hit så åkte vi iväg och käkade och sen blev det lite bad. Nu ska jag sova och imorgon blir det ååååka aaaaav :D


Isabelle, haha. Jag dör. hahha. men då hade du kul iallafall? :D
<3


awesome

helt otroligt härlig dag med massa bad och lek på stranden, bilder lägger jag upp imorgon för nu är jag helt slut! Imorgon bitti drar jag till louisiana så vi hörs imorgon natt för er :)

måste tillägga att jag saknar alla mina fina vänner otroligt mycket och jag älskar alla fyllekärleksförklaringar som jag får, men ni är bäst helt enkelt! <3


jag bjuder på en bild :)

nu börjar det dra ihop sig

imorgon är sista dagen här, på söndag morgon åker jag mot flygplatsen och tar mig mot new orleans. Herrejisses, nu har nästan halva tiden redan gått. Idag åkte jag bara en slalom, känner mig väldigt trött och sliten i kroppen. Men imorgon blir det åka av och sen ska vi kanske till beachen, underbart!

Förövrigt så slutade mitt nummer fungera idag så vill ni ha tag på mig så får ni höra av er på annat sätt. Jag ska fixa ett nytt nummer direkt när jag kommer hem, I promise! Iförrgår (onsdags) så var vi och åt på en köttrestaurang där man fick äta hur mycket man vill. Resultatet blev att oskar har bajsat 17 gånger och spytt 3. Alltså åt man sig mätt och ännu mer. Gott var det men jag är ingen köttjej så, jag gillar mer variation. Sen i onsdags natt dök frasse+far upp så nu är det ganska fullt. Idag blir det grillning, mumma :D

JUSTE ! vi var på ikea och köpte marabou, jävlar vad det gillades!












This is all im not

idag har det varit helt otroligt bra väder, men såklart kunde jag inte åka så jag fick ligga och pressa i solen istället. inget fel med det alls men känns en aning bittert när det är världens spegel och runt 25 grader varmt. Jag åkte med till mallen där jag äntligen fick gå in på forever21 och där köpte jag 2 par leggings och ett par skor, även en skjorta fick följa med från urban outfitters. Nu har jag precis duschat och ska snart börja göra mig iordning så ska vi åka iväg och käka.

Puss!

Did I say something stupid?
There goes one more mistake
Do I bore you with my problems, was that why you turned away?

Your voice comes thrashing wildly through my quiet bed

Det är är lustigt hur tiden kan gå så fort samtidigt som den står still. Nu njuter jag bara av tiden som är kvar, har redan varit här i 3 veckor och 5 dagar. alltså är det bara 5 veckor och 4 dagar kvar. Jag slutade nedräkningen för ett tag sen, när tiden började snurra för fort. Dagarna går långsamt men när jag går och lägger mig har jag inte en aning om vad jag har gjort egentligen.

Idag har jag faktist pluggat ganska mycket, jag hade inte med mig mycket alls och har tragglat mig igenom hälften iallafall. Det är den där jäkla matten bara, usch på den. Jag som tyckte att jag började fatta men nej, då ska allt bli så krångligt direkt. Underbart väder har det varit också, legat och solat i några timmar så lite brun är jag faktiskt! Såg på en film också, Rachel getting married hette den. Den var helt okej men lite för deppig och seg för mig, jag blir alltid så okoncentrerad när jag tittar på film på datorn och börjar spola fram när det blir för drygt.



Life perfect ain't perfect if you don't know what the struggles for
Falling down ain't falling down if you don't cry when you hit the floor
It's called the past 'cause im getting past
And I ain't nothing like I was before
You oughta see me now



I used too be lovedrunk but now im hangover

Nu har all åkning börjat sätta sig på kroppen, mina händer är helt förstörda. Försökte åka en slalom men det gick knappt, var igenom några 16 men det var med nöd och näppe. Så nu blir det vila, kanske imorgon också. Lite bitter blir jag, men jag har faktiskt inte vilat så mycket, har haft ca 5 vilodagar på snart 4 veckor. På söndag åker jag till Louisiana och det blir lite spännande att se om jag får med mig allt. Det ska alltid vara så mycket tjafs om tregrensbagen då den är så stor och väger ganska mycket. När jag skulle flyga hit fick jag plocka ut slalomskidan då den tydligen gjorde bagen för tung.. så jag fick betala för 2 sportbagar när jag egentligen bara hade en. skumt.


dont waste the pretty on him

åkte en riktigt bra 14 idag, så himla skönt att ligga på ungefär samma nivå som i somras redan. Andra åket började det dock spöregna så det vart inte så himla lyckat. Jag har pratat en massa i skype idag, med både mamma, pappa och sen världens bästa Isabelle. Oj vad jag saknar dig bruden. hade tydligen fått ett fyllesms från henne inatt också, haha väcker gamla minnen.

Nu har jag ändrat om ännu mera här på bloggen, men jag är liksom uttråkad på dagarna så då blir det att jag pillar med det bara för att. Måste bara bli bättre på att ta kort så jag kan göra något kul med det. För tillfället väntar jag mest på mat, är superhungrig!

Puss&kram!


(bara för att bilden är så jävla skön om man vet vad som hände precis efter)


oinspirerad

jag suger lite på att uppdatera, jag vet! Men idag blev det vila på grund av mitt jäkla ben + att pappa mutade mig med ballerinakakor då han tyckte att jag behöver lite vila. pappa har alltid rätt, tyvärr. Men imorgon blir det åka av, ska dra på hoppskidorna hade jag tänkt. Idag blev det lite shopping också, köpte ett par shorts, en hatt och massa smycken. Jag sprang runt i den där jävla mallen i minst en halvtimme och letade efter forever21 men inte fan hittade jag det men det var väl lika bra, får ta det när jag kommer till louisiana istället.

tudelu!


synd om mig

jag sitter och äter sura dudes och tycker lite synd om mig själv. Jag har fanimej ont i benet och kan knappt hålla kvar handtaget starten.. pfft. ja pappa jag vet att jag är klen. hoppas nu bara på att mina nya bindningar kommer snart så jag kanske kan slippa mitt jäkla skavsår på benet. ska visa en bild bara för att ni ska tycka synd om mig men jag varnar er för det är jätteäckligt.

Juste! sa ju att det var synd om mig.........................


Just because


There's simply no one else
In the world I could ever find
Likes me when I'm low and still tolerates me when I'm high
You, you got me down
You kept coming round
There's simply no one else
I could lean on a thousand times
Still be there again and again


910417

grattis på födelsedagen älskade vän :)


jag tröttnade

och försökte lägga till lite färg, hyfsat blev det väl men kommer antagligen ändra om snarast.
puss på er!

tänk

- att mina händer är sönder
- att jag bryr mig fast jag absolut inte bryr mig egentligen
- att jag har världens finaste vänner
- att jag får göra det jag älskar, precis här&nu
- att jag saknar att rida
- att det går bra att åka skidor
- att snart tar jag studenten
- att snart börjar alla tävlingar
- att jag är livrädd för min rygg
- att pappa kommer till louisiana och det är jag otroligt glad för
- att jag har så himla mycket roligt att se fram emot
- att jag har kommit på så mycket saker jag vill göra
- att jag är så otroligt pepp på livet
- att ibland vill jag alldeles för mycket alldeles för snabbt
- att jag pratade med mamma&syskonen nyss, välbehövligt
- att idag är Isabelles födelsedag, GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA <3
- att även Johan & Martin fyller år idag, grattis på er också :)

It's here and now I'm breaking out

 

I wanna run, but only far enough to make you miss me
I wanna take back all the shit that I have done
But I guess you were better off without me
I need to start to be myself
Because I'm sick of everybody else


monday

åh vilken underbar dag det har varit, solen skiner och åkningen går faktiskt bra! jag var igenom 14 2 gånger och det kändes ganska enkelt, härligt! annars så var vi på bio igår: She´s out of my league. Den var så sjukt rolig, se den gott folk! Vi gick ut och käkade också, mycket mycket gott var det :) Jag somnade på bryggan idag och missade därmed pappas och min telefondejt och blev på kuppen ganska röd. men det kan jag faktskt leva med.











ha en fin kväll hörrni :)


idioti

jag är grymt irriterad.
men nog om det, idag har varit en ganska bra dag med skidor, lite shopping och massa gott! var på Ross och jag hittade eventuellt en ny balklänning, haha.. kommer sluta med att jag har flera stycken med mig hem. Jag vågade inte prova den men lär dra dit snart och prova den, beslutsångest kan man väl påstå.


Oskar anlände förkyld och med lock för öronen vilket
slutade med macka med vitlöksbitar på och vitlök instoppat i öronen.. han stank.


Nu ska jag dra täcket över huvudet och glömma allt elände.
Kram på er!


jag har hittat hem

nu har jag hittat hem, både fysiskt och psykiskt. att en ny skida kan göra så stor skillnad. Men jag har en helt annan känsla när jag åker nuförtiden och jävlar vad kul det är.

den här sommaren blir en bra en.

noll koll

det var tydligen idag oskar skulle komma. Inte hann vi till Ross heller men blev bjudna på mat av italienarna som åker hem imorgon. Annars då så händer väl inte så mycket, blir åka imorgon :D jag är riktigt taggad och nu är mina händer nästan bra så det känns asbra.

Förövrigt så saknar jag min fina familj, pappa kommer till louisiana så det blir skönt men alla andra. mina älskade småsyskon, Johan och sen så Cissi.. och mamma såklart. hihi.

Imorgon ska det bli mycket bättre väder och vi ska upp tidigt för att undvika vinden, sen ska jag sola. Fast jag har väl redan blivit ganska brun? Ingen Bobboblek här inte :)


lika pissigt väder idag

men jag är på ganska bra humör ändå, trots alla hemska drömmar jag drömde inatt.. uscha. Ska snart klä på mig och äta lite lunch. enda som vi har planerat är att ta en tur till ross. Imorgon kommer oskar, ska bli kul med lite jämngammalt sällskap :)

tudelu

väderhelvete

dagen förde med sig en jäkla massa bokläsande, två stycken blev det och dom var faktiskt helt okej. Inte min favoritgenre men det gick att läsa :) sen åkte vi till wal-mart där jag köpte min första ben&jerry.. inte okej men gud vad gott det är! köpte lite smått och gott, lite krämer och andra saker som faktiskt är nödvändiga. Imorgon ska det vara lika dåligt väder så blir nog en tur till Ross vilket aldrig slutar bra för mig. Nu blir det nog att titta på någon film och sen sova, är hur trött som helst.

tjingeling.


förändring är ju bra

sägs det. ibland undrar jag om det verkligen stämmer men visst. finns ingenting man kan göra åt det så. vilket jävla skitväder det är just nu, blixtrar, blåser och är allmänt dåligt. själv är jag i en liten svacka, saknar mina fina vänner otroligt mycket. Men nu är det bara 52 dagar kvar och när jag kommer hem är det sjukt mycket kul som händer. Jag får försöka se det positiva i det hela och kanske försöka plugga lite grann. Har faktiskt varit ovanligt duktig med det iår och har börjat på allting jag har fått med mig iallafall.

Jag har börjat känna av ryggen igen, inte mycket alls men tillräckligt för att jag ska bli livrädd. kan jag inte få slippa ryggvärk en säsong åtminstone? jag har gjort mina övningar och försöker strecha lite varje dag men det verkar inte hjälpa.

bara att sätta igång med ekvationerna igen då, kram på er!

in your shadow I can shine

gick upp tidigt idag för att hinna åka en slalom innan det börjar blåsa men tydligen så räcker det inte med att gå upp klockan sju.. nu regnar och blåser det för fullt så jag åt bara frukost sen så nu ligger jag i sängen igen. funderar på att titta på ugly betty avsnittet jag missade igår.

förövrigt så är idag en dålig dag, jag känner det på mig.

Into the shadow I run but lately gravity is pulling me back on my feet again

Without a break from this destruction,
I need a change, a different scene.
I know I'm proud, still coming clean.



I love my fat boys

Nu börjar jag bli brun, tjoho! och sen har jag helt magiskt börjat få blonda slingor. WTF? jag har inte varit naturligt blond sen jag var mini, men nu ska jag få en daskig jävla blond färg? tack. Gårdagen bjöd på 2 slalom som faktiskt gick bra(är äntligen igenom 16 stabilt) och sen till performance och kolla handskar men jag hittade inga som jag ville ha så det blev ett par "innerhandskar" som kanske kan hjälpa lite grann, får hoppas på att jag inte tappar bort dom på 2 dagar som jag gjorde med mina senaste. Sen blev det ett besök på chilis som var lika gott som vanligt.

Imorse tog jag en slalom som jag helt okej, fick inget blod till händerna bara men annars så gick det faktiskt super, jag åker mycket bättre på 16 än på 18 så det känns ju skönt. Tror inte vi har några avancerade planer för dagen så funderar på att gå till ross och kika lite, dock så är jag osäker på hur mycket mer jag får plats med i resväskan då jag har balklänningen att tänka på... hmm.. iofs så kan jag ju ha massa kläder i handbagaget, det får ju ändå väga typ 10 kg.

Puss

Each bird keeps singin' his own song










(jag hittade en ny älskling i mitt liv!)

Detta är vad dagen har inneburit, plus två slalom som gick helt okej. jag blir så arg bara:p det var skitkul att se när Thomas tog kort, jag förstår inte hur han höll balansen med handtaget mellan benen och sen hålla upp den där stången som väger bly och samtidigt kunna ta bra kort! helt sjukt.  själv skulle jag nog inte ens komma upp och definitivt ramla när båten vänder.. Jag hittade en älskling att mysa med på båten, hur söt som helst när hon låg och sov i mitt knä.. min längtan efter hund blir bara starkare och starkare..

Hursomhelst så börjar jag få lite färg, på bilderna ser det jättemolnigt ut men det var bara på slutet. Jag låg och solade på bryggan från 10 till 13 kanske och nu har jag faktiskt börjat få lite färg, härligt! Nu ska jag sätta på en film och somna till den. Jag drömde världens bäst dröm häromnatten förresten, med världens härligaste människa och dessutom världens sötaste hund som faktiskt var min.

Tjingeling


Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå

dagen har tillbringats med åkning och ekvationssystem som jag faktiskt fattar, helt själv. Annars har det väl inte hänt så mycket, pratade med mor min en stund och var iväg och handlade en bh.. ja händelserikt va? :) på tisdag eller onsdag kommer thomas mamma hit och sen på lördag kommer oskar så då kanske det blir lite fart i huset :)

Mina händer ser förövrigt förjävliga ut och nu känns dom himla ofeminina.. ont gör det också. men det är värt det!

 


Life is dear, don't you waste it
The future no one can see
So step aside and let it be
Tomorrow may wash away
Don't put off what you do today
Take advantage while you are here
`Cause this moment is all there is


alice in wonderland & hamburger in old style










When the world's crashing down
when I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I, I won't cry
I, I'll get by
I, I'll survive

Det blev en snabbis middag på en resturang där allt var retro, lite coolt sådär faktiskt. Sen gick vi, eller snarare sprang vi till bion och tittade på alice i underlandet. Lite besviken blev jag, den kändes lite ytlig på något sätt. Allt Thomas kunde prata om när den var slut var inspirationen han hade fått till en cool vattenskidbild. ja vattenskidåkare är ganska enspåriga ibland. Nu ska jag se på nått avsnitt av cougar town, sen sova. imorgon ska det bli bra väder och det innebär massa skidor!

kram


trevligt

nu blir det iväg och käka middag, eventuellt blir det lite bio också. kanske alice i underlandet? :)

I can´t stop thinking about you..

så kan det gå!

Jag gick en sväng till wal-mart, påvägen hittade en jag favoritaffär jag inte visste fanns där och sen var jag in på ross. slutsats: ca 100 dollar. Jag är iaf jättenöjd. 3 blommiga leggings, 1 väska, 2 bikini och lite smink.. skulle ha kostat mycket mer i sverige. Annars har jag faktiskt inte så mycket att säga, jag längtar till vattnet blir iaf 16-17 grader, då kommer lyckan vara total!
tudelu.






smörja

jag är inte sån som klagar på andras religioner, men vad i helvete håller jehovas vittnen på med? vägra få blod även om det skulle rädda livet på en? PFF. en grupp idioter som skriver ihop böcker efter en tolkning av bibeln som passar dem och näe. jag är frustrerad. svårt att skriva en neutral uppsats om något jag blir så förbannad över.

Jag har bil när jag kommer hem till sverige, ni anar inte hur skönt det känns :D sen har jag planer för en viss dam som fyller år i juli, ska slå till ordentligt faktiskt :)




puss&kram


and the winner is

jag är superduperkär.
skidan kändes precis som min förra men mycket mjukare och utan den där ryckigheten runt 2, 4 & 6. Har solat lite idag, kändes fint att få göra det men det är tyvärr fortfarande lika kallt i vattnet. Förmodligen kommer det bli varmare nästa vecka då temperaturen kommer öka lite undan för undan :) Pratade nyss med farmor & farfar på skype, man märker att de inte riktigt litar på tekniken och försöker skrika över halva jordklotet men det var mys att få ett litet snack med dom.

Blir nog lite mer solning innan jag tar en till slalom, oj vad jag älskar att åka skidor just nu!







tudelu :)


its time

nu ska jag prova nya skidan, hoppas att den passar mig :)

Hard to believe but I never felt so alive

I found myself in wonderland
Get back on my feet again
Is this real?
Is this pretend?
I'll take a stand until the end

Jag är världens lyckligaste person just nu.
Jag vet inte vad jag har gjort för att ha
såna fantastiska vänner som jag har,
ni är bäst! & pappa, du är världens bästa pappa<3


check

nu har jag köpt en balklänning, den är allt jag inte ville ha men jag tycker om den. hon i affärn sa att jag såg ut som en disney prinsessa och att den gjorde så att min mage såg platt ut, haha! men det är iaf både röd och med halterneck så vi får se, den var såpass billig att jag kan köpa en annan om jag hittar någon jag tycker bättre om.

Sen har äntligen min skida kommit! ska på med bindningar bara och sen får vi se om det blir ett provåk idag eller imorgon.



Puss&kram


nu vet jag

precis vad och vart jag ska tatuera mig så när jag kommer hem blir det 2 st. åh vad jag är förväntansfull nu.
Ars amandi
<3

jag är kääär

äntligen har jag hittat något som jag kan sitta och verkligen skratta åt, oj vilken kvinna! cougar town<3

frukost

jag har blivit väldigt nyttig av mig sen jag kom hit, till frukost äter jag naturell fettfri yoghurt med banan, ett ägg och idag blev det också ett äpple. till och med igår när jag tänkte köpa lite godis kom jag hem med en ananas och en mango. men det är ju lika gott det så :)

Jag drömde världens konstigaste dröm inatt, det var min sista dag i skolan och vi skulle äta men då var man tvungen att betala för maten och dom hade verkligen hur mycket gott som helst och massa frukter att ta som efterrätt. Helt plötsligt hamnar jag på en jättevacker strand och sen står martin framför mig och jag förvandlas till en vampyr men jag vågar inte bita honom så jag springer därifrån och och vill hem men då kommer jag inte in genom porten för den är låst.. så då klättrar jag upp för alla balkonger och så sitter issa där och äter glass. sen vaknade jag.. haha

Idag kommer skidan :D

awesome

Imorgon kommer min skida, jag pratade med isabelle i 40 minuter, jag var på ross och shoppade och jag ska antagligen ta dykarcertifikat innan jag åker till louisiana. Min dag har varit helt underbart bra, okej? :) nu kommer lite pics

Helt okej utsikt när man sitter och äter frukost? :)


lite efterlängtad shopping på ross



mina kap


tudelu!


sorgligt nog har jag inget bättre för mig

0. vad är klockan? - Här 10:31, sverige 16:31
1. vad heter du? - Sara 
2. vad kallas du? -
3. vad vill du bli kallad? - haha?
4. födelsedatum? - 31 augusti
5. stjärntecken? - jungfru
6. lunar? - kommer absolut inte ihåg
7. msn? - jo
8. helgon? - nej
9. vart bor du? - fagersta, värmdö & norsborg
10. vad har du för mobil? - samsung jet
11. har du en egen dator? - jaowp
12. vem är din bästa vän? - jag har många bästa vänner men äldsta är elin
13. har du något husdjur? - 1 katt
14. vad ska du göra i sommar? - skidor och utomlands
15. favoritfärg? - svart
16. turnummer? - 13
17. vad älskar du mest? - oj, hela min familj?
18. intressen? - skidor, hästar, vänner och massa mer
19. favoritband/artist? - allätare
20. favoritlåt med ditt favoritband/artist? - Out from under 
21. namnsdag? - julafton, mer vet jag inte.
22. vad skulle du vilja heta? - något roligare
23. vad heter du på din msn just nu? - sarawesterlund
24. hur många online på msn? - 23
25. vem är 15:nde online? - Markus
26. vem har du blockat? - ingen
27. hur många olika grupper har du? - online & offline
28. har du några olästa mejl på hotmail? - 2884
29. har du några nya kommentarer på bloggen? - nej
30. isf hur många? -
31. hur ser din drömkille ut? - 
32. beskriv ditt hår? - slitet? :D
33. har du några piercingar/tatueringar? - En tatuering bakom örat 
34. vart skulle du bo om du fick välja? - orlando, hus vid en sjö med slalombana i
35. bor du i lägenhet eller villa? - lägenhet, villa och radhus
36. vilken färg är snyggast på kläder? - svart och ljusa färger
37. vad har du på dig? - mjukis och linne
38. har du något i håret just nu? -
39. vad har du gjort idag? - åkt en slalom
40. vad ska du göra imorgon? - provåka min nya skida 
41. hur mår du just nu? - bra!
42. hur brukar du annars må? - lycklig
43. är du sjuk? - näej
44. har du ont nånstans? - träningsvärk jaow 
45. har du gått till tandläkaren detta året? - nej
46. vad heter din pappa? - anders
47. har du några syskon? - 1 syster och 1 bror
48. vilket är ditt favoritdjur? - häst
49. äter du ofta godis? - när jag är sugen
50. vilket är ditt favoritgodis? -marabou amigo
51. vad är det finaste som finns? - kärlek
52. vilken är din favoritdryck? - juice
53. vilket är ditt favorit tv-program? - ugly betty
54. vilken är din favorit vecko dag? - fredag!
55. vem är din förebild? -
56. vad är bäst med dig? -
57. har du några komplex? - aa
58. hatar du någon just nu? - ja
59. saknar du någon just nu? - tyvärr
60. har du kysst en apa? - nej
61. vilket husdjur skulle du vilja ha? - hund, häst
62. är du allergisk mot något? - nej
63. har du ngt nytt gb-inlägg på pa? - inte varit inne där på ett tag
64. hur många bilder har du lagt ut? - 
65. vad har du valt för rubrik här ovan? - sorgligt nog har jag inget bättre för mig
66. vilket band är det dåligaste som finns? - ehm, vene?
67. är du kär? - nej.
68. isåfall i vem? -
69. vad är din civilstatus$? - singel
70. vad har du för sexuell läggning? - 
71. är du homofob? - haha nej?
72. är du medlem på någon annan sida än blogg.se? - ja
73. isåfall vilken/vilka? - facebook
74. vilket är det fulaste tjejnamnet? -
75. vilket är det fulaste killnamnet?-
76. har du varit hos frisören det här året? - ja
77. använder du nagellack? - ja
78. har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? - persienner,gardiner
79. har du eget rum? - såklart
80. har du en dubbelsäng? - hos pappa
81. har du en egen platt tv? - ja
82. när flyttade du senast? -  2 år sen?
83. vilken stil har du? - det jag känner för
84. vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? - Ian Somerhalder 
85. vilken kändistjej har snyggast kropp? - Megan fox
86. vilken kändiskille har snyggast kropp? - äääh inte vet jag
87. skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? - nej
88. har du hoppat studsmatta det här året? - nej
89. vilken är den godaste frukten? - vindruvor, apelsin, mango, banan, grapefrukt, mandarin & jordgubbar
90. äter du grönsaker varje dag? -  ja!
91. dricker du så mycket vatten som man ska? - näej
93. hur lång är du? - 169
94. är du nöjd med dig själv? - Nja
95. vad är du bra på? - skidor typ
96. har du en egen hemsida? - ja
97. är du medlem på den engelska bilddagboken? - neej
98. hur gammal önskar du att du var? - inge speciell ålder, tiden går tillräckligt snabbt ändå
99. vad är klockan just nu? - 10:45 i orlando och 16:45 i sverige
100. är det jobbigt att svara på frågor? -lite
101. hur ser din dataskärm ut? -
102. har du städat idag? - plockat ur diskmaskinen typ
103. har du varit ute idag? - ja
104. vem ringde du senast? - pappa
105. vad var du senast arg på? - mamma
106. vad har du för status på msn just nu? - online
107. vad har du ätit idag? - macka och yoghurt
108. önskar du att du var tjockare? - nej?
109. hur många hus har du bott i? - 3?
110. är du medlem på last.fm? - näej
111. lyssnar du på webradio? - nöff
112. bäddar du sängen? - sällan
113. har du lätt för att somna? - näej
114. snarkar du? - vene, ibland kanske
115. vad har du för startsida? - facebook
116. har du ett sladdlöst tangentbord? -  bärbar
117. brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? - nej
118. vad lyssnar du på just nu? - inte någonting alls
119. vad har du för ögonfärg? - blå
120. vill du tatuera dig? - Ja.
121. vad har du för visningsbild på msn? - på mig & martin
122. vilka sidor/program är du inne på nu? - blogg.se
123. laddar du olagligt ner musik? - ja
124. har du en egen ipod?- ja
126. vad önskar du dig i julklapp? - långt kvar ju
127. ska du köpa prada mobilen? - nej
128. har du sett filmen ’linas kvällsbok’? -  ja
129. är du emo? - nej
130. vad är klockan nu? - 10:48 i orlando och 16:48 i sverige

kallt, uscha.

åkte precis en slalom, hur kallt som helst. ska bli bättre väder på lördag och det är en del efterlängtat! Det blåser ganska mycket också så tror nog att det får räcka med ett åk idag. Imorgon kommer min nya skida och tydligen så kommer nya bindningar också, jag gillart! dagens planer vet jag inte riktigt, tror det blir en tur förbi ross; världens bästa affär.

pussipuss

nu ni

har jag inhandlat mig en ny kamera, den ligger på laddning redan nu så ni kan vänta er en drös med bilder imorgon :) Nu ska vi snart äta och sen blir det chill framför tv:n innan jag går och lägger mig i sängen, jag tror jag aldrig har sovit så mycket som jag gör här! somnade vid 23 igår och vaknade pigg kvart över 6. Issa nu blev du förvånad va? ;) dock somnade jag om igen efter att ha lyssnat klart på min ljudbok och sov till 10.

många läsare idag, kul!
puss

this might take a while

Livet går upp och ner, just nu är jag på en topp som är den högsta jag har varit på på väldigt länge. Jag har insett vad som betyder något och jag är tacksam för alla svackor jag har haft och alla människor jag har stött på i livet har lärt mig någonting, alla människor jag har förlorat med tiden och alla som har stannat kvar. Något jag har lärt mig är att aldrig tro sig veta något i förväg, för det gör man aldrig och då är det lika bra att möta livet med ett öppet sinne. Även om man är på botten ibland och förlorar saker man inte tror att man kan leva utan t.ex. som pojkvänner, hästar, familjemedlemmar och vänner så gör det en så mycket starkare och även om jag inte får uppleva nya minnen med just dem så har jag de gamla minnena och dem tänker jag inte slänga bort eftersom de är en stor del av mig och har gjort mig till den jag är.

Jag tror att en del som gör en stark är att våga säga hejdå, våga veta när man ska gå vidare och prova på nya saker och jag vill tro att jag är tillräckligt modig och stark för att göra just det. Det finns så många gånger i livet man kan tänka "tänk om" men vad hjälper det? "tänk om jag och jakob inte hade blivit tillsammans igen? tänk om jag hade lagt av med vattenskidorna förra året? tänk om jag aldrig hade flyttat till fagersta? tänk om jag hade tagit med mig min älskade häst till fagersta?"

 Men livet funkar inte på det sättet, jag är jätteglad över att jag och jakob försökte igen, vi fick ovärdeliga minnen och han lärde mig massor men till slut tog kärleken slut och något annat vid. Hade vi tvingat oss att hålla ihop hade vi inte haft den bra relationen vi faktiskt har idag.

Hade jag lagt av med vattenskidorna så hade jag inte fått uppleva hur det kändes att vinna senior och junior sm, hade jag inte befunnit mig i usa nu och jag hade inte lärt känna alla underbara människor som jag lärt känna.

Hade jag inte flyttat till fagersta hade jag antagligen varit samma bortskämda dam som gjorde precis vad som föll mig in och aldrig ville växa upp, it pains me too say men jag har lärt mig alldeles för mycket om mig själv för att vilja välja bort att bo ensam. sen att jag har tappat kontakten med vissa, det var bara väntat men jag har kontakt med de som verkligen betyder något och har lärt känna fantastiska människor när jag vågade prova något nytt. Att jag sen inte kunde ta med mig hästen är något jag alltid kommer må dåligt över, han var min stadiga punkt i livet och jag var hans men också våran tid tog slut och jag vet att han har det bra nu.

Hoppas alla har det bra hemma, nu är det bara 61 dagar kvar innan jag kommer hem :)

stuck in reverse

idag blir det att åka och köpa en kamera, sen lovar jag er massa med bilder som kanske livar upp bloggen lite granna :)

<3(:

jag blir så besviken

jävla tv-serier. alltid när jag börjar titta på något som verkar bra spårar det alltid och om det inte spårar så läggs serien ner. jag är sur. som jävla vampire diaries som verkade så lovande, nu är det vampyrer överallt och häxor och ja.. lägg ner skiten.

fan

tacka vet jag vänner, ugly betty, scrubs och samantha who; där har vi kvalité

glöm det jag sa

om att min träningsvärk börjar gå bort, JAG KAN INTE RÖRA MIG! aldrig har jag varit så stel som jag är för tillfället men men, jag får fortsätta med stretching och hoppas att det går över. Skidan har inte kommit än så jag förväntar mig inte mer än att den kanske kommer imorgon, jag vill ha den nu nu nu .

puss

<3


Don't lose any sleep over me cause I'm sleeping just fine

vi var på bio igår, shutters island såg vi. ingen höjdare men det kanske berodde på att varken jag eller thomas fattade ett smack. åkte en slalom nyss, börjar fatta lite nu och det känns så jävla bra :) har fortsatt ont i händer och ben men träningsvärken börjar gå bort. nu väntar jag bara på att min nya skida ska komma, hoppas verkligen på att den kommer idag!

Jag lever, andas och bryr mig endast om skidorna just nu. känns som absolut bästa medicinen.


RSS 2.0