onsdag

jesus, jag är så seg. Har varit i skolan hela dagen och tillbringat 2 timmar med plugg inför tentan på fredag. Jag ska läsa igenom mina anteckningar alldeles strax och sen får det vara för idag. Imorgon ska vi till skoghalls pappersbruk för en liten utflykt med klassen. Det blir nog intressant men skulle hellre tillbringa hela dagen hemma med näsan i böckerna(säger man så?). Dock så skulle jag helst av allt befinna mig i mitt paradis just nu, jag har aldrig längtat så mycket efter att stå på vattnet igen. Kan inte vänta tills jag befinner mig på jacks igen med mina kära vänner och bara är, jag får hoppas på att skidorna går lite bra också så jag kan bevisa att jag faktiskt platsar.

Hade mina kära brudar här ihelgen, Isabelle kom på torsdagen och sen kom Hanna och Elin på fredagen. Det enda jag behöver säga är att jag var helt utslagen tills i tisdags när jag äntligen kunde börja leva igen. Planerna i veckan är plugg och kanske en liten utgång fast är inte så taggad och även om en tenta är över på fredag så är nästa 10 dagar senare så ingen vila ingen ro.


min vän natallias hund boomer som är världens bästa hund!

onsdag

just nu vill jag bara vara bättre på det mesta. skolan går ack så trögt, hittar inga intressanta skolor inför fria terminen som var tänkt att spenderas antingen i australien eller usa. De som jag vill gå på får jag betala terminsavgiften på själv och det är inte lite pengar. Åker hem till la sthlm imorgon, ska åka till london på fredag med mina kära. Blivit mycket resa nu på kort tid, känns så kul. Mindre kul är ångesten över skolan, blir bara mer och mer som hopar sig över mig. nej nu ska jag skriva klart ett arbete och sen blir det sängen, oj vad skönt!

tudelu

RSS 2.0