fast du inte lyssnar så vet jag att du hör ändå

Fick resultatet på hp idag, blev ändå helt okej. Nu är allt perfekt, jag är precis där jag vill vara och det finns bara ett moln på min lilla himmel just nu men det blir mindre och mindre ju längre tiden går. Dessutom så älskar jag Veronica Maggio´s nya album, helt underbart.


"Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig"





tjooho

torsdagar verkar vara en favorit att skriva på, vet inte varför. Var nyss och klippte mig, mycket bra och billigt. Jag har åkt sönder mina händer som vanligt så idag har jag bara åkt två hopp, imorgon blir det nog samma sak innan hårdkörning nästa vecka. Gjorde nytt pers igår förövrigt så nu har pappi lovat mig nytt handtag och flytväst, härligt! Vet inte vad som händer i helgen, alla andra ska typ gå på wet'n'wild men jag är inte ett dugg sugen så kommer nog vandra runt på outleten medans dom är där.

tudelu

Torsdag

Jadu Johannis, jag har ju ingenting att skriva! i Lördags var jag på universal med trutt och carro, efter det blev det lite party hemma hos trudi. På natten kom chris(en av tränarna) och hämtade mig så jag ska ha närmare hem dagen efter. Dagen efter det mådde jag sjuuukt dåligt men blev iväg till outleten där jag inhandlade fyra par converse, jajamänsan! dock var bara 2 par till mig. Nu har jag bara åkt och åkt, i helgen ska jag ta det så lugnt som bara möjligt :)

saknar er bäbs!

Puss

torsdag

Jag har varit helt säker på att det är onsdag hela dagen idag men så är det ju inte. Ikväll ska vi på karaokekväll och imorgon tar jag mitt pick och pack och åker till trudi igen, love my life <3

living the dream

befinner mig i orlando nu, helt underbart! Jag åker bra skidor, vädret är varmt och allt är bara super (: Egentligen har jag inte gjort så mycket än, trudi hämtade upp mig på flygplatsen. Efter det åkte vi och åt mat, sen blev det bara hem och ta det lugnt. På lördagen blev det utgång med trudi, flavia och carro, helt sjukt kul var det. I söndags körde carro och trudi mig till Jack´s där jag är nu och bara njuter av livet. Har åkt lite skidor men inte alltför mycket eftersom jag har sjukt ont i händerna. men annars går det bra och ja jag älskar mitt liv. Har tyvärr inget internet men kan snika lite av sofia ibland.

tjingeling

Tisdag

Åh vilken berg och dalbana mitt humör har varit idag, men jag red iallafall ut på Irma och raceade massa. Jag kommer sakna den där damen nu när jag åker till usa. Nu försöker jag verkligen att packa ihop allt men jag vet inte vart jag ska börja, jag kämpar och sliter men antingen har jag ingenstans att lägga det eller så vill jag bara slänga det och det är ju inte riktigt läge att göra det nu vid 11 på natten.

Nej nu ska jag plocka ihop alla mina kläder och sen får jag gå upp hyfsat tidigt och fixa resten imorgon.

tjing


förövrigt så är jag glad, äntligen är jag påväg
som jag har längtat.

monday

HEJ! (tänk pippi när annika och tommy kommer in i huset första gången)




Idag är det måndag, på fredag åker jag till USA :D jag är så galet jävla taggad!


PUSS

RSS 2.0