nu ni

är jag tröttast i världen, ögonen vill bara ramla ihop hela tiden. vart uppe på stan med trudi och handlat mat så nu klarar jag mig ett tag iaf. måste också försöka få ihop helgen och veckan. Jag ska till emelie på fredag eller lördag, åka till västerås och träffa hjärtat som ska spela svenska cupen och hinna med en sväng hem till sthlm, jag saknar pappa!

igår åkte pappa, farmor och farfar till Island förresten och jag hoppas att dom får det bäst! och att dom köper någon bra present, me like!

Puss!


du är bäst ! <3

bra dag

tränade idag direkt efter skolan, sen kom emelie, issa och ninni hem till mig så fixade vi lite till projektarbetet som nog blir väldigt jävla bra faktiskt! fick fika och ett väldigt fint armband i födelsedagspresent i efterskott, tydligen hade jag vart alldeles för nyfiken av mig så dom hade knappt haft någon tid att prata om det :p men jag är ju nyfiken, jämt!

efter det så hade trudi lagat mat till mig, thai blev det och det var väldigt gott! sen så skulle jag och jossan gå på body combat så vi trotsade vädret men icke var det något så det blev att klafsa hem men jag roade mig med att hoppa i vattenpölar, helt genomblöt blev jag!

nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch och sen ska jag upp och mysa galet med max, johan och oskar :)

Puss!


bildbomb


Vi åkte till napa & Elin och Calle hopppade bunge jump




Vi var ut en väldans mycket, ingen dag var den andra lik


Det tog slut på glas så då blev det shotning ur tallrikar:)

vi var på partykryssning:)


Vi dansade:)



När jag kom hem blev det en tatuering:)

Vi gick på fest:)





vi åkte till linköping





jag åkte en jääävla massa skidor


bara för att jag hittade min kamera sladd så blev det en liten bildbomb


såhär äre.

jag har alltid tyckt att jag är ganska okomplicerad för att vara tjej, har inte brytt mig så mycket om saker utan mest låtit allt bara gå sin gång typ. men med tiden har jag upptäckt att jag bara blir mer och mer bitterfitta hela tiden och blir sur på dom konstigaste sakerna, tänker alldeles för mycket men framförallt får för mig så jävla mycket saker hela tiden.

Nu har jag ångest över att jag ska vara så jobbig, dryg och allmänt cp hela tiden.
Det jag ville komma till är att jag älskar min pojkvän
och att han är bäst som står ut med mig!
<3

<3

du är det finaste jag vet

Blev en riktig myskväll med hjärtat igår då vi hyrde film och åt massa grönsaker med dipp. Nu har han dragit och jag får inte träffa honom på några veckor, herrejises hur ska det gå? för tillfället ligger jag i sängen och äter scones, dricker té och tittar på true blood. snart ska jag ringa isabelle och fråga om hon vill leka :)

 

puss&kram


tacopaj


står på schemat.
gårdagen var väldigt rolig och det var otroligt skönt att inte få i sig någon alkohol till skillnad från min karl som ringde tolv redan och ville ha sällskap hem, såklart ställde jag upp ;)
Igår så käkade vi iaf tacos och jag tror alla låg och klagade efter att vi var alldeles för mätta men efter en kvart började vi käka godis, i massor :) efter ett tag drog issa&emelie så jag bestämde mig för att övernatta hos trudi men precis när man har lagt sig i hennes säng så ringer jakob, så det var bara att pallra sig upp igen:)

Idag blev det träning som slutade med att vi satt och snackade istället, sen tittade vi på isabelles match som dom såklart vann, härligt! nu håller jag på att lagar mat till oss för sen blir det ut och ta kort tydligen och så ska jag slinga håret.

puss!

..

nu blev jag ju ännu mer sur

jag fortsätter på samma spår

som igår. fan också. jag vill ju åka skidor, jag är väldigt pepp och nu får jag prestationsångest för att jag inte kan åka. Alla åker iväg till olika breddgrader och tränar men jag är fast här. inte en chans att jag skulle klara av ett intensivt träningsläger just nu så mitt mål för tillfället är att bli okej i ryggen och åka väg i vår, lääänge, för jag vill ju så himla mycket.

något som stör mig helt otroligt är att jag har varit hel så himla länge och haft sån otroligt tur men då har inte den rätta känslan varit där och när den äntligen kommer, ja då jävlar lägger kroppfan av. otroligt frustrerande.

min älskling kommer hem idag och det behövs en hel del, för nu är jag fan påväg att bryta ihop.

..

härlig dag
nu är det dags att ge upp för iår, ryggen funkar inte alls längre. Jag vågar knappt ta i och när jag gör det sp blir det bara fel och ryggen får ta smällen vilket är något som inte alls behövs. så idag tog jag med mitt pick&pack för att torka, tvätta och hänga undan det för iår. väldigt tidigt för mig, brukar hålla ut till oktober men jag kan ju inte.
blä på allt.
nej inte allt, isabelle är väldigt bra och vi hade en mysig kväll med idol och massa snack, du är guld värd hjärtat!


..

av alla människor så var det du som jag alltid trodde skulle vara kvar.


goosh

känner mig inte alls helt cry, svettas och fryser om vartannat. huvudvärk har jag också! gav upp och började med farmville, måste säga att jag inte är riktigt såld men eftersom alla andra blivit så fast så kommer det väl !


puss

helt sant


mohahah


ojojoj

vad true blood börjar spåra nu.
men kul äre :)

Puss

morr

att mamma & pappa alltid ska pricka in den dagen jag har sovmorgon, nu var det iaf hyfsat sent.
mamma berättade att hon ska opereras om en vecka, läskigt värre men 3:dje gången för samma sak så jag börjar bli van. nu ska jag titta klart på ett true blood avsnitt sen så blire att göra sig iordning för skola.


puss


123:dje inlägget :)

 

Den 21 august år 1810 utses Jean Baptiste Bernadotte till svensk kronprins
Den 21 august år 1911 stjäls Mona Lisa från Louvren i Paris
Den 21 august år 1966 öppnas Essingeleden i stockholm
Den 21 august år 1986 föds Usain Bolt
Den 21 august år 1991 förklarar sig lettland självständigt från sovjetunionen

om jag gör ett sånt här inlägg lite då och då kanske jag blir lite mer allmänbildad?
nu blir det en bok+te i sängen för att sen sova och hoppas på en lite bättre natt än igår.

puss på er!


shohoooooooooooo



kom på att jag måste ringa elsa och fixa biljetter till horse show, våran tradition som jag faktiskt tänker hålla fast vid hur långt vi än bor ifrån varann :)

when it was good




jag hade världens jobbigaste natt igår. gick och la mig vid halv elva ungefär för att somna till ett true blood avsnitt men icke kunde jag somna efter det så det blev att lägga sig med ipoden och lite skönt musik, inte funkade det och då tar jag och sätter på datorn igen för ett till true blood avsnitt och vid det här laget var klockan 2 ungefär och med tanke på hur trött jag var tidigare på kvällen var jag en del chockad, vafan! efter att det avsnittet var slut så förväntade jag mig ungefär att svimma av utmattning men icke. så blev ipoden igen men efter en halvtimme ungefär så började ryggen värka så jag tänkte fine, man blir ju trött av att ligga på spikmattan så jag la den i sängen och la mig på den med musiken fortfarande i öronen och till min lättnad somnar jag men vaknar efter ungefär 5 min av att någon ringde på dörrn (något jag fortfarande inte vet om jag drömde eller om det verkligen hände.)

så då blev jag sur så jag la undan spikmattan och fortsatte försöka somna, nu var klockan ungefär halv 4 och jag var inte glad! så jag gick upp och skulle dricka lite varm mjölk (man måste ju prova allt) men då visade det sig att mjölken var äckelgammal med massa klumpar, usch! så då blev det att lägga sig i sängen igen och då lyckades jag somna men då vaknade jag av att jag drömde att mamma kom hem till mig så jag pratade på och liksom vaknade samtidigt, hur äckligt som helst. efter det kunde jag inte somna om förrän klockan var typ kvart över 5.

ni kanske förstår att jag tog sovmorgon? :(

Idag har jag umgåtts med bästa då hennes mamma har klippt oss och sen tog vi bilen till stan och inhandlade en engångsgrill, korv med bröd och åkte ut till sjöhagen för att mysa lite och så fick jag se hennes gamla hus! När jag kom hem så blev det en dusch och sen har jag städat så nu är det bara lite disk kvar.

snart börjar ladder 49 som jag ska se med trudi, mys!

På Torsdag kommer jakob hem! :)

trudi är bra, väldigt bra! <3

puss!


GRATTIS

på födelsedagen världens bästa !
nu är du ju myndig och då får man allt vara lite syndig! (HEHE)


juste,

världens bästa sida, man kan se typ alla filmer, serier och ja det är bäst!
www.watchxonline.com

puss!

..

kom nyss hem från sthlm, blev att inhandla en långdräkt, ett handtag och handskar. tog en snabbis förbi far min så jag kunde hämta lite kläder.

åhh vad jag har ångest över gårdagen.

jisses

vilken rolig kväll igår men det spårade en del. varför är det alltid roligast på förfesten? jag vaknade iaf med gårdagens kläder och så men det är härligt :) nu blir det till sthlm och skimarine för att hämta en långdräkt, handskar och ett handtag! puss

haha

upptäckte precis att jackan jag hade igår är totalborta och skorna är helt trashade, fasen då.
min favoritskor.. det roliga är ju att jag har skrapat upp hela sidan, hur fan har jag lyckats med det med tanke på att klacken är ca 10 cm? och borde jag inte ha ont i fötterna isåfall? bild kommer sen :)
aja nu går vi på't igen :)

käääärlek






lördag

gårdagen var superrolig faktiskt! började här med lite förkrök och vid tio drog vi till jocke där det var en hel del människor vilket ledde till en hel del spårningar :) idag har jag inte gjort ett skit, suttit nere hos trudi och johan och tittat på made, nu blir det till att laga mat, titta på ett avsnitt av true blood (ja jag är beroende, så jävla bra äre!) och sen så kommer issa så blir det in i dimman igen för min första lagliga krogrunda i fagersta.

puss

jag kommer ihåg <3

"remember ,
we got drunk at the mongolian restaurant.
we drank our flasks in the italian restaurant. in the bathroom
:D:D:D and cant forget the spooning.
Armen i vinkel, blicken i skyn..."



att en vän kan vara så saknad, men alla minnen från usa som är totalt oslagbara och alla dumma, roliga, konstiga, sjuka och bara allmänt bra saker vi gjorde.


hujedamej

nu blir det snart sängen, sitter bara och väntar på att ett avsnitt av true blood ska bli klart så jag får somna till det, det är det enda som funkar när jag är själv. idag har jag vart väldigt ledig och väldigt skönt har det vart! blev fika på vallonen med emelie&robert, väldigt mysigt. Robert räddade min dag genom att fixa till sims 3 åt mig så det faktiskt funkar:D och sen tog jag en slalom för att slutligen spendera ca 5 timmar framför sims, beroendeframkallande ? imorgon ska jag inte göra så mycket men på fredag då blire fest och issa är pepp vilket i 99% av fallen gör så att jag med blir pepp, iaf när jag inte har någon karl att gå hem till.

jag saknar dig och vill bara att de här veckorna ska gå superdupersnabbt!

?

I feel these four walls closing in
Face up against the glass
I'm looking out
Is this my life I'm wondering
It happened so fast
How do I turn this thing around
Is this the bed I chose to make
There's greener pastures I'm thinking about
Wide open spaces far away

grr..

jag är arg på allt och alla idag, det enda positiva idag var att pappa&jag kom överens om att han kommer på besök nästa vecka, känner verkligen att jag behöver hjälp med träningen. åkte förövrigt skidor idag och det slutade med en timme på spikmattan, nu känns det helt okej men kul är det fan inte. men imorgon blir det nya tag!


jag hatar hur du får mig att känna


säg ingenting bara håll mig i handen, du är det finaste jag vet.

måste också tillägga att jag är äckligt åksugen och veckans väder verkar bli super för massa träning, det gillas.








säg ingenting bara håll mig i handen, du är det finaste jag vet.

måste också tillägga att jag är äckligt åksugen och veckans väder verkar bli super för massa träning, det gillas.








"when you looking like that"

haft en härlig helg med bästa som förgyllde helgen, som alltid! när vi skulle börja ta oss till linköping så startar jag och ninni allthop med att låsa radion så happ där försvann all underhållning för resten av resen vilket är ganska illa då vi inte hunnit längre än till flora. men vi löste det genom att Isabelle fick agera jukebox och jävlar vilket bra jobb hon gjorde och det blev en hel del skratt och höga(falska) toner. När vi kom fram till linköping så blev det middag hemma hos faster min där jag till och med höll i deras läskiga skäggagam(?) läskigt var det och värre blev det när jag skulle försöka mata den med maskar, usch! Efter massa god mat, efterrätt och godis rullade vi vidare till jakob med hans tv som jag tror han blev gladare att se än mig, hmm. På lördagen tog vi det lugnt och drog till stan för lite shopping och jag tror att det var väldigt länge sen jag blev så trött i rygg&fötter men liter saker inhandlades iaf. Efter det tog vi oss hem till jakob där Isabelle & jag låg och tittade på disneydags tills jakob och perra kom hem och började laga mat åt oss, hihi! sedan blev det plattning av hår, sminka sig och på med klackarna för att åka hem till martin för party, något jag inte alls var på humör för så när polisen kom och slängde ut alla (det är inte bara i fagersta polisen har för lite saker för sig?!) så ringde jag min kära pojkvän som kom och hämtade mig, på något bättre humör än han varit på tidigare under dagen, jippi :) bilfärden hit så agerade jag jukebox men  jag anar att det inte var så populärt, några sångtalanger har jag verkligen inte. Men när vi närmades oss köping satte radion igång igen och vi körde backstreet boys, britney, westlife och dido på högsta volym med rutorna nervevade genom fagersta, busigt värre.

Imorgon skriver Martin teorin, lycka till hjärtat!
PUSS

yey

nu händer det grejer och inom en ganska så snart framtid
befinner jag mig många mil bort, kul som fan men läskigt som in i helvete
.

imorgon åker jag & världens bästa Isabelle till Linköping där första stopp blir hos min kära faster för lite mat&snack som det alltid brukar bli, kusin min är tydligen väldigt nyfiken på min tatuering så det blir att visa upp den. andra stopp blir hos min älskade pojkvän där vi ska ha våran bas över helgen (hur populära vi kommer bli på lördag vet jag inte) och på lördag blir det tillbaka till faster för mat och firning av mig och kusinerna, då har även farmor&farfar tagit sig upp med jakobs efterlängtade tv så efter maten blir det till att installera den och skit. slutligen ska vi ut på stan för lite shopping och mys och efter det blir det party hemma hos martin som fyller hela 18 år, grattis i förskott hjärtat! och sedan blir det lite utgång, får se om vi lyckas ta oss hem ordentligt den här gången, haha.

jag kan förövrigt inte vänta på att få visa min tatuering för syskonen, även om dom inte fattar innebörden riktigt.
PUSS

uscha

imorgon ska jag ta tag i livet, blir inskrivning på körskola... gaaah jag kan ju inte köra bil, vad ger jag mig in på?
på fredag blir det linköping, massa mys och party, kul!

(:

en väldigt rolig lördag blev det med en försvunnen issa (som kom hem på morgonkvisten efter en del vägbeskrivningar från mig) och massa mys med världens bästa pojkvän, jag älskar dig jakob!

..

och varför känner jag mig så himla feg?
just do it

tired of being

alltid komma i andra hand..
värd mer, ja ? nej ? kanske ?
framtiden - något för nutiden ?
vad vill du göra med ditt liv?

jag vill åka skidor
fast till vilket pris?

?

visst bryr du dig.. eller ?
is this the beginning or just the beginning of the end?


omtumlande

jag har fastnat i en känsla som inte vill försvinna och det är just såna här tillfällen jag bara vill att jakob ska hålla om mig men inte alls går det, inte förrän på lördag men då ni :) idag har varit en väldigt omtumlande dag med födelsedagsfirande och en tur till stallet som bara drog ner mig ännu mer, jag saknar tiden där, mitt andra hem som det inte finns mycket kvar av, en spillra av det som var

i födelsedagspresent fick jag en mobil & en ipod, mycket nöjd är jag :) så tack mor!

imorgon blir det att åka lite skidor och på fredag ska jag köra båt på dagen och sen barnvakt åt världens bästa lillasyster.

jag saknar jakob
och isabelle&emelie
nu får ni komma hem!

ångest

fundersam är jag. det är så mycket jag vill göra men som jag inte gör av en eller annan anledning som just då känns som en bra ursäkt när det i själva verket bara är en kass undanflykt för att jag inte vågar. men kanske ska ge det en chans? släppa taget och faktiskt prova på, tänk vad jag kommer ångra mig om jag inte gör det.. gaaah

to be continued

blä

nu ger jag upp. nu blir det till att åka till eskiln och sen ska jag fanimej hem till sthlm
gårdagen var otroligt kul(tror jag :D)
puss!

RSS 2.0