nu såå

Jag har tillbringat 4 dagar i fagtown, bodde hos min vän joacim som dock jobbade hela dagarna och nätterna. Har iallafall hunnit med en utgång, massa glee tittande, bio med Robbin och Jim, mys med Cassandra, film med Pernilla och lagat mat med Robbin. Han var förövrigt helt underbar att laga mat med... "Är inte champinjoner gula" och sen sa jag åt honom att kolla om ugnen var varm, då lägger han handen på glaset och säger nej. bra att jag får skratta lite iallafall. Nu sitter jag ensam hemma hos mamma, har precis skickat iväg en ansökan till en vattenskidskola som jag vill vara på augusti-september. Dock så är det egentligen försent men jag håller tummarna!

Nu ska jag jobba lite på mitt och amandas projektarbete som är så jävla tråkigt att jag bara vill lägga mig ner och dö.. Imorgon jobbar jag kväll, skönt med sovmorgon. Jobbar hela nyårshelgen men hinner iaf åka förbi ida och fira 12 slaget där innan det blir dags att åka hem och sova.

tudelu!


true story



how only yesterday you were the one keeping me together

Trivs inte alls i mitt eget skinn nu, finns så mycket mer saker jag vill göra. avskyr att känna mig såhär bunden, att inte kunna sticka iväg när jag känner det utan hela tiden ha ångest över saker jag borde göra istället. Positivt idag var iallafall att jag fick vykort från världens bästa vän som befinner sig i Australien för tillfället. Saknar min älskade Dea alldeles förfärligt men tiden går fort och vi har resten av livet på oss. Jag är mest bara avundsjuk, jag vill också uppleva saker, vad i hela friden finns det att göra i Sverige nu? klaga på vädret typ.

spread a little light

har lite höstångest, den blev lite försenad i och med att jag åkte till usa när den egentligen brukar komma. Jag klarar inte av det här, jag vill inte vara i Sverige. Har hemtenta på torsdag och sedan ska jag till skolan och få reda på hur projektarbetet ska se ut på fredagen annars så ska jag äntligen få åka hem. Jag har nog aldrig haft en sån här hemlängtan. Lägenheten ser ut som en katastrof, jag har vänt på dygnet totalt och har 2 saker som jag vill hellre än något annat just nu, hitta en häst att rida lite då och då och att få åka skidor igen! Jag ska iallafall jobba ganska mycket på jullovet så jag kan åka några veckor i vår, när vet jag inte men jag vill dit nu iallafall. sen har jag ångest över skolan, visst att jag kan stå ut och klara mig igenom det här men vafan, jag drömmer mig hela tiden bort någon annanstans, där jag får göra det jag verkligen vill. Jag måste bara komma på hur det ska genomföras.. 
and you feel like paradise, and i need a vacation tonight

att våga visa sig svag är att vara stark, eller?


onsdag

En sak som jag måste bättra mig på är att jag hatar att se på film om jag inte vet slutet! Om jag tittar på datorn ensam spolar jag fram till slutet först, om jag ser den på tv googlar jag hur den slutar och om jag ser på bio kan jag inte hålla käften för jag måste komma på slutet innan slutet kommer.
gaah, tålamodet är på noll.


Lördag

Gårdagen var spårad, minst sagt. Började med bio, Real Steel med Viktor och hans kompis. Efter den mötte vi upp amanda för att sen bege oss till Tempel där jag och Amanda dansade. Imorse så vaknade jag och mådde riktigt kasst, så beslöt mig för att ta en riktig hemmakväll. Var nog första dagen när jag bara var och pysslade lite hemma utan något som jag egentligen behövde göra, förutom att plugga då. Så det blev plugg i några timmar, sen lagade jag mat, moussaka tror jag det heter? Blev jättegott och åt lite mörk choklad och grönsaker med dipp med massa ljus tända och så mycket bättre på tv. Laleh, vilken go människa! Nu tittar jag på starsky & hutch i väntan på att Alice i underlandet ska ladda klart, sen blir det slagget.


tjingeling!



ni vet

den där känslan som man inte inser att man känner utan man förstår först i efterhand hur det kittlade i hela kroppen, hur man inte ville vara någonstans på hela jorden utan just där och just då.

att man kommer på det i efterhand, ja det har man ju ingen nytta av.


åh vad jag saknar dig vännen!

RSS 2.0