underbara dagar


jag har världens härligaste dagar just nu, vattenskidskolan är ett sjukt underbart gäng som jag trivs som fisken i vattnet med. imorgon är det sista dagen och då kommer även mina boys hit och på fredag blir det tävling :) ikväll ska jag och lillkusinen på eclipse och sen ska vi äta gott på någon restaurang! igår var jag, olivia och farfar iväg och plockade jordgubbar. 4 kilo blev det och dom står hemma och väntar på mig, så underbart! dock åt jag mer än vad jag plockade igår så min mage mår kanske inte alltför bra, men vad gör det när det är så gott?

tudelu!

midsommar på möja


jag har haft en suverän midsommar med mina bästa vänner och vi har hunnit med en del äventyr och minnen som jag bara kan älska. nu har min älskade vän åkt hem och jag sitter på tunnelbanan. ikväll blir det att jobba och åka skidor, imorgon så börjar vattenskidskolan och på onsdag så ska jag på eclipse med min lillkusin (som faktiskt inte är så liten längre!). vädret kommer förhoppningsvis vara strålande och på fredag är det tävling och jag får besök av mina boys som ska ta slagget hemma hos mig. livet leker :)

puss på er :)

efter regn kommer solsken :)



annars har jag ju faktiskt ganska bra på jobbet och färg insåg jag att jag har fått när jag tog av mig skorna! haha

in your shadow i can shine



man kan ju inte påstå att det är annat än fullt upp, har sedan förra måndagen jobbat 55 timmar och idag blev det en dubbel med först en styrning på klubben och sen direkt till jobbet för att spendera några timmar här. kommer förhoppningsvis komma väldigt mycket folk om ungefär en timme men nu är det lugnt. gårdagen spenderades med jobb från 12-20 och sen blev det att skynda sig hem och göra sig iordning innan det blev dags för utgång för att fira världens bästa ida! kul hade jag och det var trevligt att träffa gamla stallkompisar och till och med några barndomsvänner som jag inte har sett på över 8 år. stört. imorgon blir det antagligen lite jobb men jag hoppas mest på en massa skidor! på torsdag kommer min käraste hit så blir det gröna lund och sen ska vi ju fira midsommar också :)


Puss på nosen:)

Blä

otillräcklig. finns inget ord som beskriver mig bättre just nu. och hur kunde jag tro att jag kunde lita på dig? jag kan, vill inte ha något mer med dig att göra. ändå saknar jag dig, mig själv och framförallt oss. någonstans har jag tappat bort mig själv också, trots att jag egentligen borde ha den lyckligaste tiden i mitt liv. ge mig en förklaring tack?

duktig idiot.

det finns inga gränser på hur slut jag är. Var över till värmdö en sväng och tillbringade natten med min bästa, alltid lika lovely(även om jag somnade direkt) sen åkte vi till sickla och jag inhandlade 2 par skor. Idag har jag jobbat hela dagen och likaså imorgon, fast då börjar jag inte förrän 11 men har stängning så slutar nog inte förrän vid åtta någon gång. I helgen så blir det kanske utgång på fredag och bio på lördag. Men annars så längtar jag bara till nästa torsdag då min älskade isabelle kommer och hälsar på och vi ska fira midsommar! Blir att gå på gröna lund, utgång och tältning på möja.

Nu ska jag åka till maxi och inhandla en ny bok till morgondagens jobb.
Tudelu!

och förresten så älskar jag att ha bil, min älskade gula volvo! haha

jobbjobbjobb

dagen har tillbringats med jobb. Imorgon blir det ännu mer jobb och sen ska jag ta tag i vattenskidorna igen, var alldeles för länge sen :) Sen jag kom hem från jobbet har jag ätit en halv snickerskladdkaka, en HEL ananas och en mango.. plus att jag har ätit massa pastasallad. nu är jag helt proppmätt. hihi. 

Förövrigt så är jag alldeles förvirrad och känslosam, det är över nu! jag ska aldrig mer gå tillbaka till skolan med min älskade klass som jag har umgåtts med dagligen i 3 år. Synd värre bara att gymnasiet inte är slut för min del men jag ska fanimej klara av det på ett halvår så jag kan vara fri i ett halvår innan allvaret börjar på riktigt.


Jag kan inte komma på varför jag lät dig gå, det gör ondare nu än vad det någonsin har gjort.

paaaaaaaaaaaaaus

nej jag tar nog en paus med det här. är mentalt utpumpad efter en underbar student men nu vill jag koncentrera mig på annat.
slick i navel



jag saknar dig.

tomorrow:D

1 DAG KVAR! IMORGON TAR VI STUUUUUUUDENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my oh my

just nu känns det som att jag går på lina, ett felsteg och jag kommer att ramla. 

hade en väldigt trevlig dag på eskiln med BF idag, efter det åkte vi lite tub och sen blev det hem och låta trudi laga mat åt mig. Kom nyss hem och nu blir det bring it on again: fight to the finish. Sen ska jag sova som ett sött litet barn :) 
tudelu

fundering

hur ska man göra när det man vill ha finns i ett helt annat land? Och då menar jag inte en sak utan mer en person eller en upplevelse som man bara inte når till..
Förövrigt så har jag dom bästa dagarna i mitt liv, vattenskidorna går rakt åt helvete men just nu kan jag leva med det för vet ni? man tar bara studenten en gång. Förövrigt så är min fader bäst i hela världen.
PUSS

bildbomb

jag hade verkligen en av de bästa dagarna i mitt liv igår, balen var precis som jag hade tänkt mig! vi hade så otrolig tur med vädret, alla var så himla fina och vi hade så jäkla kul! Nu taggar jag inför tävling på lördag, det ska bli kul :) 
ni är guld värda!
tudelu!

bal imorgon :)

haft en fullspäckad dag, lämnade in bilen på lagning, balträning, avesta, springning och lite skidor. Nu är jag jättetrött och snart blir det sängen och tagga för imorgon, äntligen har vi skaffat en bil också. Inte alls i sista stund nej:D
tudelu :D

RSS 2.0