nu jeeeklar

är jag myndig, inte ett skit känns det men det kommer säkert :)
ikväll blir det middag hos markus och sen ut på o'learys :)
puss

<3

Give me more lovin' than I've ever had,
Make it all better when I'm feelin' sad,
Tell me that I'm special even when I know I'm not,
Make it feel good when I hurt so bad, Barely gettin' mad,
I'm so glad I found you; I love bein' around you.

måste bara säga

att jag har världens bästa vänner
isabelle & emelie ni gör min dag, tack för att ni finns!

snart!

så kommer min älskade pojkvän hem, gooosh vad jag längtar. att äntligen få mysa i soffan till en bra film och bara vara.

jag var iväg till sjukgymnasten i västerås idag och fick några bra övningar så jag kanske kan behålla lite muskler i vinter. Nu ska jag snart duscha och sen blir det ner till andra halvan för att titta på en film och prata lite skit (okej det brukar bli en hel del)

PUSS

:)

pappi är bäst, åker hela långa vägen från sthlm och lämnar över hela mitt liv. mitt liv består nämligen av skidorna, datorn, mina skor och kläder. så nu är jag fit for fight igen, blir bara att städa igenom hela lägenheten ordentigt en gång för alla.. är klar med köket och badrummet så det borde inte ta allt för lång tid.. dock har jag 3 svarta sopsäckar med kläder jag måste sortera och fixa.. döööööö
juste,
en soda stream hade far min köpt åt mig med, är han inte snäll?

hoppskidorna får jag dock inte plats med någonstans så nu står dom upp mot kylskåpet och vilken jävla åklängtan jag har men nej. hopp får vänta ett tag till. Min rygg mår fortfarande inte bra och just nu känns det som om det aldrig kommer bli okej.. Imorgon blir det dock en slalom iaf. Sedan vid fyra så ska vi ta en tur till västerås där jag ska få lite mer övningar och skit som ska vara bra för min rygg, heja heja.

jag saknar min pojkvän alldeles för mycket..

the best days of my life

nu är jag hemma igen efter en otroligt rolig vecka på ayia napa med bästa tjejorna, vi har gjort allt och ingenting, dansat arlsena av oss, vaknat med främmande människor på rummet, elin hoppade bungy jump och massa massa mer. många fina människor har vi lärt känna, förhoppningsvis blir det till att träffa dom flera gånger :) imorgon blir det iväg till skolan igen, dock inte så jobbigt eftersom jag börjar vid tolv-ett någon gång och bara har en timmes lektion. måste också säga att jag saknar min karl något otroligt mycket men att han kommer hem på fredag, väldigt efterlängtat! bilder från resan kommer på facebook och jag lägger förhoppningsvis upp några här! nu blir det till att titta på tv, dricka te och se om jakob ringer eller om han somnar på direkten.
puss

söndag

gårdagen var helt otroligt kul och något som garanterat måste göras om snart! dock resulterade det i en ond ond rygg. magnetröntgen avslöjade både inflammation och diskbråck, herrejises. Så för min del blir det ingen vandring med skolan i slutet på augusti början på september, inte så ledsen är jag för det då jag för en gångs skull får fira hemma i sthlm och mysa med mina bästa tjejor. imorgonbitti vid fyratiden blir det till att åka mot arlanda och ayia napa, så som jag har längtat! nu måste jag bara ta tag i packningen och dra mig mot stan för att möta elin&issa.

fick ett totalt oväntat och väldigt gulligt samtal igår, you made my day!

stolthet&fördom

katten är borta, helt kaputt.
tidningsgubben ringde nyss, skitkass mottagning som vanligt och jag blir så stressad så jag råkar välta ut hela min kopp med té över bordet, ungefär 1 cm från datorerna, en smula tur måste man också ha.

Nu tittar jag på stolthet&fördom, har faktiskt aldrig sett den men gillar keira knightley så den borde väl funka :) något jag har kommit på mig själv med är att ha en massa fördomar om folk för att sedan med detsamma upptäcka att dom inte stämmer alls utan det bara är mig det är fel på.

älskling du vet att jag försöker, det gör jag på alla möjliga sätt och vis.


the jokes on me

känns helt okej att vara hemma, saknar dock karln min något otroligt men jag får väl klara mig själv i tre veckor nu och om jag får rätt så blir det dom de roligaste i hela mitt liv, om 6 dagar så åker jag till napa med bästa tjejorna för att festa, sola och bara ha det bra :) om 20 dagar så fyller jag 18 år och det ska firas, synd bara att jag är på en jävla vandring med klassen då men det får jag ta :) blir firning den femte istället hemma i sthlm med dom bästa ! imorgon blir det fullt ös med magnetröntgen på morgonen, träningen med thomas efter det och sen kommer tidningen och ska fota+intervju med tanke på mina sm bragder som han uttryckte sig ;)

puss på er:)


hmm

jag känner mig ganska bortglömd.. grr...

tisdag.. eller onsdag?

var ute på klubben och åkte lite, tog lite kort och så. trött som fan i ryggen och känner mig allmänt seg men jag har kommit fram till att jag inte ska göra ett skit idag, sova och äta piller. imorgon åker jag till nyköping för att träna med min favorittränare och sen ska jag till linköping på kvällen för att hälsa på faster min och sedan blir det till ambjörnarp på fredag för junior sm, blir skitbra. ser fram emot att träffa hjärtat på söndag :)

puss

det var en gång en liten fågel

herrejises. jag fyller år om mindre än en månad och jäklar vad hjärnsläpp jag får när folk frågar vad jag önskar mig. det finns ingenting sådär som jag vill ha jättemycket, förutom en bil då men den diskussionen vägrar mamma ha innan jag har tagit körkort och jag har blivit en del osäker på hur det kommer bli med det där men en del körning har blivit av och helt kass är jag faktiskt inte, så det så! men efter lite tänk så ringde jag upp mammsen och sa iaf att jag önskade mig underkläder(något jag hatar att köpa, blä! ) och en ipod, och det är enbart för att jag inte kommer på något bättre, en ipod är jag inte ens så säker på att jag vill ha, jag har bara sönder dom hela tiden, den som höll längst höll i tio månader tror jag :p kläder vill jag inte heller önska mig för jag skulle redan behöva en till garderob :p men men, åkningen idag gick super, var igenom 13 för första gången och börjar känna mig ganska så säker på 14, skönt! speciellt efter den där kraschen då jag på allvar oroade mig för att jag skulle missa sm.
igår var jag på bio med elin och maddis, harry potter blev det. alla säger att dom har missat detaljer och sånt men jag kommer verkligen, verkligen inte ihåg något av boken så jag började hänga med när filmen tog slut typ :p den hade inte så mycket handling men var väldigt rolig och samtidigt hemsk, tycker nog att den här ändå var snäppet bättre än dom tidigare.

Puss på nosen :)


lördag

dagen har tillbringats i vingåker med farmor&farfar, lite besviken på utbudet blev jag men köpte iallafall ett par jeans, en klänning och ett par skor. alltid något :) nu sitter jag här i min ensamhet, pappa jobbar natt och katten är ute, nu saknar jag jakob något enormt men han befinner sig troligen ganska djupt inne i dimman på gm ;) imorgon blir det att ta tag i åkningen förhoppningsvis om ryggen tillåter då jag gjorde en sjujävla krasch i torsdags som enligt pappa var den värsta han har sett och med tanke på hur gullig jakob var efter så blev han nog lite orolig :P men men, med lite piller så går allt !

puss på er :D

RSS 2.0