so it goes

snart iväg till linköping, bara ungefär 12 timmar kvar, sen sitter vi i bilen. jag är jävligt pepp. måste kanske packa (A) något som jag trots en viss rutin fortfarande är hemskt dålig på, alltid får man med sig något onödigt, glömmer något viktigt och alltid fel jäkla kläder. nej nu ska jag skriva klart engelskan så hon blir glad och jag får mitt VG, sen ska jag packa och sakna ihjäl mig lite

plugg plugg plugg

nu är det det sista, nu häller dom grejer över en, "om du kompletterar det här så får du ett högre betyg" och inte fan vill man nöja sig så man tar på sig alldeles för mycket. men nu ska det här funka, så det så!

får nog lite myssällskap ikväll iaf, för snart kommer vi träffas alldes för lite..

..

jag vill ha svar på en fråga som jag är för rädd för att ställa.

nu

regnar det och åskar som fan, synd att man är helt ensam men det blir väl till att lägga sig i sängen med en bok, sånt gillas..

never again

im falling into pieces, without knowing why.
jag behöver lite distans till allt nu. tack och lov för linköping ihelgen och tack och lov för grey's anatomy

pepp!

dagarna går bara snabbare och snabbare nu, jag har bara några arbeten kvar och är nästan klar med alla som jag hade kvar från ettan, härligt! jag längtar galet mycket till på fredag då jag äntligen får träffa martin igen och antagligen sophia också? :) Imorgon är det bal så lär ju åka och kolla på min karl som antagligen är lika snygg som vanligt.
puss!

gaah

inte så nöjd med dagen idag med ont i halsen och allmänt trött, trots sovmorgon imorse så lyckades jag med konsten att försova mig. men snart är skolan slut och jag ska bara leka! och på fredag åker vi till linköping och sen är det faktiskt britney snart, det gillas! studentpresenter är det dags att köpa nu också, fy vad svårt. kvällen ska spenderas med mr.ericsons teorier, en del städning och sen mys med Isabelle och Emelie, alltid lika trevligt. Middag har jag redan fixat i form av yoghurt och müsli, det är fint det.

i miss you already <3

bara helt sådär

 

 


så är jag ganska nöjd med livet, veckan som kommer är den sista som jag kommer behöva anstränga mig på och sedan är det bara att njuta med en tripp till linköping, london och karlstad, kommer bli helt suveränt :) Dessutom hade jag en otroligt mysig dag igår med dom bästa och till och med lite karusell fick jag åka, det ni! nu blir det till att göra klart dom sista uppgiterna och plugga lite till naturprovet imorgon.  duscha måste jag göra också, jag luktar äckligt.

you make my day :)

rock your body

känns lite tomt utan att ha min amerikan här, men hon kommer förhoppningsvis tillbaka till min födelsedag :)
jag är otroligt pepp för nästnästa vecka, då jag ska åka flak och slutskiva med elin, till london och se britney live, och sen till karlstad för en uppvisningstävling mitt inne i stan, tydligen brukar det vara runt 4000-5000 åskådare så det blir nog kul speciellt med tanke på att det blir roadtrip dit med tjejerna.
nu ska jag göra klart alla arbeten, eller ja innan helgen är slut för att sedan bara njuuuta :)


pusselipuss


i dont want to be the girl that have to feel the silence

käraste vän, vad händer med oss? vi glider bara mer och mer ifrån varann, jag saknar dig!
Du är min andra del fast den bättre halvan <3


mamma har slagit i huvudet...

hårt.. nej men gårdagen var väldigt roligt, kul att gå ut även om jag inte var där så länge. mamma var dock lite rolig imorse när hon ringde och frågade om jag levde.. haha. hon var nästan lika uppspelt som jag :) nu blir det över till ekman som faktiskt blir stor flicka idag, hela 18 år, GRATTIS !

snartsnart :)

så är det helg, eller inte helg men med tanke på att vi är lediga på torsdag och fredag så är det helg, och sånt gillas! morgondagen kommer spenderas på eskiln, idag gick det skitbra att åka och jag vill bara hålla fast vid det här. på torsdag blir det en tur till stockholm och på fredag har jag inga planer :)
i like my life, especially when you're in it

fiint

skön dag idag som började med sovmorgon. Fick tillbaka mitt praktikarbete som jag fick vg+ på, det är inte fy skam (: så nu får jag iallafall vg på den kursen, sånt gillas. nu ska jag skriva klart min samhällsuppsats om alkoholens påverkan på samhället, regnar gör det så jag missar inte så mycket ute på sjön iallafall.

puss!

:)

härlig dag med världens bästa människor och väder!
började med att vakna upp av ett antal sms av en viss person som var väldigt ivrig att åka ut till sjön och vid halv tolv gav jag upp och klädde på mig och inte fan ångrade jag mig då det var strålande sol ute. så shortsen åkte på och vi drog till sjön där det var spegel, MUMMA! tog en slalom som gick helt okej. därefter tog vi oss till abbortjärn? och grillade, mys var det! Sen när vi åkte hem så körde vi förbi eskiln och det var så himla fint så vi gav efter för frestelsen och tog några åk till och jäävlar vad kul det var. ville faktiskt inte sluta åka och det var väldigt länge sen jag kände så.. sen hem för en promenad med malin, alltid lika trevligt hjärtat, tack för det! sen började wipeout och jag fick världens bästa sällskap, även om jag var på lite konstigt humör :)

TJING!

lördag

och väldans trött är jag, barnens dag idag och jag har suttit från klockan 11 till 15 och bara målat ansikten så nu känns det som att ryggen ska gå av och dessutom så var vi ute och jag som redan är så frusen av mig höll på att skaka sönder för att jag var så kall :p ikväll blir det hem till Malin för lite film tror jag, skapligt trevligt :)


jag är så glad att jag har dig i mitt liv igen .

let me tell you now..

var ute vid eskiln en stund när vi hade ett hål på typ tre timmar, och det var kaos. först gick inte perfect passen i så milla åker på trickskida ungefär dubbelt så fort som hon brukar, det är halvt storm och världens vågor så när vi har kört in milla till bryggan och ska lägga till så lossnar den andra båten så camilla får hoppa och får dagens jobbigaste träningspass då det var inte alltför lätt att hålla i båten :p men till slut ordnade det sig och vi tog oss tillbaka till skolan för nationella prov i engelska, muntligt. vi hade ganska kul iallafall men jag tror inte alls vi pratade om sånt som det var tänkt. ikväll blir det till att plugga, naturkunskapsuppsats ska skrivas och jag ska dessutom hem till Robin och klippa hans hår, hur det ska gå vet jag inte!

tjing:)

nothing can touch me

im fine, det här kanske bara blir ett plus i kanten för jag klarar mig själv.
Sitter här i min "fina" lilla soffa med trudi, hon äter upp den sista spaghetti&köttförssåsen, äntligen! haha. Om 20 minuter ska vi ut och möta milla för att sedan ta oss till eskiln där förhoppningsvis min alldeles egna amerikan är och sen kommer förhoppningsvis emelie och hämtar mig så blir det till hedemora för hon ska nämligen köra upp om några minuter och om hon klarar det så måste man tydligen till lappens.. sen ikväll blir det iallafall greys, får se om man får något sällskap eller inte.

TJINGELING


det är bara att hoppas

nu börjar saker flyta på ganska så bra faktiskt, har samlat ihop fakta till naturen, skickat iväg sponsorbrev och ska snart över till milla, jävlar vad bra hon är på att skriva sms förresten "nu har ja phh ridgrejerna haga pysss" tur att jag är van, för det där är typ illa men absolut inte värst av de sms jag har fått av henne, ibland så är inte ett enda ord rätt :p

TJINGELING :)

tjulululu

tisdag, dagarna går bara snabbare och snabbare, imorgon händer det mycket, jessica kommer och sen så lite mer grejer och jag har inte en aning om hur det kommer sluta, det återstår att se. ikväll blir det till att plugga och såklart kolla på eurovision song contest, dock är det ju bara semifinalen tror jag så, men svensken är ju med och man lär ju se det en gång iallafall :)

puss

what if that was you?

friluftsdagen gick ju himla bra, haha. men drygt var det iallafall och ingen lust att gå utanför dörren något mer idag har jag men jag ska faktiskt ta mig till gymmet eller kanske till och med kolla upp om det är några roliga pass idag. men nu blir det till att plugga.
puss


haha!

jag har kommit på världens bästa idé! jag ska anmäla mig och whitetrashkärringen till grannfejden, skulle inte det passa perfekt? tillräckligt aggressiv kan jag nog vara iallafall, "skjut kärringen" !

good and bad times we've shared

helgen har vart superbra! trevligt med nicole här och imorgon följer hon med mig till skolan, dock har vi friluftsdag och då min rygg inte klarar av triathlon så blir det till att vandra, men med rätt sällskap så kan det nog bli bra. kommit på en asbra grej till milla att vara på studentfesten också så på tisdag är det planerat en tripp för att åka till avesta och fixa lite saker, spännande, spännande! överraskade kommer nog folk bli iaf. på onsdag kommer jessica och det kommer bli askul :D en del roliga saker kommer hända men mest längtar jag nog ändå till london, kommer bli grymt kul!

Puss!

hockeykväll

ikväll blir det hockey till 1000, bara att peppa!
nicole är här och det är härligt, issa kommer nog hit snart.
jag har verkligen ingenting alls att skriva.
imorgon är det tävling på eskiln, jag ska jobba i kiosken, kom dit och hälsa :)

im not the same person, im better and i'll think you know that.

HEMMA! och helt fucking underbart är det. kom hem till mor min, hon hade lagat mat, köpt goda havrebollar och nu ligger jag nybadad och trött i sängen. flygresan gick bra, som vanligt kunde jag inte somna på första flyget men jag blev ändå positivt överraskad över hur fort det kändes som att det gick, åtta timmar bara flög iväg.. hahha. bara jag som fattade skämtet? förövrigt så är jag kääääär i british airways som var typ helt underbara och bara checkade in mina skidor, inte ett ljud sa dom trots både övervikt och för många skidor, helt i tid och bara allmänt sådär jättetrevliga. Jag tänker aldrig flyga med något annat flygbolag, så det så!
Mamma var nog den som blev gladast över sina presenter och ville sno hälften av det jag har köpt. Imorgon blir det till att lämna av tindra på dagis, sen åka till pappa och hämta min jacka och lämna hans present för att sedan ta mig till fagersta och träffa brudarna :)
puss!

going home

nu är det bara 1 ½ timme kvar innan jag sätter mig i bilen mot flygplatsen, dagen har tillbringats med jessica då vi har vart iväg och fått pedikyr och manikyr och handlat de sista presenterna ! Jag landar 17:20 på onsdag så elin ring mig om du läser det här :)
puss

ohhh yeees

nu är jag pepp på att åka hem. jag vill inte åka mer skidor här, jag får bara prestationsångest, jag vill hem och ha sommarlov och åka med martin. för jag ska åka för att jag vill i sommar, det räcker med ett åk om dagen om jag inte vill åka mer, men tid ska jag ändå spendera på klubben för det blir till att bo där minst tre-fyra veckor iallafall. Ensam kommer jag dock inte vara då jag har mitt hjärta martin där och vi kommer ha lika kul som vanligt. speciellt om milla joinar oss, då kanske vi upprepar sommaren 07 litegrann? det var då den bästa sommaren någonsin, för då brydde jag mig inte så mycket om resultat, jag var en outsider, det är jag fortfarande iofs men nu är jag en outsider som dom aldrig räknar med, förut hade de en anledning att ignorera. nej jag vill bara lära andra åka, åka när jag känner för det och bara ta det lugnt. längtar till utomlandsresan med brudsen också, det kommer antagligen bli bland det roligaste jag har gjort.

puss!

gaah

började packa igår, inte så bra gick det med tanke på att jag fyllde två resväskor.. jag får bara ha med mig en då jag har skidorna med mig också. men som tur är så har jag jessica som faktiskt ska ta med sig min resväska hem . annars vette fan hur det hade gått. Nu har jag nästan fixat hur det ska lösa sig på torsdag också, för Nicole kanske åker och hälsar på mig då och med tanke på att hon är vuxen nog att ha körkort så kan jag förhoppningsvis åka med henne. det skulle vara väldigt bra iallafall för jag har inte så stor lust att åka tåg med min tregrensbag, för nu har jag ju inga starka karlar med mig som sist. idag är sista dagen, iofs åker jag inte förrän åtta imorn kväll. gårdagen tillbringades med brudarna, vi tittade på Harry Potter och jag kom på att jag behövde plugga så det gjorde jag till klockan 1 halv 2.. nu är det bara att fortsätta med det, när david och igor har städat klart blir det ut till sjön och ta några slalom :)
puss!

packning&bbq

nu är det fan på riktigt, jag åker hem om två dagar. herregud. åkte skidor idag, med en båt som läckte så det kändes fett skumt, men skönt att åka iallafall, imorgon blir det åkning sen ska jag och jessica fixa naglarna och handla dom sista presenterna, jag drömde inatt att jag bara hade handlat de presenterna som jag har köpt och inte till alla och fick värsta utbrottet på en viss person.. hahah. ikväll ska vi äta davids revbensspjäll :) på tisdag åker jag och är i stockholm onsdag klockan 17:20. naaaajs. måste bara lösa hur jag ska göra.. om jag åker direkt till fagge eller inte.

tjingeling!


minnesluckor

är det värsta som finns och jag har börjat få det alldeles för ofta. men den värsta gången var nog ändå hemma hos jakob när jag bara vaknade utan att veta vart jag var.. haha. men sånt händer lite för ofta.. ångest har jag över gårdagen, iallafall dåligt samvete. skärpning sara, börja sköt dig. imorgon ska vi åka skidor, på måndag med och sen åker jag hem, wiiiie :)

back on track

gårdagen vad behövlig, lite för kul hade jag och lite öm är jag allt idag. men det behöver vi inte säga något mer om. Nu är det bara tre dagar kvar innan jag åker hem och lite sorgligt känns det faktiskt. fast hem vill jag verkligen. ikväll blir det ut att äta sen händer väl något kul, det brukar det göra :)


jag raderade bilderna idag, ett stort steg?

lalalalalla

nu blir det till att raka benen, fixa sig och ta med sig ett antal ombyten till jessica. och jag ska få dricka jell-O shots, haha !
du är inte så tuff som du tror vännen.

nu blev jag lycklig

ojojoj vad glad jag blev, britney kommer till Sverige också så det lär ju bli till att boka biljetter dit med!
Idag tog jag en rejäl sovmorgon, skönt som fan. Jag kan tänka mig att nästan hela sveriges befolkning mår som dom förtjänar nu? Det ska jag dock göra imorgon för ikväll blir det till jessica. Snart åker jag hem, lite blandade känslor, men mest skönt faktiskt, få prata lite svenska igen :p och den som jag kommer sakna kommer ju faktiskt den 13 så jag behöver bara klara mig i några dagar utan henne!

puss

jag insåg nyss

att jag missade valborg. hur sjutton gick det till? ändå den roligaste "högtiden" på året och man har haft en del kul den dagen, speciellt för några år sedan när den spenderades med dea&malin i huddinge, det var grejer det! men men, jag ska fan inte missa det nästa år och då kommer det hela gå käpprätt åt helvete, för jag är redan pepp. bra dag har jag haft idag med först ett besök på ett barnmuseum där vi lekte och blev målade i ansiktet för att sedan åka vidare till zoo och gå på ballsafari ni får själva gissa vad det innebar, jag kanske slänger in en bild. världens bästa jessica informerade också om att imorgon blir det party party hemma hos henne och att hon dessutom antagligen kommer över till Sverige när jag fyller 18 också, hoppas hoppas!


RSS 2.0