im pretty bad at this

hade en väldigt trevlig lördagskväll med massa dans och skratt. jag hade hur som helst sjukt kul även om jag fick en helt värdelös avslutning på vägen hem. igår var jag och åkte längdskidor med pappi, hur kul som helst. blir att åka imorgon med. igår kom elin hem till mig så tittade vi på någon komedi, böt julklappar och bara snackade. jag fick jättebra presenter och jag hoppas hon tycker om sin jacka! imorgon ska jag som sagt åka längdskidor och efter det blir det utgång, fasen vad kul :) just nu har jag pappas lilla bloggdator då min strömsladd är helt trasig så jag har lite svårt att skriva med så små tangenter ;p jag har handlat lite också, springskor, träningsskor, småsaker och en klänning till nyår. nu ska jag titta klart på scrubs.

tudelu

god jul

jag vet att jag är lite efter men fasiken vilken bra jul jag har haft! igår firade jag först på morgonen med mamma+hennes karl, syskonen och mormor där jag fick massa fint som sminkkurs, halsband, presentkort och lite underkläder. sen blev det hem till pappi med jenny och där var han+hans tjej och hennes släkt och där fick jag längdskidor och allt till, precis vad jag önskade mig:) jenny gjorde min dag och är väldigt väldigt bra. idag har jag varit hos farmor och farfar där kusinerna och dom var så blev det julklappsspel och så :) fick massa dollar till usa och lite svenska kronor också. imorgon bär det av och fixa iordning längdskidorna, sen åker jag till norrtälje för att fira med mammas släkt.

jag är lyckligt lottad (: hoppas alla ni andra har haft en lika bra jul!
puss!

jag njuter

av att vara hemma, aldrig vart så skönt tror jag! idag har jag vart och fikat med småsyskonen och sen kom mormor hit :) så nu sitter vi och umgås lite. sen kommer jenny hit så kanske det blir att baka lite lussebullar ikväll?! imorgon får jag iallafall spendera med min favorit och fira hemma hos pappa med hans tjej+barn tror jag? och dagen efter hemma hos f&f och dagen efter hemma hos mormor, jaa jag gillar att fira jul ;)

puss!


helt otroligt

skönt att vara hemma. möttes av klädd gran och mamma i full gång med att laga revbensspjäll, julskinka i ugnen och en kramig lillasyster. det känns helt okej, hihi. nu ligger jag i sängen och ska snart sova, blir upp imorgon och vara barnvakt och invänta elin för sen blir det att åka till mölnvik för lite julklappar och fika. tog ett riktigt lååångt bad idag samtidigt som jag tittade på twilight, jag gillar den filmen skarp faktiskt.

jag är fundersam, hur kan man vilja två olika saker så himla mycket?

hemgång

gårdagens body pump var riktigt rolig! speciellt att jag fick sällskap av fröken hallberg, aldrig fel det. efter body pumpen kom emma och issa förbi en sväng och jakob kom efter sin träning. nu väntar jag på issa så ska hon få hålla mig sällskap när jag städar och packar för 15:48 tar jag tåget hem till min kära mor som har sagt att hon ska laga revbensspjäll, oj vad det gillas. imorgon får jag också träffa min elin, vi ska vara barnvakt och fika, det är vi bra på :) får se om jag kanske umgås med dea på kvällen, hon kanske inte har tid. stallet måste jag förbi också. har en känsla av att det kommer vara fullt upp hemma :) nej nu ska jag börja städa en smula, det är kaos i min kära lägenhet just nu :p hihi!

tudelu


body pump

igår kom jakob hem så blev lite mat där och sen massa mys. nu sitter jag i soffan och ska alldeles strax dra mig mot fagerstahallen för lite body pump, blir sista gången för i år. jakob kommer hit efter sin träning så vi får lite tid tillsammans innan jag drar mig mot sthlm imorgon, vad jag längtar hem nu.

tudelu

tihi, fyllesnack

jag skulle kunna skriva en lång kärleksförklaring till min pojkvän men just nu känner jag bara att jag vill ha hem honom och att jag dessutom struntar fullständigt i dig som säger annat, jag vet vem du är. hehe.




jakob, jag älskar dig mer än något annat !

otippat

robbin&pappa delar på dagens hjälte.
nu vill jag bara spola fram 4 dagar så jag får träffa mitt hjärta, jag behöver verkligen det så innerligt. nu sitter jag och tittar på simpsons, ska snart duscha och sen blir det sängen. förövrigt känner jag mig så lat eftersom jag skippade träningen på grund av lite olika anledningar men imorgon blir det på´t igen med gym och body pump! jag måste påstå att jag har världens bästa pojkvän och att jag tycker att dagarna ska gå superfortfort.

imorgon är det halkan, blir intressant.
puss

åhh

pappi är så jävla bra, helt sjukt.
allmänt besviken är jag också, seriöst.
kan inte den här veckan bara ta slut


det finns inte ord

för hur trött jag blir på vintern. var i skolan två timmar, sen klippte jag mig och gick hem. vips så hade jag sovit i två timmar. klippningen vart bra, fräschade bara upp lite då jag tydligen ska leka hårmodell i februari, spännande! fick tillbaka några arbeten idag, låg på vg & mvg så jag är väl hyfsat nöjd. nej nu ska jag ta mig till aulan för lite projektarbetsjobb. efter det blir det att träna lite.

puss på er

bridget jones diary

är ju så härlig! resten av dagen har tillbringats i skolan, en timmes träning och sedan blev det mys på hembygdsgården med vattenskidarna innan jag och trudi tog oss hem men tog en avstickare och solade lite, härligt. förövrigt har jag varit en riktig surfitta idag, tror att det beror på att jag inte har träffat min älskade karl på alldeles för länge. men på söndag, då! imorgon ska jag klippa mig, spännande :)

pussipuss

deep deep

jag har funderat en del, på vad jag vill göra i framtiden och jag har kommit fram till att jag ska inte plugga vidare förrän jag har rest massa, åkt en jäkla massa skidor och upplevt en hel del. volontärarbete är jag inte intresserad av, känns alldeles för bundet. jag är mest sugen på en jorden runt resa, pappi gjorde en han efter gymnasiet och efter att ha hört alla historier är jag grymt jäkla taggad. jag börjar dock med en tågluff i europa med elin, vi får så hur många länder och hur länge vi blir borta men det är något som ska hända iaf. och sen har ju jag och issa en resa planerad till våren efter det, vart det bär av visar sig helt enkelt.

college i usa är något som jag har blivit väldigt sugen på också, tänk att kunna åka skidor året om med riktigt bra tränare? är ju ett drömscenario för mig iaf :) jag har iaf bestämt mig för att inte bry mig något annat än mig själv. låter kanske dumt men jag vet att jag skulle ångra mig alldeles för mycket senare i livet om jag inte gör det. men nu är nu och jag ser fram emot att jakob kommer hem, jullov, stallet, kryssning, körkort och sen usa med världens bästa tränare och i över 2 månader kan jag ju inte annat än bara vilja att tiden ska gå.


idag har jag och jakob förövrigt varit tillsammans i 16 månader :)<3


julmusik&pepparkaksbak

är på g nu, inväntar bara alex som ska ta med sig degen. Nu är det fasiken 3:dje advent och det bara smyger på, snart är det julafton och sen är det nyår. ska bli hur skönt som helst att åka hem till sthlm, saknar alla där och det ska bli skönt att alla är lediga och så och få bli lite sådär småfet som man bara kan tillåta sig bli runt jul. har förresten superont i ryggen efter gårdagens bravader, men fan vad kul det var! efter pizzan med alla så såg vi någon kass skräckfilm, kommer inte ihåg vad den hette men se för guds skull inte den. i fredas så tog min dator en liten tupplur förresten men viktor lyckades väcka den igår, blir att lämna in den för lite uppdateringar och sånt på jullovet. jag är förvånad över att den har hållt så länge som den har gjort, jag är ju totalt obegåvad när det gäller att ta hand om elektroniska makapärer och förbrukar mobiler, ipods och sånt skit som en simbassäng. typ.

nu trillade alex in, får se om vi lyckas lika bra som förra året :p
tudelu

ojojoj

vilken härlig gårdag, först lussecupen med världens bästa brudar och sen improviserat party, det är då det blir som bäst! har en del minnesluckor men det är väl så det ska vara :D jag kan ju iallafall påstå att isabelle är bäst och så är det bara :) nu väntar jag på malin så ska vi gå och käka pizza med pojkarna .



jag vill ha hem min pojkvän nu!!


idolmys med isabelle

är alltid en hit. nu tycker jag dock att tove skulle ha vunnit men erik funkade det med. nu blir det att lägga sig i sängen med en film och tagga för imorgon då det blir lussecupen, kul att jag känner en i mitt lag ;) men det blir nog awesome hihi. har suttit ett tag nu och försökt rösta på min favorit i aladdin asken men inte fan går det, suuuuug.


puss!

nothing else matters

You try to read me.
You try to figure out.
You try to breath me,
but you can't blow me out.
You try to feel me,
but I'm so out of touch.
I wont be falling,
you won't have to pick me up.

hold on, dont be scared you destiny will keep your warm

jag kan inte låta bli att skratta när jag tänker på det, vilken skandal det skulle vara på riktigt. herrejisses. nu ska jag diska, har varit och tränat och när jag har diskat klart blir det att springa lite, skööönt :)


jag saknar min karl "/ <3



Snart är jag där igen, oj vad jag längtar !


i´m still alive but i´m barely breathing.

jag är så trött. jag tittar på vänner som garanterat är tidernas bästa serie, jag har alla säsongen på dvd och dom är helt sönderspelade. under minst ett års tid så tittade jag på minst ett avsnitt varje dag, kanske dags att börja om nu ? vilken jävla grej, haha att. nej. äh. konstigt äre.

godnatt på er


jaha

hur ska man reagera nu då?
idioti skulle jag vilja kalla det.

bara 2 månader kvar nu, håll ut.


lala

en riktig slödag, var till skolan och bestämde ett möte med vivianne och sen har jag vart och handlat. nu ska jag snart gå till skolan för att fixa inför projektarbetet och sen blir det body pump, har lite dåligt samvete för att jag inte har tränat mer idag men tänkte att det här får bli min vilodag :)
puss på er

nu så

är jag ganska nöjd, kommer garanterat att bli lite ändringar men nu har jag grunden iaf.
Idag har vart en ganska seg dag men har iaf hunnit med att springa, gymmet och 2 körlektioner.
nu ska jag duscha sen blir det sängen:)

puss!


bad bad world

jag är trött, jättejättejätte trött.
hade körlektion 9 imorse, gick hem och sov 2 timmar, hade en till körlektion och sen gick jag till gymmet i 2 hela timmar och efter det så gick jag på ett pass som var helt okej, noll koordination men ändå :D kom hem och käkade, nu tittar jag bara på tv.

hejdå

lite djupt sådär

jag har kommit på en sak.
jag är ingen lycklig människa, glad är jag oftast. men lycklig skulle jag inte vilja påstå och det är inget jag kan ändra på, jag känner mig ofta otillräcklig, prestationsångest borde vara mitt mellannamn och jag vill ofta vara som andra, få bra betyg, städa hela tiden, inte äta godis och liknande. detta är inget jag lider av så, bara ibland när jag hamnar i mina svackor där allt bara är skit.


godnatt

ursäkta röran (vi bygger om)

jag är trött, irriterad och på myshumör.
gårdagen var roligaste på länge men nu blir det att tagga för körning, ooh jaa!
jag fixar och donar lite, ni märker kanske att allt hoppar och studsar men så får det vara.

puss

ooops

blev lite party igår. ganska så improviserat då klockan var halv elva då men det var kul :) nu har jag precis färgat håret, senare blir det bandy och ikväll är det utgång som gäller :)

tudelu!


nej

jag orkar inte.

fullspäckad dag

med 3 körlektioner, 2 timmar på gymmet, repa inför projektarbetet och body pump. det enda som fattas är karln min, men bara 2½ vecka kvar, iofs bara för en natt men sen efter jul kommer det blir bra :) nu är jag helt död och ser fram emot lördagen som bjuder på utgång.

malin är bra.

tudelu

another day, another time and place

en riktigt härlig sovmorgon idag, en härlig springtur och en hyfsad körlektion. efter det så hade jag fortfarande en smula energi i kroppen så det blev att gå till gymmet en stund, inte länge alls men ändå. nu sitter jag och tittar på grey´s samtidigt som jag tvättar och diskar :) sen ska jag lägga mig och titta på the big bang theory som är bra!

tjingeling!


tillbaka :)

nu har jag börjat med körningen ordentligt :) klarar faserna för det mesta också, himla skönt! nu väntar jag bara på att dom här veckorna ska ta slut och ett efterlängtat jullov! blir hem till sthlm och julafton är planerad, kan inte bli annat än bra med min bästa . den 8:de blir det att fixa studentmössa, den 12e tror jag det är lussecupen? blir att vara med killarna igen, haha sen den 17de har jag halkan och den 18e är det äntligen dags för vårat projektarbete att vara klart, hoppas på att det blir grymt. balklänning har jag hittat också, ska prata med mor min så hon får betala så är det bara att hämta den sen.


nä nu ska jag sova!
tudelu


RSS 2.0