the best thing i ever had

Kan det gå över någon gång?

Jag har tillbringat helgen i fagtown, troligtvis den sista på ett bra tag då jag har tävlingar varje helg i hela juli och jobbar nästan 100%. Annars då, körde ner i diket nyss.......... så jävla klantigt och drygt och jag hoppas verkligen att allt gick bra med bilen. positivt var att en granne körde förbi och hade både dragkrok och lina, annars hade jag nog fått ha bilen där för den stod där den stod. kära nån. nu är jag trött och less, vill att den här veckan ska vara slut någon gång, men på torsdag, lördag och söndag får jag iallafall lite tid till att åka vattenskidor. Äntligen lite taggad faktiskt.


tjingeling!

meliassa gör det igen


Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört dig
Och jag gav dig inget svar

annars då?
jag och elli var ut i lördags, vi hade så trevligt så vi inte ens hann med första bussen hem, det säger väl det mesta? Sen har jag och elli haft myskväll, jag var och åkte skidor idag, varit ute och sprungit, bestämt date med max, varit hundvakt. Morgondagen består av att gå på tindras skolavslutning, kanske åka skidor och sen blir det jobb, dock bara en 5 timmars tur, ganska skönt kan jag tycka :) På onsdag ska jag kanske åka skidor, jobba och sen på torsdag blir det skidor och sen eventuellt åker jag till fagtown.

tudelu!

onsdag

Solat hela dagen, snart blir det till Nyköping och åka skidor:) funderar på att ta med systemkameran och ta lite kort kanske? Imorgon blir det att åka lite på morgonen och sen ska jag shoppa med mor min, efter det blir det antagligen att flytta in i stugan. Ingen dag har passat hittills men nu ska jag nog ta tag i det hela:) Tjipp!

letting go is hard, holding on is the easy way out.

började skriva ett inlägg men vet inte hur jag ska börja, vad jag ska skriva. Jag gör ingenting intressant om dagarna, allt är ett stort pussel och jag har inte mycket kontroll över någonting. Eller jo det har jag men jag vågar inte säga ifrån. Just go with it.

RSS 2.0