förflyttar

Puh, det här är ju så tråkigt. Och i veckan ska jag städa och flytta ur resten. Inte helt okej. Om några timmar tar jag mina pullor och åker till storstaden, jajamän.




regrets

Det finns inte mycket jag ångrar och absolut ingenting jag ångrar som hur jag betedde mig mot dig, det hade kunnat bli så bra om jag bara hade vågat och inte backat precis när det började bli allvar. För jag tycker om dig.

inte okej


Idag har varit en riktigt trött dag, fick kämpa ordentligt för att komma till skolan i tid men iväg kom jag. Nu ska jag plugga klart naturen och psykologin och sen blir det att tömma tv-bänken och sånt för imorgon kommer Elsa och hämtar soffa, köksbord och tv-bänk. På onsdag åker jag hem till värmdö med ett lass och sen blir sista lasset samt städning i nästa vecka. Om 10 dagar lämnar jag över min nyckel och tar nya tag. U N D E R B A R T! Sen åker jag till USA och skidor, trudi och SOL! jag längtar jättemycket och vill bara att tiden ska gå supersnabbt den här veckan.


tjingeling

15 dagar kvar

innan jag äntligen befinner mig i mitt paradis. fy vad kul! Idag har jag fikat med jossi, gått på aerobics och simmat en halvtimme. Imorgon blir det gymmet och löpträning, nu jäklar ska jag inte få ont i ryggen av att åka skidor iallafall :)
Juste! jag har sökt till högskolan, håller tummarna nu bara :)


mitt hjärta hoppar över ett slag när jag ser dig.


said that we were done but you're all upon me

jag är inte värd det, du är inte värd det och vi är absolut inte värda någonting.
så det så
...

keep on dancin' till the world ends.

har spelat britneys nya album konstant i över en vecka nu. sjukt bra.

Idag har jag varit i skolan, gymmat och sen varit i skolan igen. Nu blir det lite chill, vid sju ska jag ut och springa och sen blir det lite simning på det.


"trying to say goodbye but it's hot and heavy"
"I know that we probably shouldn’t do this
Wake up in the mornin’ feelin’ stupid"

without you

härliga dag, hela helgen har varit bra! I Fredags blev det skräckfilmsmaraton med min isabelle, jag gömde ju dock mig mest under täcket (: Sen på lördagen så var jag upp på stan, tränade och sen blev det kalas för hela slanten. tyvärr fick jag nog i mig lite för mycket alkohol så det är ganska svart, men så kan det gå ibland. söndagen spenderade i skinnsberg med mina pullor och blev även att ta slagget där :) Idag har jag varit duktig, har gymmat, sprungit till eskiln och tillbaka och sen var jag med på aerobics. Nu blir det biggest loser, plugga och sen sova.

tudelu

i wanna go

underbara väder, jag får mina bilnycklar idag, jag ska snart ut på en löprunda, jag har nästan skrivit klart ett psykologiarbete, jag ska träffa isabelle ikväll & jag åker till usa om 22 dagar. lycklig? ja jag tror fan det!

dags

Jag har varken tid eller lust med det här längre.
game over.


Say you’re just a friend, I’m a little liar

Lately I’ve been stuck imaginin’
What I wanna do and what I really think

Så sjukt trött på människor, men så är det väl ibland. Idag har jag varit i skolan, gymmat och var ut till stallet och galopperade lite i snön. Imorgon åker vi till västerås och hoppar trampolin(?) tror jag det var och sen på kvällen ska vi fira martin, johan och issa som fyller år. Min tjej fyller hela 20 år gammal, herregud vad gamla alla börjar bli. Nu tänkte jag eventuellt gå och simma lite, skulle vara riktigt skönt. Annars blir det nog bara mys i soffan och sen kanske isabelle kommer förbi om jag har tur.

tudelu

wont you give me something to remember

imorgon är det fredag! fy vad jag är glad att jag har min fina isabelle här. min älskade vapendragare <3



It didnt last forever
but baby you turn
me inside out.

fruktansvärda huvudvärk

somnade hysat tidigt igår, men vid 2 vaknar jag av att min gamla telefon vibrerar av bara sjutton i typ 2000 år så till slut måste jag gå upp och klicka av den som ringde.. hmpf. Jag somnade om och vaknade lite till och från resten av natten. Nu har jag bara legat i sängen, skulle ha tränat med dom andra vattenskidåkarna men har en sån fruktansvärd huvudvärk så ska laga lite mat, ta en alvedon och dricka massor med vatten så det kanske går över så jag kan ta mig till gymmet lite senare, är aerobics vid fem också som jag tänkte gå på (:

tudelu

sunday bloody sunday

Men underbara dag, min älskade vän är äntligen hemma!

natt

deppig kväll trots en bra dag. Något biter mig i arslet hela tiden så jag kan aldrig slappna av, know the feeling? kan inte bestämma mig alls, hur ska jag kunna veta vad jag vill om ett halvår? jag ändrar mig liksom minst en gång i halvtimmen. Inte vill jag välja bort någonting heller, tryggt är bra men oj så tråkigt. Det jag saknar mest är en fast punkt, ett eget hem. Min lägenhet i fagersta har väl varit den punken dom senaste åren men nu är det slut med det. Hemma hos mamma eller pappa får jag bo men inget av dom känns riktigt rätt. 

Det enda löftet du höll var att du inte gav några löften, trots det så känns det fortfarande så nära.

Natti


        I don't mind it
    I don't mind at all
It's like you're the swing set
 And I'm the kid that falls


if i should tumble if i should fall behind these castle walls

Skön dag idag, har tagit en riktig sovmorgon och ska snart städa mitt rum. Vid halv sex åker jag och tränar och sen åker jag hem till min kära mor. Kanske ska träffa elli ikväll, annars blir det nog bara att umgås med familjen. Gårdagen tillbringades med farmor, vi åkte och shoppade lite, ett par chinos och en tröja fick jag. Sen på kvällen var jag iväg och tränade lite och sen hem till farmor och farfar och äta middag.

tudelu!

en ledtråd



snart vet jag säkert :)

RSS 2.0