Losing faith, trust and i just dont want too


Den här helgen har inte vart någon höjdare, tack gud att jag får lite underhållning av mina vänner för vädret, ryggen och skidåkningen har inte varit något att hurra över. dock så är inte finalerna över än men om väderrapporten stämmer så suger allt faktiskt.

mariestad


Im moving on..

Jag är i mariestad nu, sitter på hotellet med max och martin. bilfärden hit var riktigt rolig, jag och max satt och härjade, lekte lekar och var allmänt mupp. körde ett träningsåk igår och det gick väl helt okej men jag blir så jäkla trött på min rygg, tur att det finns tabletter! Nu väntar jag på att tricken ska börja.. jag är så sjukt otaggad, just nu vill jag faktiskt inte. kram på er

somliga ljus brinner aldrig ut

Jag gör inte mycket annat än åker skidor just nu, jobb har fått komma i andra hand för att jag ska kunna vara igång hyfsat inför i helgen dåååå. Jag förväntar mig ingenting och är glad om jag kan göra ett okej resultat för jag hatar min kropp som aldrig vill som jag vill.

ni får ta att jag inte uppdaterar så ofta för jag har fan ingenting att skriva.

I get by with a little help from my friends

hade faktiskt en riktigt bra helg i fagersta. dock var jag bitter eftersom jag hellre hade velat vara och tävlat. men nej. insett en del saker den här helgen också, även om allt är väldigt oklart än så länge så går det iallafall framåt men framförallt bortåt! snart fyller mitt hjärta år också, måste komma på en riktigt bra present ju! igår och idag har jag sammanlagt jobbat 19 timmar så just nu är jag ganska trött i huvudet :p men slutar snart och imorgon är jag förhoppningsvis ledig!

långsamma dagar

Mina dagar går ganska långsamt för tillfället. jobb och lite skidor är det enda som händer och även om det är helt okej så känns allt lite dött just nu. det fanns inte en chans i världen att jag skulle klara av att tävla i helgen så blir att jag tar en minisemester i fagersta. jag slutar jobbet klockan fem och då blir det raka vägen dit, sen blir jag där tills på söndag. på onsdag blir det att vara tränare för distriktets ungdomar på kringlan, det ska faktiskt bli roligt :) ikväll blir det hamnkrogen och imorgon blir det utgång på kära gamla greenman. puss och kram!

oväntat

hade en riktig skitdag i söndags. Tävlade hela helgen och på söndagen när jag skulle ta min första slalom så kraschade jag ganska illa och det hela slutade med att jag blev hämtad med helikopter som flög mig till karolinska och traumaenheten där jag blev undersökt i några timmar. Dock så såg dom inget nytt utan bara mitt diskbråck som antagligen var det som hade fått en smäll och det var därför jag hade/har så jäkla ont! Fick en massa morfin och sen åka hem, allt är ganska suddigt men hem kom jag iallafall och nu lever jag på ipren och citadon. Idag tröstade jag mig med att åka till frisörn och färga håret, nu ser det lite vettigt ut iaf. Får se hur det blir med skidorna framöver, hoppas verkligen på att jag kan åka tävlingen i helgen..
kram på er!

Stockholmsracet

Jag saknar min bästa vän!

Förövrigt så har jag insett att jag står kvar på exakt samma plats som du lämnade mig och jag vet inte hur jag ska ta mig därifrån.. småsmå steg, men hur ska jag börja?
tudelu!

RSS 2.0