söndag

jag har glömt bort hur man bryr sig.

återupplever




Sometimes I think I've been wrong
But this is the place that I think I belong
And everytime I speak my mind I'm leaving you behind


Cause you feel like paradise and I need a vacation tonight

Var hemhem i helgen. Var faktiskt otroligt skönt och jag och mamma tränade, shoppade och fikade på lördagen. Sen åkte vi hem och elin kom sen åkte vi hem till Jannica och förfestade lite innan vi skulle på krogen. Vi mötte upp Dea&co, jag fick krama om min fru en sista gång innan hon åkte till Australien och sedan insåg jag att jag faktiskt skulle sätta mig i bilen dagen efter och åka till fagtown så jag tog bussen hem och skippade krogen vilket var underbart skönt på söndagen när jag vaknade och mådde riktigt bra. Nu har jag nyss kommit hem och har pluggat klart naturen som skulle ha varit klar för evigheter sen och snart blir det sängen :)

Tudelu

en sak har jag lärt mig

har man inget snällt att säga så ska man inte säga något alls.



Nu så

Nu är jag i riktigt skrivarmode. Har fixat och trixat lite med designen nu, känns helt okej faktiskt. Enkelt och bra. Jul&nyår har varit riktigt suverän och jag har spenderat den mesta tiden med min fruga, världen bästa är hon. Idag har jag inte gjort så mycket alls förutom att färga håret och var iväg till brandstationen och tränade lite grann.

Imorgon så ska jag och pappi iväg och åka skidor, flottsbrobacken blir det så det är ju inte alltför stort men kul ändå. Vi ska kanske iväg och åka längdskidor på kvällen om vi orkar också. Vi var på bio igår? eller i förrgår? haha dagar bara flyter ihop, vi såg iallafall The Town som jag tyckte var riktigt bra. Nu vill jag bara se The next three days också, någon som vill offra sig? Nu händer det ganska mycket annars, snart flyttar jag ut ur lägenheten och sen blir det usa i en månad innan jag ska jobba arslet av mig och sen får vi se vad som händer.

Just nu sitter jag och tittar på tv, har nyss sett Runaway bride, Upp! och nu är det How i met you mother som gäller. Är ensam hemma hos pappa och jag tycker att det är så sjukt hemskt, grannarna har inrett vinden men inte vi så när dom går där uppe låter det som ett spöke som kommer och ska döda mig. uscha. Jag har dessutom drömt värsta mardrömmarna i 2 nätter i rad nu.
Den första natten drömde jag att jag blev påkörd av en bil och att jag sen blev ett spöke som var kvar på jorden och försökte prata med människor men ingen hörde mig.. Inatt drömde jag att jag var jagad av min ex-man som försökte mörda mig och så var jag på en ö och han mördade alla på ön tills det bara var jag kvar, riktigt jäkla obehagligt var det.

Nu ska jag ladda ner några avsnitt av vampire diaries och sen blir det sängen, natti!


(Förfesten på nyår)

Ibland önskar jag att jag aldrig hade träffat dig, allting hade varit så mycket lättare då.


RSS 2.0