back

Jag mår så himla bra nuförtiden. Skolan flyter på, har en fin häst att rida på, mina fina vänner som alltid ställer upp och mycket kul att se fram emot. Lördagen bestod av inflyttningsfest hos Ludde&Rasmus som har flyttat in i en lägenhet. Jag hade iallafall superkul, kanske till och med lite för kul men så kan det ju faktiskt bli ibland :)

Igår var jag hem till mor min och mös lite, idag var jag och träffade fia över en fika och sen åkte jag och klippte mig, lite shopping blev det.

tudelu!

its like im seeing it all clear for the first time

Dagarna bara springer iväg nuförtiden, känns som att jag konstant är trött och aldrig hinner med någonting. Snart är det dock höstlov och då ska jag vila upp mig riktigt ordentligt. Jag fick besök av min fina vän andrea ihelgen, johnossi stod på schemat och det blev en riktig helkväll. I söndags vaknade jag upp och så skulle jag och victor köra dea till station bara för att upptäcka att jag hade en sjujäkla punka, måste ju tillägga att där dog jag lite. Bakis som ett as, ville bara tillbaka till sängen(det var inte jag som skulle köra mamma, jag lovar!) meIn som tur var har jag ju min ängel victor som fixade allt så jag gick och la mig, skööönt. Igår fixade vi dit reservdäcket och idag var vi iväg och fixade däcket så nu kommer det hålla hem till sthlm iaf, får hoppas på att det inte snöar på torsdag!

Nu ska jag alldeles strax byta om till ridkläder och åka till stallet, ska bli mysigt faktiskt. Förövrigt så är jag himla nöjd med hur allt utvecklar sig, jag vill bara ha december så jag kan få beskedet om hur min framtid antagligen kommer att se ut. åhh vad jag längtar efter att göra något nytt, jag vill inte fastna i dom här gamla spåren som börjar kännas alldeles för djupa.

Ihelgen ska jag inte göra så himla mycket, träffa mina fina vänner och bara mysa. Tänker ta en riktig vit helg och bara umgås med mina kära familjer som jag faktiskt inte har träffat sen vi firade min födelsedag. Det är ju faktiskt nästan 2 månader sedan.


tudelu :)


jajamän

nu kan jag faktiskt gå vidare, äntligen!


måndag

hade en superhelg med mitt hjärta. Var ju och lämnade av trudi på arlanda, så skönt att jag fick sällskap utav johan och victor. Det hade inte varit alltför roligt att åka ensam hem. Blev ut på krogen i lördags och jag hamnade i norberg på efterfest så min söndag var riktigt hemsk, victor höll mig sällskap nästan hela dagen och vi tittade på massa avsnitt av jersey shore.

Nu väntar jag på min kära elli så vi kan handla mat och sen så ska jag fasiken inte göra så mycket mer idag. Mitt mål för dagen var att städa undan och gå på en promenad och det har jag faktiskt redan lyckats med :)




tudelu!

wednesday

Hade en toppenresa till Italien men den slutade som vanligt, med en sara som bara stånkar och stönar såfort jag rör mig. Att det alltid ska vara något, men nu är det iallafall en ny kroppsdel nämligen axeln.. Den här veckan har varit sjukt bra med en del glädjeämnen som t.ex min kära elin som är här och Irma som just nu är det roligaste som finns.

På fredag åker Trudi till usa, jag ska köra henne till arlanda. Jag kommer garanterat storböla när jag ska säga hejdå. Kära nån nu är det verkligen bara jag som är kvar i den här lilla hålan men right now så gör det faktiskt ingenting :) I december så får jag ett besked också, håll tummarna okej?






tjingeling!!

RSS 2.0