planerplanerplaner

nu snurrar dagarna på så fort dom bara kan, även om jag inte gör mycket alls så trivs jag som fisken i vattnet och älskar varenda minut. Nu smids mina planer bara mer och mer, eventuellt så har jag en rolig sak som väntar på mig när jag kommer hem och sen väntar alla mina små vänner och en speciell person som jag knappt kan vänta att få ösa lite kärlek över :)

pussipuss!

underbara dag

nu är det mycket bättre väder med solsken och sisådär 18 grader :) jag har precis varit ute och sprungit en bit, orkade inte så länge men det blir nog bättre snart. pratade med jessica igår, så saknad hon är. men får antagligen träffa henne i juli eller augusti. Nu försöker jag få till en telefondejt med pappa men det verkar krångla så blir att byta om och åka lite skidor istället.

Life's slowly getting better and better

Euforisk är det minsta jag är

åkte en slalom idag, FAN VAD DET ÄR KUL! jag kommer antagligen ha världens träningsvärk imorgon dock, händerna börjar redan kännas och ont i benet har jag :p men om en vecka, när jag har kommit igång ordentligt så jävlar vad nöjd jag kommer vara. Thomas och jag ska leta reda på en kamera som jag ska köpa, sen kommer ni få massa bilder varje dag, jag lovar :)

jag är lycklig. varken mer eller mindre :)

orlando

vaknade upp och fattade inte alls vart jag var någonstans men sen så blev jag nöjd och somnade om :) Nu regnar det och är bara 10 grader men det ska bli bättre redan imorgon. dagens planer är väl att chilla, kanske ska plugga lite nu när jag ändå inte har något bättre för mig.

pussipuss!

jag överlevde!

och inte speciellt trött är jag, trots att jag har sovit kanske 3 timmar på ett dygn. så det kan gå :) ligger i sängen och funderar på att lyssna på det sista av min ljudbok som har hållt mig sällskap hela vägen. jag har varit med om en del på vägen hit, otrevliga tulltjänstemän, trevliga amerikaner och världens sötaste unge; jag är kär!

nu får ni ta och kommentera och berätta vad som händer när jag är borta, annars blir jag ledsen!

nothing could break me until i met you

om 13 timmar bär det iväg, oj vad jag är nervös men DET SKA BLI SÅ JÄVLA ROLIGT! morgondagen kommer nog innebära en del stress då jag måste skjutsa pappa till en anställningsintervju, åka till skimarine och hämta bindningar och sen hämta upp pappa igen. allt går om man vill :)

så jag säger väl såhär, om jag överlever så hörs vi om typ 30 timmar. PUSS & KRAM


shopping&mys

stod på schemat med farmor. Hon inhandlade lite kläder till mig, tyckte väl antagligen att mina var fula. hehe. men blev iaf en kavaj, tunika, klänning och klocka. Nu sitter jag och tittar på en film på trean men an inte koncentrera mig, tycker bara att det är himla kul att huvudrollen heter pippa. om någon timme så åker jag till stan och hämtar pappa vid gröna lund, sen hem och sova för imorgon bär det av!!

 

I dont want to, i dont care enough to make the efford.


Your memory is breaking my heart

If anyone asks,
I'll tell them we both just moved on
When people all stare
I'll pretend that I don't hear them talk
Whenever I see you,
I'll swallow my pride
and bite my tongue
Pretend I'm okay with it all
Act like there's nothing wrong



nu ni

har jag städat lite i bloggen, lagt alla inlägg från texas i en kategori och gjort en ny till i år.
jag saknar mina små pullor redan nu.

resfeber, förvirrad och lycklig.

vilken blandning va? :) vaknade nyss och har ätit lite svenkt bröd, kommer sakna det där borta. jag drömde en jättekonstig dröm i natt, att jag var med i csi fast istället för mord så hjälpte vi barn som hade det svårt och ett av mina uppdrag var att åka till italien och ta hand om 2 syskon som var bland det sötaste jag har sett. Sen helt plötsligt var jag med på titanic och hade min lilla dator med mig så jag satt och bloggade om hur skeppet sjönk. skumt.

idag ska jag skjutsa pappa till ett jubileum för honom, gubben har jobbat på brandkåren i 25 år nu så då blir det firning och sen skulle de på någon musikal som jag skulle hämta honom från också. Sen ska jag till skärholmen med farmor för att köpa ett headset och simkort så jag inte drunknar. haha. åh vad jag är tråkig.

puss på er!

like it would matter anymore

You are coming home, are you still alone,
Are you not the same as you used to be?
As the sun grows high and you serve your time,
Does each day just feel like another lie?
Now you know, is it just for show,
Just a foolish game that you had in mind?
Don't forget the nights when it all felt right,
Are you not the same as you used to be?


lite förändringar är ju alltid bra!

lite nytt nu, blir antagligen ändringar sen när jag har tagit lite nya bilder och så. Hade verkligen ingen fantasi utan fick bli något enkelt som känns lite skönare att läsa än den tidigare.

bara 37 timmar kvar, sen sitter jag på flyget.
pussipuss!


lite irriterad

på alla som klagar på sl och sj, men också alla som ska försvara och säga att de gör ett bra jobb. jag tycker inte att de är värda något av det, sverige har vinter, varje år så blir det kaos när snön kommer. Hur svårt kan det vara att inse att det faktiskt blir kallt och svårframkomligt. men sen gör de anställda sitt bästa för att de ska flyta. alltså är jag irriterad på ledningen som inte inser att man måste göra något åt hur man bygger upp spår och komma på nya lösningar. så det så. kostar ju hur mycket som helst med allt krångel som är, alltså skulle dom tjäna på att bygga spår som tål kyla, som är anpassade för massa snö och framförallt mer information.



hihi

trött tjej

var upp halv sju imorse, åkte med pappa till jobbet och sen tog jag bilen hem. Det gick alldeles utmärkt faktiskt, hemska köer bara.. Nu sitter jag bara och väntar på att elli ska vakna så åker jag till värmdö och hämtar upp henne så ska vi leka lite, hur jag ska klara mig utan den damen i 2 månader är ett riktigt mysterium. Eller alla mina damer, ni är guld värda!

Nej nu blir det en dusch och sen laga lite lunch, jag börjar bli grym på att laga mat. så jävla tråkigt bara!
PUSS


stockholm

äntliiigen hemma. hade en stressig dag i skolan men nu är det över och jag kan slappa i 2 månader. inte ofta man har den lyxen. Nu sitter jag hos far min, ska så småningom börja på en ny design men jag vill få upp en bild i huvudet först och den har inte kommit än. Igår sov jag och isabelle hos evelina, oj vad mys det var. alla slocknade i soffan klockan nio dock :p liftade med johanna och hennes mor till västerås idag och tog tåget därifrån. jag har kört bil själv också, till f&f på en fika, sen fick jag parkera i garaget själv.. hihi. imorgon ska jag skjutsa pappa till jobbet och sen åker jag till värmdö och leker med elin och sen ska jag skjutsa dea till stallet har jag lovat. Jag har iallafall bränt en skiva så jag kan poppa dom där 40 minutrarna till mamma.

på fredag åker jag, sjukt jävla kul ska det bli!
tudelu :)

sunday

hade en sjukt värd fredag och lördag. jag kan ju säga att evelina jansson och isabelle anttila är så jävla bra!

nedräkningen kan börja !

nu är det lite mindre än en vecka tills jag åker, nästa fredag klockan 13:45 sitter jag på flyget! känns helt overkligt men shit vad kul det ska bli. mamma kommer kanske hit imorgon och hämtar mina skidor så får jag åka tåg på tisdag eftersom alla jobbar då. nu blir det iallafall städning, handling och dusch innan min fina vän isabelle kommer hit. ÅH vad jag kommer sakna alla mina vänner.

PUSS

I might be dumb but im not stupid

hihi, härlig dag! var till skolan och pluggade lite, lånade nya böcker och fixade lite med biljetterna. idag är dom beställda men får alla tider och så imorgon.. Har nyss varit och tränat med fröken flodström, oj vad jag kommer sakna våra tisdagar&torsdagar men när jag kommer hem så är jag på igen! Nu är jag trött som få, blir att ta en dusch och sen kura ner mig i sängen som ser sådär sjukt skön ut just nu.

SNART ÅKER JAG!

Cocoa beach, ett ställe som definitivt kommer besökas!

förövrigt så funkar min dator nu så om någon vecka kommer det en ny design, kanske med lite nya bilder som thomas har tagit då?


tjingeling :)


beslutsångest.

ledig idag men funderar på att gå till skolan och plugga lite, här får jag ändå inget gjort. men om jag stannar här så kan jag städa.. hmm.. jaja det visar sig väl :) idag blir en riktig träningsdag med träning med vattenskidåkarna vid halv fem, sen får vi se om jag går på både body combaten och body pumpen, pumpen är bokad iaf :)

jag är himlans nöjd med mitt liv för tillfället.
with or without you, I still stand strong.

impressed

jag lånade en bok på biblioteket idag. Om jag inte hade sett honom hette den och gosh vad bra den var. helt olik alla andra böcker jag brukar läsa, med ett djup som ingen annan och ja, sjukt bra helt enkelt. jag satt och grät lite, förundrades över hur grymma människor kan vara och lite funderingar på hur man själv är.
otroligt bra och helt klart ett måste att läsa

Om jag inte hade sett honom - Kevin Brooks

senil?

jag orkar inte, missade mitt möte med gunnar. IGEN! mitt huvud är så fullproppat med saker som jag måste göra så jag stänger bara av nuförtiden.. ska traska till skolan om ett tag och ha lite religion. inte för att jag har gjort klart min diskussion till det heller men får sätta mig efter lektionen och skriva klart den och hälsopedagogiken.

körkort har jag tagit också :D har inte riktigt fattat det än tror jag, kommer antagligen inte få köra på ett bra tag så det suger ju lite grann.

min hemlighet blir bara bättre och bättre :D

hemlis

jag har en hemlighet.
ett tag kvar men sen jäklar.
hihi.

gissa?

hihi

kom precis hem till martin, hade en otroligt trevlig förfest och lite av utgången var också roligt ;) sen försvann alla åt olika håll och kanter vilket jag inte känner mig redo för så martin kom och hämtade mig så åkte vi och köpte fyllekäk. nu sitter jag och pratar med martins kompisar på msn, fun fun. en ville att vi skulle "cama" haha vad har grabben för vänner? men det var något cp iaf :D nu ska jag ligga här med  min sportlunch och cola, kanske blir en film?


jag vet att hata är ett fult ord men det finns ingen jag hatar som dig.

jag gillart

hade askul igår, massa skratt och en helt underbar pizza som avslutning. nu blir det en sväng till stan och se om man kan plocka på sig något fint, sen blir det hem och äta(mat är min obsession) hihi. issa ramlade igår, som vanligt.. skitkul vare iaf :) ikväll hänger vi på johanna och sara ut ikväll, martin får agera skjuts då han ska jobba 21-02.

äej men fan,
-vi ses i dimman :)
(internskämt)

lite förbannad.

på en liten liten människa som kan ta sig.
suck.

jag hade en toppendag men nu är jag supertrött och supersnorig. gick hem från körskolan och nös åtminstone 10 gånger på vägen hem. inga feminina nysningar heller utan riktigt ordentliga jävlar.

imorgon bär det av till linköping och jag är rysligt taggad!


bra dag

idag mår jag faktískt oförskämt bra. vädret är helt underbart, jag har sovit i typ 12 timmar och åker till linköping imorgon med min bästa. dagen har promenad med selma och victor, packning och lite teoriplugg i sitt sköte, hahhaha säger man verkligen så? hihi. nu väntar jag bara på victor så ska vi ta en promenad, han slängde in selma i min lägenhet, mumlade någonting och sen försvann han. stackars selma, hon är nog hungrig.. igår hade jag en riktig tjockisdag med pizza på lunchen och sedan en fika på vallonen med elin och issa. jag åt årets första semla!

när det gäller usa så väntar jag bara på flygbiljetten sen börjar nedräkningen men ungefär 2 veckor kvar, det finns inga gränser för hur mycket jag längtar!


confused

jag är förvirrad.
du är inte samma person längre,
vi är inte de som vi brukade vara,
jag känner inte att vi passar ihop längre..








jag tar en riktig paus med det här eländet och börjar om på nytt när jag åker till usa.


RSS 2.0