nervositet&prestationsångest.

vilken helg. trots all nervositet gick första åket skitbra och jag tangerade mitt personbästa i utslag vilket gjorde att jag ledde inför slalomfinalen.. i hopp gick det också bra och jag ökade mitt personbästa med hela en decimeter! haha. men inför slalomfinalen tror jag aldrig att jag har varit så nervös, någonsin! jag ville spy, bajsa, kissa och bara dö på samma gång, att starta sist när häflten åker ut sig på grund av stormen och hälften åkte bra fick jag en sån där prestationsångest, dels för att jag inte trodde att det skulle gå och dels för att det känns som att jag fortfarande är rookien som inte är värd det. men det gick vägen och jag vann, herrejises. fyra år sen jag vann junior-sm senast så går jag och vinner senior-sm, helt galet och väldigt oväntat.

nu är jag totalt oladdad och ska tillbringa resten av kvällen i sängen, ensam tyvärr. men om jag har tur kommer jakob på tisdag eller onsdag, det gillas! dessutom får jag antagligen besök av issa till helgen :) hääärligt!

PUSS

gaaah

vad det kryper i kroppen. inte en aning om vart jag ska ta vägen, egentligen borde jag sova nu, eller ja för länge sen med tanke på att imorgon börjar SM men inte hjälper det till att lugna ner mig. jag är trött och sliten, mitt hår luktar hårfärg och jag kan inte sitta still. Gosh. ensam är jag också, hujedamej. imorgon kommer far min och han ska banne mig också tävla, visa att gamla gubbar visst kan, annars är jag helt enkelt inte med. jag hoppas hursomhelst på en lite mindre nervös tävling än förra helgen och med tanke på att far min är med så blir det nog garanterat så, jag kan klaga, bråka och vara allmänt förjävlig mot honom men när det kommer till kritan känner han mig som ingen annan och vet precis hru han ska lugna ner mig när jag kommer igång och det är fan inte lätt! han ställer upp i ur och skur och hjälper mig med allt och jag lovar, jag kan vara världens krångligaste och jobbigaste människa som ska göra allt på samma gång och inte ska missa en enda sak.
helt enkel, pappa du är bäst <3

nothing else matters

bara lova att du inte lämnar mig..


confused

jag är förvirrad och känslosam just nu. Det är så himla mycket förändringar som händer just nu och jag kan inte hjälpa att jag känner mig sårbar och bitter för tillfället.


headline

helgens tävling har gått helt okej men nu blir det att träna ordentligt i veckan så jag kan bli ordentligt nöjd med nästa helgs tävling. idag har jag inte gjort ett skit och himla skönt har det vart :) var iväg en sväng med milla och handlade lite mat så nu klarar jag mig ett taf iaf. nu sitter jag och tittar på privileged men jag väntar mest på I walk the line som börjar klockan nio, får se om jag lyckas hålla mig vaken hela filmen den här gången :)

puss!

äntligen

så är lägret avklarat, kul som fan var det men också en hel del jobb med tidiga mornar och båt som krånglade. men allt löste sig och alla verkade nöjda med allt :) nu är det bara tagga om för att åka till fagersta och tävling på fredag. nu längtar jag bara efter sängen som ser väldigt mjuk och skön ut .

puss på er :)

jag kan inte sova

jag hatar tågbolagen
jag hatar att gå upp tidigt
blä


gosh

vilken jäääävla dag. åkte från deas underbara stuga mitt ute i sthlms skärgården för att vara helt övertygad om att jag minsann ska åka vattenskidor, även om det blir genom att åka dit kommunalt. Så blev det och efter 4! timmars jävla båt, buss, tunnelbana, buss, buss, buss och pendeltåg. men en slalom fick jag iallafall och snart kommer jenny hit, jag vägrar vara ensam ! på fredag blir det faktiskt att åka till fagge, jag längtar efter min karl och mina vänner. nu ska jag mysa med katten och sen duscha :)
puss på er !

kuckeliluckmedicin för själen

okej, här åker man hem till värmdö, förväntar sig fullt hus men icke, då har hela skaran dragit upp till dalarna, så nu sitter jag här i ett tomt hus. Första tanken var att det skulle vara sjuttsingen så deprimerande men nu har jag kommit på att det faktiskt är ganska skönt. haft lite minispa för mig själv och bara tagit det lugnt. Imorgon blir det ut i skärgården igen, eller jag är ju redan där men ut till någon ö där dea har en stuga, blir mys med tjejorna sådär :) helgen har förövrigt vart asbra med massa vattenskidor och mys med min älskade pojkvän.
Jag har stora funderingar på att ta mig till fagersta senare i veckan, får se om det blir så eller inte, på måndag börjar mitt och martins efterlängtade läger också, haha kanske dags att börja handla mat och sånt?

förövrigt har vi bokat ayia napa nu så den 17 augusti så drar issa, ekman och jag dit och spårar :D


jag älskar dig jakob

happyface

har haft världens bästa dagar med mina tjejor, en tripp till Sandhamn och åkt lite skidor och då ägde jag helt överraskande pappa med att både fixa till switchen, hoppa runt 30 m och lära honom zero off.. lite vattenskidsnack sådär men inget av det har hänt förut iaf:D Imorgon blir det till att städa lite, åka skidor, möta tjejorna för lite fika (och kanske shopping? :D) och sedan äntligen möta karln min vid station, hade det dröjt längre tid så hade jag nog exploderat, så det så! Hannah lånade mig förövrigt den tredje twilight boken och nörd som jag är sträckläste jag från mig till brommaplan så nu måste jag ha den fjärde och sista, hjälp hur ska jag klara mig sen ?


RSS 2.0