goodbye

jag ger upp det här för ett tag nu, bloggen får sova ett tag.

1 jävla fel.

..,..

cause I remember how good it used too be







nya tag, nya diskussioner.
kan inte vänta tills jag får stå på skidorna igen.


bandy

av någon anledning så är det just det jag tittar på, sverige-finland. sverige leder med 6-1. Jag tror jakob skulle vara stolt, hihi. har hunnit med en hel del idag, tvättat 3 omgångar, tränat och nu ska jag matcha strumpor. strumpor är och kommer alltid vara ett mysterium för mig, det jag har kommit fram till är att dom hatar sin maka, som 2 magneter med samma sida mot varann. det går inte helt enkelt. nu blev det 7-1, det är ju bra.

Jag saknar jakob men om 2 veckor får jag tillbaka honom, förhoppningsvis nöjd&glad. Sen är det jag som drar, åh vad jag längtar!

puss


godnatt

hade en mycket trevlig kväll med min lilla isabelle, lite planer smeds och det blir nog toppen ska ni se :) var ner till victor en stund och kollade på ursäkta röran(vi bygger om) och det är humor på riktigt. nu ligger jag i sängen och har läst lite om hinduismen, har tydligen prov om 2 veckor så tänkte hinna läsa på ordentligt.
jag saknar min pojkvän och tycker att ni ska hålla tummarna lite extra när dom spelar sin första match imorgon, eller idag kan man väl säga.

besviken en smula är jag också men tänker faktiskt stå för vad jag tycker och har gjort.
du är som en bortskämd liten snorunge som skyller allt på alla andra.

puss&godnatt

kokfokeok

åh vad jag saknar min pojkvän.
jävla ryssland.
hihi.

men nu spårade det lite, idag blir det eventuellt lite gym. ska träffa isabelle ikväll också, var alldeles för länge sen. jag och pappa var och övningskörde idag&igår, helt åt helvete gick det. jag kommer aldrig klara uppkörningen. blä. fan. åh. sen är jag sugen på att köpa lite nya kläder men vill inte lägga pengar det när jag åker till usa om en månad, där blir jag alltid helt shoppinggalen :D blir borta i usa i 9 veckor, börjar i orlando, florida och sen efter 4 veckor åker jag till louisiana och blir där i 5 veckor, shit vad jag längtar.

kanske ska sätta igång med religionsarbetet också, har inge bråttom med det men ska nog börja snart ändå, sen måste jag fixa klart matte b grejerna också. sätta ihop en idrottslektion till v.6 ska det bli också, funderar på att ha en konditionstimme. gillas säkert :D

ska fixa iordning en design såfort jag får tillbaka min dator, nu har jag absolut inga bilder eller plats för något bra program heller för den delen.

tjingeling


pappi

kommer snart, vi ska på något möte med rig.. imorgon bitti åker min karl till ryssland och jag vet någon som kommer vara världens lyckligaste när han kommer hem. får hoppas på att jag har blivit botad vid det laget och kan kramas och pussas hur mycket som helst.
men nu trillade pappa in, adios!

nu ni

ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon åker Elin hem men jag och Jakob ska ha lite myskväll, börjar ju äntligen bli frisk så nu vågar han umgås med mig :) Tidigare imorse ringde min frisör min och frågade om jag ville bli klippt utav deras utbildare den 8:de Februari och så blir det, liiiite nervös är jag men det blir nog kul! Jag och Jakob var iväg en sväng till Ica och köpte lite frukt, han är ungefär lika rastlös som jag. stackarn. hihihi. Ska försöka gå till skolan imorgon, är ledig på torsdag och känns helt värdelöst att ha gått 2 lektioner på två veckor.. då känns det mycket bättre att gå imorn och sen vila ordentligt på torsdagen också.. eller nått.. mihii.. jag är trött. buhu..

kommer bli mycket tomt utan elli, hon är bäst.

tudelu


sjuk sjuk sjuk

jag mår så dåligt, snälla skjut mig någon?
jag vill vara frisk, jag vill träna, jag vill träffa min pojkvän innan han åker till ryssland.. för bövelen vad jobbigt livet är ibland.

what goes around comes back around

jag tror gud vill straffa mig för hur kul jag har haft på senaste tiden. det finns inget värre än att vara sjuk, speciellt när jag inte ens kan sova bort det för jag vaknar av att jag svettas, hostar, nyser så det bara flyger snor överallt.. nej nu är det inge kul att vara mig faktiskt.

kryssningen var iallafall hysteriskt kul, full och glad var jag och höll igång till 8 på morgonen. det är imponerande måste jag påstå. i lördags kom elin till fagersta och det blev utgång och en jävligt lyckad kväll, hihi. nu får jag som sagt betala för det, roligast var väl ändå igår när jag nös så hela datorn blev snorig, ooops..
min älskade pojkvän var iaf iväg till apoteket åt mig och köpte strepsils, bara hoppas på att det hjälper.

bilder och skit från kryssningen kommer när elin har lagt upp dom :)
puss&kram

allt börjar falla på plats

långsamt men säkert. nu är det bara att boka flygbiljett kvar, åker runt den 23 februari och kommer hem någon gång runt den 1 maj. det finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag längtar. pratade med stefan igår också och en ny skida får göra mig sällskap till usa, kan ju inte annat än superdupergillas :) sen är det lite mer stora saker som händer inom några veckor och jag är skakis, känner mig oförberedd men på ett eller annat sätt så ska det gå helt enkelt.. elli sov här inatt, vi tittade på harry potter och sen somnade jag :) hon åkte till jobbet imorse utan att jag märkte något förrän hon stod i dörren och sa hejdå, trött tjej? nu väntar jag iaf på att hon ska sluta så ska vi åka och simma, lite solning det kanske blir också? imorgon drar vi iväg på kryssningen, oj vad galet kul det ska bli..
tudelu


taggad

hihi vad jag är taggad för tillfället. var nyss och köpte färg med mammi. om ett tag blir det väl middag sen hoppas jag på att elli vaknar snart så vi kan leka och tagga för tisdag, hihi. på tisdag blir det ju som sagt kryssning, på onsdag får jag träffa cassandra, på torsdag kommer min älskade hem och på lördag kommer elli på besök.. åh vad jag gillar den bruden.

måste bara påstå att jag saknar alla mina älskade vänner där borta i fagersta men snart är allt som vanligt :)
tudelu

idag har jag tänkt på

- att jag ska sluta anstränga mig för att vara andra till lags
- att jag åker till usa om lite mer än en månad
- att elin är en väldigt bra dam
- att jag längtar till kryssning
- att jag längtar hem till fagersta
- att jag är så jäkla åksugen så det är helt galet
- att jag kommer ha supermycket att göra i skolan innan jag drar
- att jag köpte lite gulliga saker idag
- att jag måste bli bra på att måla tills på torsdag

helt enkelt så längtar jag en massa


gaah

nu är det såhär att jag är så himla sugen på att boka en resa, var som, när som.. men inte har jag ekonomin till det och dessutom så drar jag ju om lite mindre än 2 månader, efterlängtat. men i sommar ska jag utomlands, om inte till ayia napa eller tågluff så tänker jag tvinga med mig jakob. var till ikea med elli idag, köpte ljus och lite småsaker. sen var jag hem till ida en sväng och kollade på någon dålig film, men mys ändå:) imorn, eller idag beror på hur man ser det så åker jag till skärholmen med farmor och kikar runt lite och sen sover jag nog där, eller hos pappi.. på fredag blir det till fagersta åtminstone för en dag, kanske två.

nu blir det sängen, kram!


okej,

jag ljög. varken inlägg eller bilder blev det och bilderna får vänta på sig tills ihelgen då jag åker dom 20 milen tillbaka till fagersta med min underbara pappa för att måla och tapetsera. igår var jag och pappa ute och åkte längdskidor, satsade på ungefär 1 mil, när vi hade åkt en mil så började jag bli liiiite less så jag började med standardfrågan "är vi framme snart?" och otroligt sur blev jag när det visade sig vara "bara" 5 km kvar! på dom 5 km hinner jag ramla 2 ggr, få en unges stav på mig och en pappa som åker fram och tillbaka för att inte hamna för långt framför mig.. lite tjurig blev jag hur som helst. så tillslut är vi framme och när vi sätter oss i bilen och åker iväg så var det en polsk bil framför och pappa som var på sitt vanliga cphumör frågar mig hur man kan se att den polsk, -inte fan vet jag svarar jag lite tjurigt.. -på-lacken, hahah fattar du polacken?!!?

hans tydliga glädje över att komma på något så smart drar fram ett litet leende och han sitter och fnissar hela bilfärden hem och sen avslutar vi kvällen med att se avatar 3D, sjukt bra film!

idag åkte jag med pappa till skärholmen där vi gick och kikade lite, sen åkte jag hem till mamma och hämtade lite saker och åt lunch. efter det så skulle jag åka till nacka forum och gå min sminkkurs men resan dit var inte helt enkel, suriga busschaufförer, trasiga bussar och svinkallt+12 cm klackar gjorde ju inte det hela så enkelt men väl framme mötte jag upp dea så köpte vi lite saker innan hon tog sig hemåt och jag blev sminkad, skulle vilja bli sminkad varje dag. så otroligt tråkigt att göra det själv!

när jag kom hem firade vi min lillebror soom faktiskt fyller 10 år idag, hoppsan vad tiden går fort. jag kommer ihåg när dom kom hem med honom från bb liksom.. han fick ett ps3 iaf och verkade nöjd med det:) släkten kommer imorn och på lördag om jag kommer ihåg rätt så då lär han få lite mer saker, bortskämda barn!

usch vilket långt inlägg, nu blir det ett långt och avslappnande bad så får jag hoppas att ni får en bra kväll :)
kram på er

hihi

vaknade precis hemma hos elin, helt tomt i huset men efter en stund kom jag på att elin jobbar. jag ska snart åka mot pappa så blir det en långtur på längdskidorna. jag har äntligen hämtat hem mitt liv från elin nu också, med smink, kläder, plattång och plånbok.. visste knappt vad som var mitt och vad som var hennes, hihi. men ikväll blir det ett litet inlägg med bilder också! förhoppningsvis :)
tudelu

09

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- ja, åkter på festresa, vann senior&junior sm och massa andra saker
2. Höll du några av dina nyårslöften?
- jag försöker mig inte ens på det, alldeles för svårt att hålla.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- nej
4. Dog någon som stod dig nära?
- nej och jag tackar gud för det!
5. Vilka länder besökte du?
- usa, cypern och england
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
- tycka om mig själv mer
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
- oh, senior SM kanske? dock kommer jag inte ihåg vilket datum det var, hihi.
8. Vad var din största framgång 2009?
-  skidorna
9. Största misstaget?
- skål alkohol
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- jo, ryggsatan
11. Bästa köpet?
- nya hoppskidorna typ :)
12. Vad spenderade du mest pengar på?
- skidor
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- skidorna, jakob och massa annat
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
- finns så många men alla ayia napa låtar.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- ledsnare men också väldigt mycket gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
- tagit hand om mig själv och mina vänner mer
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- alkohol
18. Hur tillbringar du julen?
- först hos mamma med familj och sen åkte jag till pappa med jenny och firade med pappas familj
19. Blev du kär i år?
- nej
20. Favoritprogram på TV?
- oj, true blood, 10 things i hate about you & the big bang theory
21. Bästa boken du läste i år?
- så länge vi båda andas
22. Största musikaliska upptäckten?
- regina spektor
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
- ny mobil, cypern resan.
25. Något du önskade dig men inte fick?
- ja, hääänke
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
- släkten hemma hos mor min
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- ja, hästen..
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
- oj, förvirrad?
29. Vad fick dig att må bra?
- mycket
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
- ingen faktiskt
31. Vem saknade du?
- mina bästa
32. Den bästa nya personen du träffade?
- ayia napa gänget!

jag vill ha mars

då är jag i ett varmt land, gör det jag älskar och kommer bort från allt. imorgon eller på måndag ska jag försöka shoppa lite, välbehövligt? kanske inte men det är kul :) en vågtång ska inhandlas också, så det så! idag blev det 5 km längdskidor, orkade inte mycket mer så jag har haft lite ont i halsen men imorn ska jag tvinga farfar att skjutsa ut mig så blir det en längre sträcka, behöver tänka över lite saker..

en vän beskrev det så bra, exakt samma känsla har jag
otillräcklig&tråkig känner jag mig.

gott nytt år

året som har gått har bjudit på en hel del ups&downs men jag har vuxit till mig, insett vad som är viktigt och vad som är mindre viktigt. jag har hunnit vara med om otroligt mycket och fått ovärdeliga minnen men också sånt som jag hellre vill glömma. min största framgång har vart vattenskidorna, jag har en pojkvän som jag älskar och världens bästa vänner som jag skulle göra allt för. Nu ser jag fram emot ett toppen 2010 med massa skidåkning, usa, studenten och allt det innebär, tågluff, resor och allt sånt där smått som gör ens dag.

tudelu

RSS 2.0