underbart

åkte till linköping igår med min pojkar och hade en väldigt mysig dag med massa vattenskidor och onyttigheter. tävlingen gick bra med 1,5 på 13, jag är ganska nöjd men det ska bli bättre :) När jag kom hem till fagersta blev det massa mys och en film. Idag så har jag varit ledig men var över till fordon och kollade om dom kunde fixa min bil. Vid sex ikväll så åker jag och isabelle till västerås och provar balfrisyr, på onsdag är det dags! förövrigt så kollade jag upp vädret och jävlar vad nöjd jag blev. baldagen bjuder på bra väder och nu håller vi bara tummarna för studenten också!
xoxo

blä

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
kämpar för en plats som passar båda
Och försökt att vara nån till lags
Ja man är här och där
Och snart har man glömt vem man är


torsdag

hade en otroligt rolig kväll igår, studentfest stod på schemat och den här gången var vi iallafall fler än 20 personer :) Idag blev det en heldag med hjärtat mitt i västerås, först blev det till sjukhuset där trudi fick veta att hon kan börja åka wakeboard igen, härligt! Efter det blev det lite mat och sen gick vi i affärer i typ evigheters evighet men jag köpte iaf en ny studentklänning, det gillas!
nu ska jag städa lägenheten, kul va?
kram

vi har blivit dom som aldrig får bli

var uppe ganska tidigt och åkte till eskiln med johan, dock var det svinkallt så jag åkte bara en slalom. Om en timme så ska jag åka och hämta oskar så ska vi åka ut till eskiln igen och ha lite uppvisning för en komvuxklass tror jag att det var. Jag drog loss mina akrylnaglar idag vilket resulterade i att jag har superkorta naglar vilket känns helt skumt.
tudelu

glädje

jag måste påstå att trots allt så har jag en sån glädje över mitt liv just nu. skidorna är det jag lever för och jag älskart. snart är det studenten, pju vad fort tiden går. känns som igår när jag gick in i klassrummet och tänkte "herrejisses vad är det här för muppar?" men dom där mupparna visade sig vara otroliga människor och det bästa är hur jäkla kul vi kan ha det tillsammans, alla säger precis vad dom tycker och ibland blir det rätt och ibland blir det fel (väldigt fel) men det är också kul.
förövrigt så åker jag till linköping på söndag och tävlar, hihi! Sen nästa helg blir det karlstad och sen är det studenten som hägrar.
Nu ska jag pilla lite på årsboken, usch vad hemskt att det snart är över..
tjingeling!



fredagsmys på en måndag

är inte helt hemskt faktiskt. Jag var och sprang idag! 8 jävla kilometer! herregud. Jag ska fanimej springa imorgon också, nu jeeevlar. Efter det blev det en slalom som gick finfint med mina älskade nya bindningar, flytväst och handtag, hihi. jag är in löööve. Nu ska jag mysa i soffan med frukt och choklad. 
Tudelu! 
missmissmissmissmiss..

i dont wanna dream about, all the things that never were


Give me something real that i can lean on

Nu känner jag mig mer ensam än någonsin.

har svalt en liter parfym, hihi

jag är faktiskt pepp för ikväll nu, snart kommer cassen hit så blir det att köra hårt :) förövrigt så skulle jag spruta lite parfym och träffade munnen så jävla hårt, kanske dags att lära sig att hålla den stängd? haha! 
tudelu!

...

I guess second best is all I will know..
Imorgon är det studentfest, jag är inte alls pepp. stanna hemma kanske?

huvudvärk

kan komma plötsligt.

Oj vad otaggad jag blev, kunde inte komma vid en sämre tidpunkt. Nu skulle jag egentligen ha varit påväg till fagerstahallen för lite välbehövlig träning men usch vad dåligt jag mår. Var iallafall ute vid eskiln och åkte 2 slalom, att dom gick bra skulle jag inte vilja påstå men det är kul ändå! Nu måste jag skriva lite hälsopedagogik och sen ska jag tillbringa min kväll i soffan.

tudelu

taggad

nu tycker jag att alla kan sluta så vi kan åka till eskiln och åka skiiiiiidor, fan vad pepp jag är!

nu så

har varit och åkt skidor idag, äntligen börjar jag komma igång igen. 2 slalom blev det iallafall och 14 kändes lekande lätt, härligt! Attackerad av en jäkla mus blev jag också,länge sen jag fick sån panik. haha ! Nu ska jag stänga av telefonen och lägga mig i sängen med en film, oj vad trött jag är.
det räcker inte.
tudelu

jag älskar kissie

hon är ju underbar. Tittade på bella&tyra show, jävlar vad skön hon är. Speciellt eftersnacket. ojojoj. jag tror jag är kär! haha. 
förövrigt har jag haft en jättejobbig dag med utelåsning, ingen mobil och alldeles för sliten. Mina tankar går dock till cassen som åkte till ullared vid sex imorse, kan ju inte annat än gilla det :D 
kram!

sometimes I wonder why?

studentfesten i onsdags var förövrigt jätterolig med förfest hos issa och väldigt mycket folk på krogen. Idag blir det nog lite party också. 


lets go back in time

im still alive but im barely breathing

jag ger upp
alldeles för många val, dragen åt alla håll och kanter.
hur ska jag kunna välja
?


Hihi kolla vad vi sysslar med :)


av någon anledning

så suger det till lite extra i magen och jag får dåligt samvete.



jag saknar dig
(och när i helvete inträffade det?)

Tar tag i livet...


förövrigt

så vill jag tillbaka till mitt wonderland, vill inte vänta till oktober.

bra kväll

en bra kväll med mina kära. Idag så har jag inte alls gjort något alls, somnade till några timmar så nu kommer det vara katastrof ikväll när jag ska sova. Nu måste jag dock städa köket, av någon anledning så kastar jag alltid alla kort överallt ..



tudelu

vasserski

En ledig dag med massa mys med min bästa. Vi var iväg och bowlade, sen drog vi en fika innan vi gick och köpte lite mat och sen hem hit och äta en härlig wok. Jag slutar aldrig förundras över hur bra hon är. Dock har hon lämnat mig för jesper så nu är jag faktiskt ensam, lite skönt är det faktiskt :) Jag har precis anmält Max till varberg open i sommar, oj vad jag längtar till sommarlovet så vi kan börja åka massa! Nu ska jag göra en egen religion..
kram på er :) 

fagtown

tillbaka till verkligheten, ganska så rejält också.
Har iallafall hunnit med en utgång i måndags (ja på en måndag, skjut mig?) haha. Sen så var jag i stallet en liten liten stund, usch vad jag saknar att rida, har stora planer på att ta mig i kragen och faktiskt fixa en liten hästis att rida lite då och då men det blir liksom aldrig av att jag tar tag i det. Sen var jag och satte i hår, långt och härligt är det nu; me like. Elli följde med mig upp och blir kvar till tidigast söndag, det gillas också. Imorgon är jag ledig, det är välbehövligt då jag har ont i örat, halsbränna och mår allmänt dåligt.
Nu blir det ett avsnitt av the vampire diaries och sen så ska jag slagga.
Tjingeling!


(ignorera mig och kolla vad rolig den där lilla slovaken är, haha) 

Pepp!


Pepp!


home sweet home...

känns underligt att vara hemma, dock väldigt skönt. Var iväg och fixade mitt nummer så nu funkar det och sen så la jag mig i badet där jetlagen tog ut sin rätt och jag somnade, livsfarligt. haha. Ikväll blir det nog bara mys med familjen och sen imorgon ska jag ta med mig bror min och göra något kul :)
Puss

I miss you already..

RSS 2.0