bläää

det har stått stilla här ett tag nu, inte mitt fel utan retard david som alltid ska hålla på att pilla på allt med resultat=inget fucking internet. Men nu är det iallafall tillbaka efter att ryssen räddade dagen. Inte går det att åka heller då det är översvämning, och ingen liten som förra gången utan nu snackar vi om meter, herrejises. så idag blir det att åka på zoo med Jess, Emily och David, hoppas bara att solen kommer fram, då blir allt så mycket trevligare.
Nu är det förresten bara en vecka kvar innan jag är hemma i fagersta, jag lääängtar. men först blir det en tur förbi mamma där jag faktiskt tänkte ta med mig barnen och göra något bus, var vääldigt länge sen, dom saknar mig tydligen väldigt mycket, iallafall Tindra som tydligen är jobbig mot mamma och frågar varje dag när jag kommer hem och drömmer mardrömmar om att jag har försvunnit. men så är icke fallet. sötnöt är hon.
puss på er.


hatar rubriker

jag är pigg&glad idag faktiskt, jag slapp städa efter stjärnan som pissade i mitt rum, haha fy fan.. snart blir det ut till sjön för att åka, vi är bara 3 personer så det lär ju gå ganska fort faktiskt, tre slalom får det nog bli iaf. Iofs så kan jag göra som Hagge sa och åka alla åk på en dag, blir sisådär 15 åk, skulle antagligen inte kunna röra mig efter det :p

puss!

vad tycks

om den nya designen? jag gillar den faktiskt.
en fundering som ändå kommer upp ganska ofta, iallafall med dom jag umgås med är att vad är det för fel på toaletter när man är full? Det händer ju ändå ganska ofta att det blir en diskho, en garderob eller liknande men den här gånger var det inget utav det utan bara rätt på golvet.. haha hur tänkte du kära lilla hjärtat? men jag tänker iallafall inte städa efter dig, det får du göra själv.
mohahha.


när man inte kommer på en rubrik som passar sådär...

gårdagen var iallafall svinkul men väldigt, väldigt konstig :p men jag somnade iallfall med datorn brevid och sofijah på högsta volym, är man lite ledsen&sårad så passar det perfekt eller hur milla? haha. nu ligger alla och sover, jag är trött som ett svin då jag kanske har sovit tre timmar inatt och sådär äckligt hungrig men ändå illamående.. mjaow. dagen lär tillbringas i soffan med ett antal filmer och vänta på att jessica ska komma hit så man får lite roligt sällskap. Sen måste jag också bestämma hur jag ska göra när jag ska hem, om jag ska ta en tur förbi mamma & möjligtvis pappa också eller om jag ska ta mig direkt till fagersta.. det lutar lite mot mamma faktiskt, hon är väldigt väldigt saknad och pappa med såklart..

Juste igår åkte jag i min drömbil sen jag var 9 år, en mustang shelby GT & en viss underbar person sa att jag kan få köra den här vid rio villa drive och om jag får det så kommer jag vara lycklig i några veckor, minst!


tjingeling!

Isabelle jag saknar dig!

en fin rubrik tycker jag, inte sant? :D kvällen har tillbringats med en av mina käraste vänner som faktiskt kommer på besök strax efter att jag har landat i det lilla lander sverige, thats happiness on the big level. snart lär väl dom andra komma hem från strippklubben så man kan få lite drag, nu myser bara david med sin lilla tjej hela tiden medans alla andra är dyng...
puss

städning

nu har vi städat en del, ska fortsätta dammsuga alldeles strax men pratar med alex på msn och var så länge sen så vill inte gå ifrån datorn :p men men. Ikväll blir det tydligen fest här i huset så det blir väl kul men jag kommer väl gå och lägga mig tidigt som vanligt, jaa jag vet att jag är tråkig:p nääj nu har man luskat reda på hans storlek så nu blir det till att dammsuga, herrejises jag låter som en städtant ju! hihi!

"We were born for this, so everybody sings"
Puss!

lördag

idag åker Elin&Milla hem, Putte åker till Florida så jag blir själv med killarna, inte ens jessica är kvar för hon ska jobba, herrejises. Det här kommer sluta illa :p gårdagen blev iallafall till att åka till gallerian, köpa min väska och en tröja för att sedan äta på chilis lika gott som alltid. När jag och Milla hade ätit så drog vi till sexshopen precis brevid och jag tror milla var i himmelriket, så lyrisk var hon :p men en del saker inhandlades, vi kom hem vid halv tio och då satte vi på forrest gump och alla totalslocknade, precis som vanligt. idag&ikväll har jag inte en aning om vad som kommer hända, jag måste iallafall ta tag i en del plugg nu när jag bara har 1½ vecka kvar...

puss!

förövrigt

så är jag hungrig jämt och jag vill inte veta hur mycket jag har gått upp här..
nu ska vi iväg och äta :)

You've be the prince and I'll be the princess

I guess I'm out of the picture and it kind of sucks.

Gick bra att åka idag faktiskt, synd bara att händer börjar bli köttsår nu, jag som har klarat mig så bra undan det den här gången. Snart blir det till att duscha och sen ta sig till Gallerian och shoppa, min snälla moder har satt in lite pengar på mitt ack så tomma konto och om jag känner mig själv rätt så kommer det vara tomt senare ikväll igen (A). Det är iallafall Millas sista kväll här, imorgon är det dags för henne att ta sig hem till Sverige och lämna mig här, hur ska det gå? Men nu är det inte lång tid kvar innan jag är hemma igen och det ska firas med klassfest, jag hoppas att du håller vad du lovar Robin :) för då vet jag en som inte ska vara nykter någonstans!

Puss!

no more crashing down

shorty get low, low..
så blir det ibland, känslomässigt
fast nu är det bra igen.
Jag har bestämt mig.
jag ska fortsätta, men i min takt
vill
jag åka så åker jag, vill jag inte
så gör jag det inte.
Det låter så enkelt men det
är det inte.
Men jag ska göra det enkelt.


Nu vill jag hem

oinspirerad

det är vad jag är för tillf'ället, är så trött på det här, att man får upp förhoppningar om saker och allt låter hur positivt som helst för att sedan ramla vid målsnöret och oftast så får man någon patetisk ursäkt. well, den här gången har det verkligen fått mig att tappa suget, alla andra gånger så har jag bara velat visa dom att dom valde fel men den här gången kanske det räcker? kanske är dags att ge upp? För hur många besvikelser och hur mycket tid ska man lägga på något som man ändå inte kommer någon vart med?

en sak jag är säker på iallafall är att jag inte kommer tävla någe mycket alls i år, SM, våran tävling och marberg open får räcka, för jag vill inte lägga ner mer tid & pengar på det när det enda jag får ut av det är prestationsångest.

Jaja, nu ska vi iallafall ut till sjön.
Puss

fuck it

fyfan.
besviken&ledsen har jag varit så många gånger på er nu, ingen hjälp får man, ingen uppmuntran, hur hårt man än tränar så duger det aldrig. jag orkar inte bry mig längre.
Jag klarar mig själv med hjälp av dom som bryr sig.
det som ändå förundrar mig mest är att ni får fortsätta?

issa är kung

graaaaaattis hjärtat, visste att du skulle klara det och nu jävlar drar vi någonstans såfort jag kommer hem.. fy vad vuxet det känns att alla får körkort helt plötsligt, haha! Emelie står väl på tur antar jag? :D


Puss!

yes box

idag blir det till att åka massor :D det ska bli superbra väder idag så en del stek lär man ju klämma in, jag ska vara brun när jag kommer hem! så det så! annars händer väl inte så supermycket, milla&elin åker hem på lördag så då blir jag ensam tjej.. kommer bli en del intressant :P

Puss!

For what it's worth, I know it hurts but it can only get better.

ni kanske tycker att det är konstigt att jag har hemlängtan när jag är i texas där det är minst 23 grader varje dag och jag får göra det jag älskar? Men saken är den att det är så otroligt mycket som händer när jag kommer hem så jag vill bara spola fram tiden lite men jag måste nog lugna ner mig en del för vafan, det här är ju också helt underbart. Men några saker som står på listan när jag kommer hem är iallafall,

-25/4, Älskade Emelie fyller 18 år och då jag inte är hemma än då ska det firas rejält när jag kommer hem!
-9/5, in the spotlight & eventuellt besök av bästis
-13/5,
Beyonce live med milla. Jessica kommer på besök från USA & det kommer bli grymt!
-31/5, årets första tävling i linköping, roadtrip med issa dit?
-6/6, årets andra tävling i nyköping
-2/6, min äldsta&bästa vän tar studenten från nacka gymnasium och såklart ska jag finnas på plats!
-3/6, Britney Spears live i london med mamma!
-12/6,
Studenten i fagersta och milla ska ha klänning! Dea kanske kommer på besök :)
-13/6, Skolavslutning
-16/6, bästaste alex fyller 18!
-26-28/6, stor tävling på 3 olika klubbar i sthlm, en på våran klubb som ska gå på natten!
-10-12/7, Nordiska mästerskapen i finland.
-13-15/7, Martin&jag ska vara tränare på ett distriktsläger.
-17-19/7,  tävling:Marberg open i fagge.
-24-26/7, SM i Fagge.

Jag som inte skulle tävla så mycket i år kan ju typ ta mig i arslet, det kommer bli precis lika mycket som förra året.. Så måste jag hinna jobba också.. herrejises!

PUSS!

okej..

jag är jätteledsen över att alla inlägg är i stora bokstäver, varför det är så har jag inte en aning om och jag mailade blogg.se om det men enligt dom så var det att det var skräpkoder i inläggen.. inte har jag fått bort det trots att jag gjorde som dom sa och inte heller orkar jag göra om varenda inlägg. bläää för sånt här.
nu ska jag plugga.
PUSS!

santa fe

idag blir det att åka till Santa Fe och åka skidor då det inte går att åka på våran vanliga sjö :p så om ett tag blir det att sätta sig i bussen och somna om, för trött är jag :p ikväll blir det att ta det lugnt och faktiskt plugga, dags att sätta igång med det nu  .. uscha.. haha.


puss!

Don't cross the line, don't lose your mind
You showed me all the signs that your not the one
Cause I've known all along
That it's time to move on

Well it's the day before our last day together
We realize it wasn't meant to last
We used to think that it would be forever
But we never thought forever'd go this fast
And now we're singing this song as loud as we can
As we drive too fast again and again
I don't wonder cause now I know where we stand
And I don't care if I ever see you again


jisses, de slängde precis in en jävla kackerlacka i vårat rum. Småkryp är det värsta jag vet så en del mardrömmar inatt ? ;D

Live your life, be happy with the things you've got and reach for the stars.

Det var hur kul som helst att åka wakesurf! Måste övertala Skimarine att ge mig en sån så man kan leka lite granna när man har lust :) har precis ätit middag, wok och jäklar vad gott det var . ikväll blir det bio med alla, fast som vanligt så vet jag inte riktigt vad vi sak se men jag hänger på dom andra bara.

åhh, nu när det är så fint väder hemma i sverige tänker jag bara tillbaka på våren innan jag flyttade till fagersta, när jag hade hästen och red varenda dag, herrejises vad det är saknat, men nu vet jag iallafall att han har kommit till ett bra hem så det känns faktiskt väldigt skönt, måste bara ta mig till enköping någon helg så jag kan hälsa på.

          
     

wakeskate&surf

blev inga skidor, hela sjön är helt översvämmad så det gick inte att åka:p men vi ska åka lite wakeskate och wakesurf här utanför huset så det blir najs :)

jag är lite förvirrad över att du hör av dig nu när det har gått så lång tid?

I'm not your late night booty call

så det kan gå, så det kan gå. Gårdagskvällen spenderades med utgång, först middag där vi gick runt halva houston för att hitta en resturang där superallergiska milla kan äta så det slutade på en sushi resturang där oskar & kristian bestämde sig för att ta en springnota, utan att berätta något för milla så hon lämnade glatt över sitt kort som hon såklart inte fick tillbaka förrän de andra hade betalat så där satt vi och väntade ett bra tag. Men sen blev det andra bullar och krogen där vi dansade arslet av oss tills jag inte kunde stå på fötterna längre, jävla klackar. så då blev det hem och mys i soffan med en film.


Jag behövde verkligen det här.



nananna:D

näää nu blev det för tråkigt inlägg tycker jag.
jag har det skitbra här och jag är hemma tids nog iallafall och under tiden ska jag ta tag i mig själv och verkligen åka och komma över den där prestationströskeln och bara njuuuuuta. För även om ni har det ganska så varmt och bra i Sverige så har vi ju det ändå dubbelt så varmt här. och shoppingen, haha jag har sån ångest över hur jag ska få hem alla grejer, det är ju inte lite saker med tanke på att jag ska få hem 8 par skor, 3 fulla byrålådor plus alla vattenskidgrejer.. mamma mia! Men det värsta med det är nog att jag inte är klar heller, inte på långa vägar :) så det så! Idag har jag äntligen packat upp allting så man kan hålla någorlunda ordning och så och ikväll blir det bio+middag och sen lite party här hemma, trevligt!!

           

how did I end up at the same road where I did wrong? And do the same mistake again.

fyfan, det här som skulle göras för att jag älskar det.
jag gör ju det, det vet jag ju. men jag känner det inte.
jag vill hem, jag vill åka med mina vänner.
jag vill åka för min skull inte för mina resultats skull
jävla prestationsångest.

pictures

                      


och ja, jag har hemlängtan.
usa är bra, men till viss måtta.

truth be told I miss you, truth be told I'm lying

imorgon åker bästaste hem, hur ska jag klara mig? Tur att jag har milla kvar i en vecka iallafall. Dagen har tillbringats med åkningen som jag känner av rejält nu för att sedan åka till outleten som vi skulle ha åkt till igår, där inhandlades skor till mig&mamma, trosor och boardshorts!


Jag har en klump i magen som inte försvinner och jag vet inte var den kommer ifrån?

känslor

det har jag gott om nu.
speciellt när jag ser dig sådär, bästa vän. Det svider i hjärtat att veta att du inte mår bra för det betyder mer för mig än att jag ska må bra. Dessutom att jag inte ens mår bra själv från börjar. bara det gör att det suger sådär lite extra. Fast jag mår ju bra, egentligen. Bara en del tankar som svider sådär så att man inte vet riktigt var man ska ta vägen med sig själv och det är väldigt svårt att göra någonting av sig själv här då vi är fyra tjejer i ett rum och ett antal personer i ett hus. Samma sak att jag får sådana flashbacks hela tiden, att världens bästa person som har hjälpt mig så mycket genom livet ska gifta sig och jag har inte ens tid att vara med? Att min såkallade vän sedan barnsben har slutat höra av sig, att allt går skit och ingenting är som jag förväntat mig.



men som man ligger får man bädda.

sådärja

nu är designen nästan helt färdig. men bara nästan.
Dagen har tillbringats vid sjön dock helt utan åkning då min rygg helt enkelt inte pallar. fy sjutton för den alltså, äntligen har det börjats känna som att jag åker och kan korta linan utan att det känns helt förjävligt men det blir ju mer och mer påfrestning ju kortare lina och som det är nu känns det inte som att det kommer hålla. så lite misspepp är man såklart, man vill ju inget annat än åka bra och att allt ska kännas perfekt, några tips på vad man ska göra för att behålla motivationen? Inte för att jag har en tanke på att lägga ner, aldrig. Men det skulle vara fint med en försäsong där allt bara får gå bra. Snart blir det iallafall middag och sen ska vi till en outlet som ligger drygt en timme härifrån, najs !

saknar mina tjejor alldeles för mycket
<3

nu jävlar

ska väl designen bli klar sådär lite grann iallafall. men svårt är det när jag inte ens vet själv hur jag vill ha den. fin sådär.. bra beskrivning.



grattis kära lilla mor till jobbet :)

I'm back!

då blogspot är cp och jag blev lite hyfsat tokig på det så böt jag tillbaka till blogg.se. få se hur länge det håller nu då, det har ju blivit en del bloggar med tiden !


I'm doing just fine, even if you're not mine.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0