.,.

hejdå på ett tag


oerhört tråkigt

har jag, men kul ändå. jag är så trött så ligger och småfnissar för mig själv. konstigt? defintivt. snart så kommer elin hit och vi ska väl inte göra ett skit, just det vi är så bra på. måste börja leta balklänning också, men jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa en här i sverige eller köra på usa? usa känns ju roligast men är orolig för att det kanske blir stressigt.. det löser väl sig förhoppningsvis :)

tudelu

happyface

oj vad jobbigt det var att komma upp imorse, men tog mig upp och städade mitt rum. Sen kom jenny hit och vi åkte och shoppade lite, tre tröjor, en ögonskugga och massa strumpor :p nu är hon i norrtälje för lite party och jag ska snart ta ett bad och invänta elin så ska vi ha myskväll :)
imorgon blir det kanske alternativt en sväng förbi pappa eller så, sen blir det tåg till min älskade karl!

nu ska jag bli ren:)
tudelu

new moon

kan vara det bästa jag har sett, så tjejig film och sååå snygga killar. eller snygga magar kanske :D haha . nu är jag trött, satt och snackade skit med idas mamma hela vägen hem, när jag blir trött då får jag en riktig jävla glappkäft, hehe!

jag kan nog iaf påstå att elin är brabrabra och att jag finns där, i alla lägen hjärtat!
puss!


nu ni

är jag superpepp för kvällen, om en halvtimme tar jag bussen till ida och sen åker vi. jag är jättesugen på att se både twilight och new moon, den hör veckan blir en riktig biovecka med bio på lördag också, 2012 blir det då. men jag är lite sugen på att dra med mig karln min på party på lördag, annars får jag bara vänta en vecka för då är jag sugen på att supa till sådär ordentligt som bara jag och issa kan, om hon är på ?

pussipusss

hihi!

hade en jättemysig dag med jenny igår med lunch, stallet, konstiga människor, film och chips! det är helt najs :) hon åkte precis härifrån och jag ligger i soffan och tittar på projekt runway. jag ska snart gå och ta en dusch. klockan tre kommer bror min hem så ska jag åka buss med honom till hockeyträningen, sen blir det hem och göra sig iordning för då blir det att åka till ida för att sen ta sig till heron för att se twilight+new moon, åh vad jag längtar :)

puss

oh yes

idag har vart en kul dag :) träffade dea i nacka och handlade lite nödvändigheter och sen mötte vi jenny och åkte hem till dea där vi lagade pannkakor(40 st!) haha och spelade buzz som slutade med att jag blev skitsur för att jag förlorade, haha. snart ska jag väl sova, imorgon blir det upp tidigt för en springtur och sen kommer jenny hit och äter lunch. får se hur bra lunch hon får, min lilla vegan :p sen efter det så blir det stallet och lite mys :) kanske blir utgång imorgon, får se hur pepp jag är.

pussipuss!

dagen

har varit riktigt oproduktiv, på gränsen till lat men jag klarar mig från att känna så eftersom jag var ute och sprang i närmare en timme. kul var det faktiskt, speciellt när jag halkade hela tiden (det var väldigt halt) så svor jag lite för mig själv och efter ett tag upptäckte jag att jag hade någon bakom mig. då började jag koncentrera mig på vart jag satte fötterna och när jag koncentrerar mig så blir jag väldigt klumpig(det är alltid jag som går in i dörren/väggen/någon annan när jag ska försöka läsa ett sms eller så) så det hela slutade med att jag sprang i en nerförsbacke som var väldigt stenig, jag snubblar, börjar skratta och den bakom mig ramlade. herregud vad jag skrattade efteråt, då var det ju bara pinsamt alltihop, jag klämmer fram ett "gick det bra" och springer sen vidare och bara skrattar åt allt elände, han blev ju helt lerig och blöt stackarn.

nu ska jag titta på the ugly truth och tagga för lite shopping med dea imorn :)
puss!

naajs

gårdagen var riktigt trevlig med elin på stan, vi käkade middag och sen tog vi en fika där vi käkade så mycket så båda höll på att spy . idag har jag inte så mycket planer, blir ut och springa enligt mitt nya träningsschema. sen ska jag nog ta mig till stallet för att träffa ida en stund. hon har ju fått hem hästen sin efter att den har fått åka till skåne för att hon skulle koncentrera sig på skolan ett tag, mycket mys :) men nu ska jag äta frukost, fick en riktig sovmorgon idag. me like!


tudelu

jag mår inge bra

har haft en riktigt awesome helg som jag nog mest har att tacka jennifer för, du är bra! men annars så mår jag inge bra fast inte vet jag varför.. skumt. kanske beror på att jag inte har träffat min käraste på några veckor, men på lördag <3

nu ligger jag hemma hos mor min, de drog iväg på hockeymatch men jag kände att jag inte orkade riktigt så det blir att ringa elin om någon timme, stackarn jobbade ju till sju imorse så vill inte väcka henne än.

tudelu

oerhört trött är jag

inte så konstigt med tanke på att sista gången jag kollade på klockan innan jag somnade så var den 04:41, kul! Jag är i sthlm nu iaf, var i stallet med tindra och hjälpte henne lite. den ungen är ju så go. nu sitter jag här nybadad och supertrött, blir nog idol och sen sova.

varför kan man aldrig vara nöjd med det man har och det liv man lever?


aj,

jag har fortfarande ont i magen.
kom på att det antagligen är för att jag åt apelsin idag, men ibland måste man faktiskt få synda.. imorgon sätter jag mig i bilen för att ta mig mot sthlm, ska bli skönt att komma hem ett tag faktiskt. hoppas mina hjärtan har lite tid över och att elin inte åker till eskilstuna hela veckan. Imorgon har jag prov, när jag läste igenom häftet verkade det inte allför svårt men det är ju alltid när man tycker att det verkar lätt som man missat hälften så är det oftast för mig iallafall men jag är ju kass.

Everyone in this world paints on a smile
And you pretended to care all of the while
Why do I feel so unloved?
I feel like I'm not good enough



öööööööööööööööööööhh

jag har sjukt ont i magen, igen :( kanske beror på hur stressad jag har varit/är idag. Jag kom hem för 30 minuter sen, ska alldeles strax duscha sen blir det plugga och städa. Packa måste jag göra också.
faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

jag är glad

nu är jag fan nöjd med livet och jag har en del planer för mig och hjärtat :)
Issa pallrade sig nyss hem och nu ska jag faktiskt ta och sova snart, måste bara ladda ner ett avsnitt av mitt nya favorit program, 10 things i hate about you. SÅ JEEFLA BRA !

tjingeling

?

Såna som vi med lyckan mitt i sorgen
Vi ställer frågor jag är trött på mina svar
Men du finns i mina drömmar när jag sover
Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör
Jag andas in och det känns som första gången
Du håller om mig och jag vågar hålla kvar

:)

farmor & farfar<3


varför känner jag mig så osäker?

snart ska jag iväg på träning, får se hur mycket jag kan ta i med tanke på att jag känner mig ganska så sjuk. Nyser gör jag hela tiden dessutom, haha ! lite småkul när man nyser så snoret bara flyger. nu är det snart dags för helg och den ska tillbringas på bosön med träning och sjukgymnaster, sedan åker jag hem till far min och tillbringar en vecka där innan jag äntligen åker till min kära pojkvän :)


tudelu!



remember those walls I've built

jag är trött, nästan sjuk.
jag saknar min pojkvän
jag vill ha sommar.

varför kan man aldrig få det man vill ha och varför vill man aldrig ha det när man kan få det?



saknar saknar saknar saknar saknar saknar

It's so easy to get lost inside

jag känner mig aldrig så värdelös som jag gör då.

im back

från mora, en galen helg med mina bästa :)
nu är jag sliten, förkyld och saknar min karl sådär sjukt mycket men det är bara att hänga i, en vecka kvar i skolan sen är jag faktiskt ledig fram till den 30: de då jag påbörjar min intensivkurs. jag är redan nervös! haha.

Puss


jisses

det snöar, jag var helt vit när jag kom tillbaka från träningen.
jag och jossan ska börja springa, herrejises hur ska det sluta? :D kan typ ta 2 steg sen så ramlar jag ihop i en flämtande hög.. typ.. haha.

Något som jag är otroligt förvånad över är att jag vet inte vad jag vill bli, nu har jag börjat jämföra mig med alla andra som faktiskt har pluggat och har asbra betyg och skulle komma in på allt och så kommer jag med mina pluttbetyg, känns inte allför bra. så jag kanske inte kommer in på det jag vill? och vad vill jag? gooosh vad jag är dålig. jag går typ helt fel program. har jag insett nu. kul. fast min klass vill jag inte byta bort för allt i världen!

imorgon

så åker vi, så jävla kul ska det bli!!
jag är pepp!

1, 2, 3

åhhh
trudi hade lagat världens godaste soppa till oss så nu är jag proppmätt, jag gillar att någon av oss kan laga mat iallafall :) nu blir det snart duschen, sen ska jag ner till trudi och äta något gott, glass kanske? det förtjänar både hon och jag efter dagens lidande, blä på gubbar!
puss

jag skrattar idag

saker börjar falla på plats nu, mitt liv kanske tar en oväntat vändning? Jag kan inte annat än gilla det. det finns väldigt mycket jag vill göra och jag tror det blir ganska bra, man kan ju alltid hoppas?! om en halvtimme ska jag iväg på träning och sen ska jag mysa med trudi och desperate & ugly betty, oj vad det gillas! jag är ju mörkhårig nu igen förresten och jag gillar det skarp, vet inte varför jag alltid får för mig att bli blond för jagt tröttnar alltid efter typ en vecka :p slänger kanske in någon bild sen.

pepp för helgen är jag också, oj oj oj  vad vi kommer spåra :)

tudelu


....

jag mår inge bra :( har superont i magen & ryggen, ont i huvudet och är bara jättetrött.
blääääääääää
jag vill ha hit min karl, nu !

åhh

Well maybe I'm just scared
Scared to let you go
I want you to know
Right from hello
your love just kept me wondering
Well maybe I'm just tired
Tired of never knowing, yeah


.

Hold on to me love
You know I can't stay long
All I wanted to say was I love you and I'm not afraid
Can you hear me?
Can you feel me in your arms?


RSS 2.0