jävligt kul kväll

med en massa spårningar ochjag slutade på en del konstiga ställen.
måste avsluta med att jag saknar min pojkvän, bläää

hihi

sitter hemma hos sophia nu. vi har precis spelat risk i några timmar men nu blir det lite mys i soffan innan vi ska sova. imorn blir det ridning och sen blir det bio, ska bli mycket mysigt! till cloetta fabriken ska vi också, kommer vara lagom fet innan jag kommer hem. kirrat dräkt till maskeraden på fredag också, kan ju alltid hoppas att jag kommer in den här gången, grrr. jag var på cats i söndags, sjukt kul och bra platser hade vi också :) i lördags blev det utgång med dea&nattis, jäävligt kul och var väl hemma någon gång runt 4, vilket var 5 egentligen så var lagom kul att gå upp vid 8 i söndags :p

Puss på er:)

bläääää

nu är jag bitter & med all jävla rätt

förbenat

också vad jag är trött! blir nog att packa lite inför morgondagen och sen blir det sängen, efterlängtat! kanske läser lite teori i sängen också, vara lite duktig skulle nog inte skada.

irriterad är jag också.
du är den enda som kan få mig att känna mig så förvirrad och vilsen.

:)

var skönt att få en natt med jakob iaf, nu är han och fikar med några kompisar och jag tänkte gå och träna. Senare ska jag baka kladdkaka med trudi och leka lite, länge sen nu.. imorgon åker jag hem och då ska jag faktiskt till stallet och hjälpa tindra, mycket mys. sen måste jag köpa en födelsedagspresent till far min också, vet ungefär vad han ska få. får se om jag träffar jakob något mer innan onsdag, kanske åker hem till han ikväll, om jag orkar :p

tudelu

jag vet

varken ut eller in, upp eller ned eller höger eller vänster? Eller jag vet en sak och det är att jag HATAR avril lavignes reklam för sin parfym, jag blir tokig och den är hela tiden på mtv.. blä.  jag saknar elin redan.. hmm.  hoppas hon har det bra bakom disken på max nu, min lilla hamburgare :) snart börjar greys, thats good.

tudelu

<3

nu har elin dragit hem men jag har fått världens bästa överraskning/nyhet, jakob kommer hem idag, härligt! nu blir det städa, diska och tvätta. Ska kika med trudi också om hon kan tänka sig att åka till stan.

jag vill åka utomlands nu! inte vänta till dumma februari..
<3


världens bästa elin <3

elin har vart här sen i söndags nu och det är så himla skönt&mysigt. inte mycket alls har vi gjort egentligen, idag har vi vart och simmat, sen blev det bowling. mycket kul! åt klubbor idag förövrigt så det slutade med att vi gick omkring och var blå på läpparna, tänderna och hela tungan, haha! imorgon åker elin hem och jag kommer känna mig väldigt ensam, helt utan varken karl eller bästa vän.

nu ska vi bara mysa och titta på tv och tjocka lite mer!

prutt :)


mohahhaah

elin kom igår och vi har myst, ätit pizza, godis, popcorn och chips. såg nyss på dumpa honom, helt okej film men inte alls som vi förväntade oss. nu sitter vi och zappar lite mellan vänner och scrubs. imorgon har jag bara en lektion så det blir en lång sovmorgon, skönt! på onsdag åker elin hem och jag åker på fredag men på måndag blir det till linköping för att rida en massa med sophia och kanske umgås med min käraste om han har tid.

tudelu


ååhhh

jävla idiot vakter.
det enda jag har att säga.
blä

Idag kommer elin hit, med tåget som anländer kvart över nio och då tänker jag äta pizza, fett med gott! hihi. sen ska vi bara äta chips och godis och bara njuta sådär som bara hon och jag kan ! cola ska jag ha också, mums. fan nu börjar jag nästan dreggla, haha! stavar man dreggla så förresten? eller stavas det drägla? eller dräggla? eller dregla? det känns mest rätt :p nu ska jag diska och sen ska jag plugga lite kristendom innan jag beger mig ut i kylan.


adios


nejdu

jag har ingen aning om hur allt blev så knas igår men det ordnade ju upp sig..
just nu fattar jag ingenting, hur blir det med oss, dig, mig? jag vet inte om jag orkar eller vill.
mamma är hemma nu iaf, väldigt skönt.

idag

känns allt en smula ljusare.
mycket på grund av mina bästa tjejor och elin som kommer på söndag, ska bli otroligt mycigt att få några dagar med min absolut bästa vän som känner mig bättre än jag känner mig själv. ikväll blir det mys och imorn blir det utgång, lite pepp är jag faktiskt, speciellt eftersom jag har fått in lite pengar på kontot, me like.

tudelu

neej

nu räcker det. fick ett sms av mamma, hon mår okej iaf, bättre kunde man väl inte hoppas på. nu blir det en dusch och sen sängen och titta på the proposal.

jag saknar dig jakob

.

det är nu jag behöver dig som mest

gaaah

jag hatar hjälplösheten
jag hatar hur det känns

ingen bra dag idag, en klump i magen som inte försvinner, om mamma bara kunde höra av sig. var i skolan idag hade en lektion sen så tränade jag lite för att sen gå hem och lägga sig i sängen och vips så hade jag sovit i tre timmar. hur fan ska jag kunna somna ikväll ? jag tror det blir body jam om en timme, måste skingra tankarna lite.


nu ska jag sova

mamma jag håller tummarna!
puss på dig

skorpor

är det bästa jag vet, speciellt att dra bort dom, samma med lös hud. finns inget mer tillfredsställande:p
idag har jag varit i skolan, tränat och på stan en sväng med issa. pratat med mor min som ska in på operation imorn, en smula orolig är jag och hoppas verkligen att dom inte hittar någon cancer.. och jag hoppas att hon inte får alltför ont efteråt men skönt att få pumpa lite morfin iaf !

näääj nu ska jag städa lite sen kommer issa hit, me like!

Puss

GOOOOOOOOOOOOODNATT :)

jag är trött!
Mycket skön träning och med en del skratt eftersom jag och jossan suger på allt och har sämst balans, trots att vi är vana vid att stå på ett ben. Klippt johan har jag gjort idag, inte det lättast efter att martins syster redan hade gett det ett försök så han hade typ page, såg helt hysteriskt roligt ut men jag tror jag rättade till det så det ser helt okej ut :) Nu känns det som att jag har hår överallt, till och med i munnen!! mohahah. imorgon är det onsdag och jag har nooooooooooooooll planer. blir nog att leka med issa :) ja jag är övertrött men jag vill inte lägga mig i sängen, den ser så tom ut.. och obäddad.. faaaaaan.

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS!

mohahah "could we be more whitetrash?"

på tal om ingenting, jessica kommer snart, jaaaag gillart! blir nog att dra med henne till sthlm, linköping och såklart vara i lilla fagersta. KUWL.


NIIIIIIIIIIIIIIICE

om tjugo minuter ska jag till fagerstahallen med jossi och svettas lite, me like.
jag saknar jakob, hela två veckor kvar innan vi ses igen.

pussipuss

MOHAHAHAH

äntliiiiiigen funkar bankgrejerna som jag vill och om någon vecka kommer mitt bankkort, det gillas, mycket! Idag har jag vart i skolan och gjort ett prov, haft mitt veckoliga coachingsamtal med gunnar något som jag tror kan bli mycket bra! och sen så var jag faktiskt och tränade idag, innan skolan! tjolahopptjolahej vad jag är duktig :) ikväll klockan 20:00 blir det body balance med jossi och så blir det att springa hem för att se desperate housewives. Nu är ju bara frågan om jag ska äta middag nu eller efter träningen.. äh tar nån macka nu så klarar jag mig.

jag längtar till på lördag, kan inte bli annat än bäst:)

bläää

jag har tappat allt när det gäller matte, för ett tag sen var jag ganska bra men nu fattar jag faktiskt ingenting. inte kul alls. speciellt inte när man har ett matematiskt geni till pojkvän så man bara känner sig allmänt jättedum. jaa pluggningen går ju inte allför bra kan man ju påstå, jag får vänta till ikväll och fråga trudi om hjälp.. nej nu skiter jag i allt och går och tränar.

blää.

jag har big plans för framtiden
hoppas jag vågar
för jag vill

så det kan gå

vaknade med en riktig huvudvärk så blev att stanna hemma från skolan, ska dock dit och hämta lite böcker och även käka lite, känner att lite social stimulans bara skulle vara bra för mig :) idag ska jag på min första teorilektion och sen blir det leka med issa, åhhh vad jag gillar den bruden :)

PUSS

FIIIIIIIIIIIIIITTAAAAAA

JAG HATAR BANKER
JAG HATAR VERKLIGEN BANKER
AAAARRRGGHHH!

Nu när jag äntligen har fått alla koder och allt var det är och ska hämta mitt jävla certifikat så tror ni inte att allt fuckar upp sig? nu är jag sur och tänker inte lyfta ett finger för det där. CPKUKARSLE!

..

nu sitter jag här med en smoothie och bara väntar på att klockan ska gå..
jag hoppas att trudi och co har jättekul ikväll, jag önskar att jag kunde vara med.

imorgon ska jag faktiskt antagligen ut till sophia och rida lite, får se om jag får med mig jakob också. inte så troligt dock :)


puss

hmm

jag har fått hem en räkning.. hur har det gått till och vad förväntas jag göra med den? den ska väl antagligen betalas men hur sjutton ska jag göra det?

JA
jag har problem och banker och pengar hatar mig


snart sitter jag på tåget, taggad?
nej .

halkan är bokad förresten :)
risk 1:an med.
snart blir av vet ni:)


jag har det precis framför mig

ett jävla kort som ser helt oskyldigt ut och som man borde kunna lita på men icke.
Jag sitter här och tänkte beställa biljetter till jakob eftersom jag ändå åker imorn och med min tur så skulle det säkert kunna vara superduper fullt.
Grejen med mitt kort är att ibland funkar det, ibland funkar det inte alls.
nu var ett sånt tillfälle där kortet inte alls funkar och då läser jag på hemsidan att det minsann inte funkar med electron kort. då blev jag ännu surare och tänkte fine, jag ska byta till ett bank kort eller något som faktiskt går att använda men då läser jag att jag måste göra om alla saker med banken som jag fixade för bara några dagar sen så det tänker jag fanimej inte göra.



jag är bitter

nu går jag och lägger mig.

jag orkar inte

nu är jag halvt död.
idag blev det ut till eskiln med milla och där följde vi våran årliga tradition genom att åka nakna, JAG HÖLL PÅ ATT DÖ, 5 grader i vattnet är inte att leka med! När vi kom in och jag höll på att klä på mig så kom det fram en gubbe och gumma och frågade milla vad vi hade för konstiga dräkter och de fick reda på att vi var nakna så sa dom att det var strongt gjort av oss.. sen blev det hem till milla och färga hennes hår och sen hem till trudi så fick hon slinga mitt hår för att sen dra på bowling med pullorna(resten av rig) och det var fun fun.
nu sitter jag här istället för att göra det jag borde, nämligen plugga, städa eller packa.
imorgon bär det av till linköping och jag oooooorkar inte sitta på det där fördömda tåget.


herrejises!

nu är saker på g, jag hoppas hoppas att det blir bra och att jag klarar det. mucho nervös!
nu ska jag snart åka ut till sjön och ta en slalom, läänge sen nu och det kommer vara svinkallt.
på fredag åker jag till jakob och kommer hem på söndag.
imorgon ska jag bowla.

haha
tudelu:)

snurre sprätt

idag har jag sprungit runt som ett himla psykfall och gjort en himla massa ärenden och skit. först var jag och hämtade ut massa grejer på posten, sen mötte jag mamma och gick med henne till banken, sen åkte jag hem till pappa och hämtade mera saker och sen fick jag åka tillbaka till centralen för att ta mig mot f-town fast först blev det en fika med elin, såklart väldigt mysigt& skönt att prata ut.

bengt&co hämtade mig i västerås och sen blev det raka vägen till trudi för att titta på ugly betty (som var en livräddare för mig och persson när han var arbetslös och jag var dumpad) och sen desperate housewives, myyys.

nu ska jag snart sova
puss

jag kan inte sluta skratta

haha
för någon timme sen så skulle mamma kolla mitt blodsocker eller vad det nu var, så hon stack mig i fingret så det kom typ en megaliten droppe blod. så jag torkade bort lite och sen var det inge mer med det, förutom nu när jag skulle resa på mig och gå och lägga mig så upptäcker jag att precis allt är helt blodigt, tangentbordet, mobilen byxorna och hela händerna, men hur fan har det gått till ? haha

ni är dåliga på att kommentera tycker jag:)

måndag

nu blir det snart sängen, är sjukt himla trött!
fryser gör jag också, sjukt mycket! jag längtar till imorn när jag får träffa världens bästa och sen börjar ju dh och ugly betty, som jag ska se med persson om jag så ska binda fast honom för det är våran serie, så är det bara.

tudelu

haha

var inne på konsum med dea och hennes mamma, bestämmer mig för att köpa en monster som det tydligen är 15-års gräns på och så frågar hon om legg?!
jag blir så paff så jag skrattar till lite grann och undrar om hon skojar sen räcker jag fram det och hon utbrister: nu blev det pinsamt men ta det som en komplimang.

min fråga är då hur fan det kan vara en komplimang att se ut som 14 när man är 18? herrejises.

idag har jag köpt en mössa till lillasyster och en till mig, imorn ska jag träffa elin för att sen ta mig hem till f-town :)

blä

jag orkar inte, allt är emot mig.
jag vill bara åka, åka och åka men vädret är kasst, ryggen är kass och lusten finns inte där. bara en jävla massa prestationsångest.

Idag har jag inte gjort så mycket, vart och kollat på när bror min spelade hockeymatch och köpt nya skor, intressant huh?

jag vet inte om det är värt det längre.


here we go

om en tjugo minuter beger jag mig mot tåget för att ta det till sthlm och fixardag på klubben för nu är det fan kallt. gårdagen var superrolig och jag höll ut till hela halv tre, mycket imponerande. ikväll blir det antagligen utgång med elin & co, vi får se om jag orkar :)

Puss

hmm

jag vill, jag vill



räknas...



jagorkarinte

"tre ord och jag faller direkt"

nu är jag hemma från västerås, åkte dit med jakobs pappa så slapp hålla på och krångla, skönt!
imorgon blir det lite party med bästa och på lördag åker jag hem till sthlm.

puss

RSS 2.0