fredag

Nu ser allting så sjukt ljust ut, det här ska jag nog kunna fixa! jag tänker dock inte säga någonting förrän jag vet mer men jag kommer lämna sverige för ett bra tag om det blir som jag vill. måste dock fixa en intervju på nått sätt, något som vill åka med till london?
Nu blir det bio med milla, mattias och lynn.
tudelu!

hihihihi

fy vad glad jag är! Vi bokade nyss resan så den 8e april sitter jag på flyget mot orlando. Underbart!

bilder från orlando/louisiana förra året











måndag

ååhhh, jag åker hemhem imorgon! Jag längtar hem galet mycket faktiskt, ska bli så skönt att bara vara, få mat lagad åt mig och sånt där som man bara tog för givet tidigare. Mamma & jag ska på bio, bio med elli och maddis, sen blir det utgång med milla och sen blir det troligtvis att träffa max som jag inte har träffat på alltför länge. Imorgon eller i veckan iallafall så bokar vi äntligen min usa-resa, fyfan vad härligt! bara skidor, värme och vänner i en månad. Jag vill åka nununu. Snart flyttar jag ut ur min lägenhet också, ska börja packa lite idag så jag kan ta med mig nån kartong imorgon. Känns lite lättare att ta lite varje gång jag åker hem så vi slipper slita sönder sista dagarna. Man tror ju att jag inte ska få plats med så himla mycket på mina 44 kvadratmeter, men tro mig jag har så sjukt mycket skit så jag inte ens vet vart jag ska börja någonstans.

Idag har jag varit i skolan, är äntligen klar med estetfilmen och fick reda på att jag ligger på ett MVG i engelska b, känns helt okej. Var på aerobics och sen sprang jag 2 kilometer. Nu tittar jag på BigBrother och sen blir det nog att sova.


Tudelu

lördag

mina tankar går ut till dig vännen, jag älskar dig!

dreams

åh jag drömde världens bästa dröm i natt, jag brukar inte bli så här. åh vad jag vill! drömmen fick mig alldeles lugn och glad, jag håller tummarna.


suckyday

broken.
jag är så less på fagersta nu,
längtar sjukt mycket till vecka nio
när jag får komma hem och bara vara.



snart torsdag

jag kan inte sova, har sjukt mycket energi men absolut ingen lust att göra något nyttigt. alltså ligger jag i sängen och tittar på tv som dessutom börjar gå sönder så allt är typ grönt ibland, men grönt är väl skönt eller? Annars så ska jag ha naturprov imorgon, dock så hoppas jag på att få göra det någon annan dag så jag kan vara med på träningen med vattenskidåkarna. Kommer en tränare som ska ha träning med oss och sist han var här så kunde jag knappt gå ner för trappan för jag hade så sjuuk träningsvärk i benen.



Puss & kram

it only hurts when i cry

tjabatjenahallå.

Onsdag idag, onsdag är bra. Onsdag har jag bara en lektion, två om jag vill. Onsdag och jag har sovmorgon, onsdag och jag vaknade ändå försent för att åka till stallet som jag inte har varit i på nästan 2 veckor nu. onsdag och allt känns bra, onsdag och det är snart dags för träning.


det är onsdag idag

sunday - funday

Well you need space
Darling, you're such a headache
I'm not sure
How much I can take



Jag har haft en superhelg med min sambo, vi har badat bastu, blivit utlåsta nakna och varit ut på krogen och dansat. Nu har vi nyss ätit mat, flygande jakob blev det. Nu väntar vi bara på att En prinsessas dagbok 2 ska börja klockan nio och sen så ska vi sova.
natti

torsdag.

And maybe someday we will meet,
And maybe talk, and not just speak.
Don't buy the promises 'cause, there are no promises I keep.
And my reflection troubles me


annars då? För tillfället ligger jag i josefines säng, har tillbringat hela dagen här och har faktiskt skrivit klart ett
arbete och bara chillat :) klagar inte med tanke på hur vädret är, uscha! Om någon timme så ska jag åka till
fagerstahallen för lite simning och gym, sen när josefine kommer hem från trysil ska vi åka till fredda för lite fika och kvällsmys.

Tudelu!

RSS 2.0