like something extraordinary that chases you down the street just too kiss you one more time

Herregud vilken helg, har haft en sjukt bra helg och tillbringat hela min söndag med min Amanda som är bäst i hela vida världen. Har ätit kakor och en fiskpinne och ost och skinksallad, mums:) hejråå


Hallelulja

Har äntligen fått en mobil, blev en iPhone 4s. Ganska bra deal ändå, dom skrotar min gamla telefon så får jag en ny som är bättre för lite lite pengar. Imorgon kommer Robbin hit, vi ska åka och fira Björn en sväng och sen får vi se vart kvällen slutar. Lördagen är vigd åt bastu på vattenskidsklubben och efter det blir det nog utgång. Nu ska jag läsa lite och sen blir det slagget, puss och kram!


we all want love

mitt liv snurrar på ganska fort men ändå väldigt långsamt. Antingen går ingenting som jag vill (mobilen vägrar komma tillbaka för lagning, bråk med 3 och allmänt less) eller så går det ganska bra(jag ska börja rida igen) men hur som helst så längtar jag som vanligt. jag längtar efter mina fina vänner som bor så jäkla långt bort, skidorna är det enda jag tänker på och försöker knussla ihop så det blir massa skidor i höst och jag längtar efter något som jag inte ens vet själv vad det är.
Idag har vi haft opponering på projektarbeten och därmed avslutat denna förjävliga kurs och äntligen ska vi börja prata om sådant som är roligt. Jag hoppas bara på att jag slipper omtenta men med min tur och skicklighet när det gäller miljöekonomi så är det inte speciellt troligt.
Nu är det städning, matlagning och senare träning på schemat. Har faktiskt varit duktig med det nu och tränat 9 dagar i rad, duktig tjej! Börjar äntligen tycka att det är riktigt skönt att köra några timmar på gymmet vilket var något år sedan glädjen fanns där.
puss och kram

friday

Var iväg till rådrummet med skolan idag. helt okej men höll på att somna hela tiden, är inte alls någon morgonmänniska. Vid fem ska jag till gymmet och efter det blir det att umgås med min Amanda, vi skulle nog till Bunkern.
Puss och kram

nu förstår jag

Att en del människor, som verkligen har varit en så stor del av ens liv kan bli en belastning istället för en tillgång. 
När man börja känna sig grinig bara personen är i närheten trots att man inte vet varför. Så har jag känt nu i mer än ett år när det gäller vissa människor, jag har bara inte velat tänka på det. Alla minnen, hur bra relationen faktiskt var en gång i tiden. Då måste jag stanna upp och inse att saker och ting har faktiskt förändrats. Jag tror att jag har levt kvar lite i mitt liv i fagersta, även om jag inte bor där längre har det fortfarande känts som hemma. Nu när jag var där insåg jag att det faktiskt är ett kapitel som är avslutat och med det innebär att jag måste välja, vilka människor som ska finnas kvar i mitt liv och vilka som det är dags att gå vidare ifrån. Så nu säger jag hejdå till det gamla och trasiga och hej hallå till det nya och hela. härligt va?
PUSS

RSS 2.0