saturday

Hade en trevlig fredagskväll, började med möte på Bunkern för att prata lite om nollning, föreningsmässa och grejs. Efter ett tag åkte jag och Amanda hem till henne och åt lite tårta, tittade på film och drack lite rödtjut. Idag tog jag sovmorgon, tränade och sen till universitetet för att äntligen börja läsa i kursboken som kom häromdagen. Snart ska jag städa och fixa lite innan det blir till Amanda igen för att äta räkor och titta på melodifestivalen. puss

Im on a buss

Jag sitter på bussen till stan nu. Ska lämna tillbaka ett par skor åt mamma och möta upp Trudi för en fika. Senare blir det att titta på min lillebrors hockeymatch i saltsjö-bo, var ett tag sen jag såg honom spela så det ska bli roligt. Imorgon är det jobb som gäller mellan 7-12 och sen har jag tänkt att jag ska hinna träffa pappa och eventuellt Elin också. På måndag åker jag hem till Karlstad och får med mig min nya tv, blir intressant att se hur den ska få plats i min lilla lägenhet. Puss och kram!


will you still love me in the morning?

har äntligen bokat min årliga vårresa till orlando! Blir dock bara borta två veckor då varken skolan eller plånboken tillåter så mycket mer. Får antagligen dit eller med mig min nya skida också, rosa är den! Annars då, jag är totalt omotiverad i skolan. Tur att våran lärare i den här kursen är totalt sjukt bra så jag orkar ta mig till alla föreläsningar iallafall för jag har inte läst en sida i boken. Åker hur som helst hem imorgon, har jobb inbokat alla dagar men bara till 12 lör-sön så då hinner jag träffa lite vänner också. Min Amanda fyllde år i torsdags och vi ska till loooondooon! jag gillart. Det blir dock när jag kommer hem från usa så vi har tänkt första helgen i maj eller så. Alltså, imorgon står det på schemat att först åka på en föreläsning, träna, packa/städa och sen köra dom där 30 milen hem till mammi. pusssss

So close but still so far away

När du vet att du älskar något som inte stämmer, enbart ett minne av hur det var. Man minns de bra sakerna och lyckas få ett rosa och lyckligt sken över det som egentligen aldrig var sådär jättebra. Man stannade i något för att det kändes tryggast och det fanns hela tiden en anledning till att man ville ut. När man väl blev fri och låg ensam i sängen natt efter natt började problemen, felen och den dåliga känslan försvinna ur minnet medans skratten, kärleken och drömmarna växer större ju längre tiden går. Detta när du egentligen vet att slutet kom av en anledning, att du älskade mer än vad du blev älskad tillbaka. Hur hittar man tillbaka till sig själv efter en sådan bergochdalbana av känslor?


Like our song put on repeat in my head all the time

Känslan av att sakna dig. Fortfarande. Försvinn ur mitt huvud, jag är ensam men det är okej. Det är iallafall vad jag inbillar mig. Jobb blir det nästa helg, Susanne ringde nyss och frågade om jag kunde jobba något och det tackar jag för så nu är fyra dagar inbokade, 2 heldagar och 2 halvdagar.


Monday

Helgen körde slut på mig, jobbade i stallet lör-sön och på det blev det ett skivstång+ intervallpass igår kväll. Vaknade vid tio och har inte rört mig ur fläcken. Läste igenom seminariepapprena tills imorgon och ska så småningom ta mig ut till gymmet för ett träningspass. Ska träna lite kondition och överkropp tänkte jag, sen ikväll blir det stallet för ett ridpass. Imorgon blir det skola, styrelsemöte och sedan ett träningspass. På torsdag fyller Amanda år och då har vi pratat om att gå ut och äta för att sedan fira ordentligt på fredagen då det blir rebecca&fiona på nöjes.

Puss och kram


Sounds like music in my ears

Jävlar vad mätt jag är. Har ätit massa mat, pannbiff med vitkålsgratäng och sen chips och choklad. Mums! Har tillbringat hela dagen i stallet, var kul det. Imorgon blir det dit igen men börjar inte förrän åtta iaf så det är skönt:) snart får jag sällskap i min lilla lägenhet också, till en början på prov sen får vi se :)


Som om du aldrig har känt mig..

Pratade med min fina trudi igår, bokade en dejt till när jag åker hem om två veckor. Annars då, jag har haft fullt upp hela dagen. Började med att tvätta 7 maskiner tvätt, herregud! Sen så åkte jag till stallet och red lite, efter det blev det ett gympass med lite överkropp och kondition. Kom hem vid åtta och då blev det att kladda i lite brunt i håret så jag ska slippa färga om håret hela tiden för att jag inte ska ha världens äckligaste utväxt efter två dagar. Imorgon ska jag göra debut som helgassistent på Färjestads ridklubb. Blir väldigt intressant eftersom jag knappt hittar men men. Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon. Natti!!


In the middle of the night

Im still here, waiting for you


RSS 2.0