Ännu än så länge vän

När man inser att man inte längre är ett utan två seperata delar från det som man inte ens kunde föreställa sig vara ifrån en minut. Några som var så olika men ändå passade så bra tillsammans. Man går igenom mycket i livet, flyttar till nya städer men minnena består. Jag kommer fortfarande ihåg känslan av att ligga och lyssna på ditt hjärta slå när vi skulle sova. Din varma kropp som värmde mina fötter dom där kalla vinternätterna. Hur du stod ut med mig när jag var jobbig, osäker och ibland elak. Hur du lät mig göra vad jag ville men att jag alltid visste att du brydde dig och att du bara var ett telefonsamtal bort. Hur jag älskade att vara din men egentligen aldrig ville erkänna hur mycket du betydde för mig och när vi sa hejdå, kunde jag inte erkänna hur ont det gjorde. Hur jobbigt det är att inte kunna prata med dig, när det händer saker var du länge den första jag ville ringa och berätta, du var liksom den första som poppade upp i huvudet. Hur otroligt svårt det var att inte bara ringa upp och berätta, prata av mig och få din respons som jag var så van vid. Hur jag var tvungen att radera ditt nummer för ditt nummer var det första jag ringde av ren reflex om jag behövde skjuts på fyllan eller bara hjälp. Jag bara levde med det, skrattade åt det och somnade med dig liggande vid min sida lite då och då. Förstörde så många andra relationer där jag hade kunnat bli lycklig för att suga ut det där sista jag kunde få ut av dig, av din lukt, av känslan när du höll om mig. Nu har jag gått vidare men jag får fortfarande hjärtat i halsgropen när jag pratar med dig, men det är inte på grund av känslor för dig utan att jag saknar den känslan. Känslan av att vara älskad, någon som tycker om mig när jag behöver det som mest. Någon som håller om mig när jag somnar, som är där när jag vaknar och som orkar lyssna på mig när jag pratar. Någon som orkar med när jag är borta varje vår, åker skidor varje dag och borta på tävlingar hela sommaren. Någon som orkar med mig när jag är barnslig, för full, för pratig, för barnslig, för osäker och svartsjuk.


sunday bloody sunday

sjukt tråkigt väder ute, regnar kopiöst. Var iväg på en promenad och efter 50 minuter var jag totalt genomblöt. KUL. Försökte plugga lite men det gick inte, alldeles för okoncentrerad så jag tog ett bad istället.

Nu tittar jag på HIMYM och ska titta på film lite senare, TUDELU!


jag ska riva murar


Och jag vet inte vart jag är
jag är med men aldrig riktigt där.
Det är höstkallt på balkongen
och jag längtar till nått annat än det här.

Dagarna rullar på, idag hade vi en föreläsning. Snart blir det iväg på promenad med min kära amanda och sen har hon lovat att skjutsa ut mig till klubben så jag får åka ett åk. Ikväll kommer pappa och imorgon blir det ikea och sätta upp saker på vägarna så min kära lägenhet kanske börjar likna ett hem!

tjing!

karlstad

Nu har jag bott i karlstad i lite mer än 2 veckor och jag trivs verkligen!
Har hunnit med väldigt mycket såsom;

  • Nollning som har inneburit, bad i fontän, kramat bilar och varit alldeles för slirig allmänt. Men kul är det!
  • Åka hyfsat mycket vattenskidor och även bestämt att det blir en tur till orlando den 17:oktober till 7:e november, HAPPY!
  • Klä ut mig till karl.
  • Träffa nya människor som alla är trevligare än den andra.
  • Fått lägenheten nyrenoverad
  • Varit på utflykt i 3 dagar i norra värmland med klassen och blivit blöt.

Lite bilder på det då.


Hade stadsvandring och lekte massa lekar.



Körde efterfest alldeles för många gånger!


Ännu mer lekar!




Åkt massa skidor med Eric och company



Myste med frida på förfest!


Garvade åt roliga lappar

Campusvandring!

Besökte stålverk.

Gnällde liiiiite

Klättrade runt på branäsberget

Myste med vovve!

Gnällde lite till

Myste med ännu mer vovvar!



myste på klubben!

Var karl för en dag


Och erik var kvinna ;)

Jag badade i fontänen

Jag och Caroline vann alla matcher utom 1, awesome!



Tudelu!


RSS 2.0