remember the walls I've built

jag saknar min karl men på torsdag, äääääntligen så kommer han hit och på fredag blir det iväg till linköping. Jag ska tävla och han ska träna. idag har jag jobbat min första dag, helt okej och härligt med lite extra pengar.


<3

:)

Without you I fail in every way
Picture a world for me where I can stay
Without you I break in every way
Imagine a place for us where you and I stay

idiotsak

gaaaaaaaaaah vad jag kan hata vattenskidor ibland, småsaker som man gör som gör att man förlorar, och jag är en dålig förlorare det vet jag redan men det kanske är det som har gjort att man har blivit bra. inte för att jag åkte bra idag, verkligen inte.


martin är här, väldigt positivt iaf :)



Jag behöver en kram&en puss


frånvarande

kanske jag är men jag gör mer än någonsin, just nu ligger jag i sängen med elin bredvid. Vart på klubben hela dagen och elin åkte tillochmed:D duktig var hon. imorgon ska vi dit igen och steeeeka, jag ska bli brun! på måndag bokar vi ayia napa och jag längtar skapligt !

puss

tisdag

haft en superbra dag idag! gick upp vid åtta för att ta sig till mor min där jag plockades upp av Sophia, som jag inte har träffat på 1 ½ år. Det är ganska lång tid :p men såklart var det inge konstigt eller så, blev en tur ut med hennes hästar som snart blir till en tråkigt nog men kul hade vi, jag tog till och med några skutt, herrejises. sen red vi ner till vattnet där hästen som jag red hade skitkul och stänkte ner hela mig medans sophias häst mest vstod på spänn och väntade på att slänga sig iväg. färg har jag fått idag också, inte en snygg sådan dock då jag halva mitt bröst är rött och resten vitt. men så kan det gå :D nu är jag färdigfixad och klar, om någon timme kommer sophia hit så åker vi till stan, bio blire och som vanligt någon skräckfilm. Det roliga är att det slutar alltid på samma sätt, jag sitter och grinar och fia skrattar!

att jag ska bli så osäker.
kanske för att jag inte känner
100% tillit.

torsdag

och idag är det sista dagen på vattenskidskolan, gårdagen var grymt kul med massa åkning och mig och therese nästan dödade efter att vi åkte tub, med wille som kör så är det nästan livsfarligt och en massa snygga vurpor gjorde jag. men nu är det iaf gjort för i år och det är bara dags att börja bäva för nästa år :p vid ett idag kommer farfar och hämtar mig så åker jag hem till pappa och ducshar och packar, sen är jag påväg till fagge.


Puss!

:)

idag fyller två av dom bästa personerna på hela jorden år, nämligen min fina lillasyster och alex. Tindra blir 5 och Alex blir 18 men jag tror nog att dom ligger ganska lika på hur mogna dom är ! men hur som helst, grattis till båda! Jag är förövrigt helt slut då jag har vart på vattenskidklubben hela dagen+natten igår och precis kom hem, grymt skönt med bra väder idag faktiskt! snart blir det hem till mamma för att gratta lillasyster, sen tillbaka till far för att åka till klubben imorgon igen, alldeles för tidigt på morgonen, men jag kan inte låta bli att älska det :)

du är väldigt saknad och jag vill bara ha torsdag, nu!

känslosam

det är vad jag är för tillfället, inte en aning om varför men något jag vet är att min karl är bäst och jag vill inte åka ifrån honom.. pappa kommer om ungefär tio minuter och därefter ska vi bege oss hem till sthlm. Imorgon börjar vattenskidskolan som vi ska ha på min hemmaklubb, det ska bli kul faktiskt, hoppas bara att vädret blir hyfsat. Midsommar är iallafall planerat  och klart, kul kommer det nog bli med middag och att fira med en del bra människor :)
grattis alla studenter förresten :)

puss!

jag har ingen lust

att skriva så mycket längre, lusten är borta och gaah.
jag har bara så mycket bättre saker för mig

snart :)

om tre timmar sitter jag på tåget hem till sthlm
om 24 timmar står jag på ett flak och åker runt i sthlm
om 48 timmar är jag i London och shoppar
om 56 timmar så ser jag britney live

jag är glad!


RSS 2.0