mysdag

haft en riktigt mysig dag med lite skola, stallet och sen blev jag bjuden på middag av victor. Mysigt värre :) Sen tittade vi på idol uppe hos mig och sen blev jag själv med missen som är helt crazy på mig nu efter att jag råkade spruta lite vatten på henne när hon satt i handfatet så nu är det full fart kan man säga ;)

Nu ska jag städa undan lite och sen blir det filmtajm i sängen, fy vad skönt med sovmorgon imorn. Förövrigt så har jag en ny kärlek i mitt liv, är så galet glad att jag prova på att rida när elin frågade och inte fegade ur. Mysigare häst får man leta efter faktiskt, även om jag rider som en kratta efter ett alltför långt uppehåll.


godnatt :)

If you ever come back


Har haft en supermysig dag med min bästa. Vi var iväg till stan och kollade på vad hennes tatuering, sen åkte vi och handlade. Vi lagade mat, korvstrofanoff och även om jag råkade ha på curry så blev det helt okej. tummen upp, hihi. Nu ska jag göra lite te och sätta på mitt älskade vampire diares, fy vad underbart. Idag bokade min älskade Dea biljett hit till fagtown så vi ska gå på johnossi här i November, sen kommer min favorit elli upp till fagge den 3:dje och ska vara kvar i hela 2 veckor för att gå på körskolan, åååh vad mys. Sen har jag fixar skolan också så jag slipper den där himla historian och får läsa psykologi istället, härligt! The script har kommit med ett nytt album som jag rekommenderar, sjukt bra är dom:)


I'll leave the door on the latch
If you ever come back, if you ever come back
There'll be a light in the hall and a key under the mat
If you ever come back
There'll be a smile on my face and the kettle on
And it will be just like you were never gone
There'll be a light in the hall and a key under the mat
If you ever come back, if you ever come back now
Oh if you ever come back, if you ever come back

Now they say I'm wasting my time
Cause you're never coming home
But they used to say the world was flat but how wrong was that now

And by leaving my door open
I'm risking everything I own
There's nothing I can lose in the break in that you haven't taken


tjingeling



I run to you

Det har gått några dagar nu. Jag är numera kattvakt åt millas katt medans hon är i thailand i 2 månader, inte alls avundsjuk. nejnej. I helgen blev det lite festligheter med avskedsfest för frida och ludde som ska flytta till england och igår blev det en impuls och nästan nykter utgång men jag hade väldigt trevligt faktiskt. Today har jag bara legat i soffan och myst med lilla katten, lagade lax med potatismos tidigare. Smör är ju så jävla gott. hihi.

På tuesday åker jag till sthlm för att åka lite skidor med far min och sen blir det italien på fredag. Jag har inte åkt någonting alls på hela veckan men jag har tappat sugen när vädret är så emot mig hela tiden. Jag har dock spenderat 2 dagar i stallet och ridit lilla Irma, superkul att komma igång med det igen. Jag har verkligen saknat hästarna, har så otroligt dåligt samvete att jag inte har kommit ut till enköping och hälsa på min gamla pärla som jag ändå tillbringade hela mina dagar med i mer än ett år.

Nu väntar jag på att victor ska komma hem så vi kan titta på the secret life of the american teenager, jag har sett alla avsnitt som har kommit ut men ska se om det med victor. Sen har det ju kommit några vampire diaries avsnitt kommit ut som jag ska se, åh vad jag är tv-nörd.. haha. 



                                       It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now.
                                     I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
                                         And I don't know how I can do without, I just need you now.








AJUSTE! Isabelle ringde mig igår, oj vad glad&överraskad jag blev. underbara unge.
LÖÖV


drama

mina dagar har varit fullspäckade, utgång i lördags som var helt sjuk på alla sätt och vis och sen så blev det valvaka med victor igår. idag blev det skola och sen en massa plugg. Tar en till vilodag idag och så kör vi hårt resten av veckan  :)

kram


bara sådär

så försöker jag komma på varför
jag trodde att du var värd det?
never again, så mycket skit för så lite.




saknar min bästa

mysfredag

Idag känns som en bra dag, drömde världens underligaste dröm inatt men den var liksom underhållande så vaknade på sjukt bra humör :) Idag blir det ut till eskiln, åka massa skidor och springa lite. Måste tvätta också, fan vad drygt! jaja, får väl gå ner till min kära victor och våldta hans tvättmaskin. I nästa lägenhet ska jag ha en tvättmaskin och en diskmaskin, så det så!

Har nyss ätit frukost, tänkte skriva lite på svenskan och vänta på att det blir dags att dra sig mot bilen. Jag är så sjukt taggad på allt just nu och den sista september får jag lämna sverige för lite värme, även om det bara är för några dagar så är det otroligt efterlängtat. Nu har jag så mycket myror i kroppen som bara river runt och vill att jag ska hitta på något och det passar mig alldeles utmörkt, har varit alldeles för lat senaste tiden. Jag beställde ett par skor igår också, hittade dom i västerås men bara i fel färg så då tog jag tag i livet och beställde dom direkt när jag kom hem.

(shit vad bruuuuuun jag var!)




Tjingeling :)

you can cry when you get older

Blev inga skidor idag men drog mig till gymmet i en timme iaf, usch vad jag är trött i kroppen nu.. Var i västerås en sväng också, hann handla 2 skjortor. Funderade på ett par skor också men kunde inte bestämma mig så det får vänta. Nu blir det att plugga massa svenska, kul!


tudelu

how do you know when its right?

Nu är jag helt slut, finito, kaputt. Tur att jag är ledig imorgon. Åkte en slalom och en hopp som faktiskt gick bra, skönt att det känns bra för en gång skull. Blev ett varv runt eskiln också så nu förtjänar jag faktist massa mys med Trudi framför idol och eclipse. Imorgon blir det lite gym, sen antagligen lite åkning om inte vädret sviker totalt och sen halv fem blir det att åka till sjukgymnasten i västerås. Får se om han hittar felet på mitt kära knä som jag inte kan sträcka ut helt längre. Att det alltid ska vara något.

Förövrigt så pratade jag med min bästa isabelle idag, det har bara gått en vecka men känns mer som ett år, hur lång tid ska det då kännas om typ 10 månader? Jaja, hon ville att jag skulle göra lite reklam för deras blogg så här är den; www.fatinayear.blogg.se enjoy!

puss

superstar

Jag sov så himla gott inatt, min sömn har blivit lite udda och jag somnar nästan alltid alldeles för sent men igår slocknade jag totalt. Nu blir det iväg till skolan för lite svenska, sen blir det gym och sen ut till eskiln för lite skidor och springa nått varv runt sjön.

tudelu!



Im a mess

Hur kan det vara så att man enbart vill ha något när man inte kan få det? Jag är nog en av de mest förvirrade människorna som finns. Dock så känner jag att min framtid börjar växa fram nu, oj vad jag gillart! I januari börjar förmodligen resten av mitt liv. Det blev tävling i helgen, skit gick det men jag kom hem med massa pengar på fickan iallafall. Om 2 ½ vecka åker jag till Italien för att tävla och träna i 4 dagar, sen blir det slut med skidorna för i år. Var i avesta en sväng idag, köpte lite småsaker men såklart så hittar man aldrig det man letar efter...


puss på er !

längesen

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

RSS 2.0